ExpressVPN înregistrează testul de viteză al Comparitech

O ilustrație a unui vitezometru.

ExpressVPN a trecut de revizuirea Comaritech din 2023 a celor mai rapide VPN-uri de pe piață. În timpul testelor, ExpressVPN a înregistrat o medie a vitezei de descărcare de 106 Megabiți pe secundă, învingând locul doi cu aproape 30 Mbps!

Comparitech a testat toți cei mai buni furnizori VPN pentru viteza și performanța lor la streaming video HD și jocuri online. Rezultatele arată că ExpressVPN este cu mult înaintea ambalajului.

Grafic care arată viteza rezultatelor furnizorilor VPN de top. ExpressVPN se află la o distanță de o țară.

10 din 10 pentru viteză și streaming

Comparitech a oferit notele de vârf ExpressVPN pentru viteza de conectare și ușurința cu care a gestionat 4K video și chat video.

Testatorii au verificat coerența vitezei pe tot globul, numeroasele locații ExpressVPN oferind rezultate impresionante.

Iată rezultatele mediei de testare a vitezei defalcate pe regiuni:

  • America de Nord (cea mai apropiată): 117 Mbps
  • Asia: 96 Mbps
  • Europa: 107 Mbps

Deși nu a existat niciun scor oficial, Comparitch a prezentat și performanțele excelente ale ExpressVPN pentru jocurile online. Recenzorul a menționat: „Nu am observat perioade mari de întârziere sau ping-uri mari când jucam jocuri cu ritm rapid, precum Rocket League și Brawlhalla.”

Destul de rapid pentru Ultra High Definition

Cu o medie de 106 Mbits / secundă, ExpressVPN este suficient de rapid pentru chiar fluxurile Ultra HD ale Netflix. Iată recomandările Netflix despre viteza de descărcare pe internet:

  • Viteza de conectare la bandă largă necesară: 0,5 Mbps
  • Viteza de conectare la bandă largă recomandată: 1,5 Mbps
  • Recomandat pentru calitate SD: 3,0 Mbps
  • Recomandat pentru calitate HD: 5,0 Mbps
  • Recomandat pentru calitate Ultra HD: 25 Mbps

ExpressVPN a trecut pe lista în ultima noastră rundă de testare a vitezei și cu o marjă largă la asta. În timp ce m-am conectat la majoritatea serverelor, am avut multă lățime de bandă pentru a transmite video 4K sau chat video în definiție înaltă.
Paul Bischoff, Comparitech

Cine este Comparitech?

Comparitech este un site web care oferă recenzii și comparații ale serviciilor tehnice.

Cu peste un milion de vizualizări pe lună și peste 1.200 de recenzii pe site-ul său, Comparitech îi ajută pe cititorii săi să ia decizii în cunoștință de cauză asupra produselor tehnologice. Datorită accentului și a etosului său pro-consumator, acesta va „recomanda doar celor pe care suntem fericiți să le folosim pe noi înșine”, ExpressVPN este încântat să conducă testele de viteză Comparitech.

Obțineți cel mai rapid VPN de pe piață

Vitezele rapide rapide ale ExpressVPN vă permit să experimentați tot timpul internetul, tot timpul. Indiferent unde te afli, poți să te ocupi de afacerile tale de internet, de obicei, cu protecție VPN completă.