Apple elimină aplicațiile VPN din China App Store

ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ

Am primit o notificare de la Apple astăzi, 29 iulie 2023, aproximativ 04:00 GMT, că aplicația iOS ExpressVPN a fost eliminată din China App Store. Cercetările noastre preliminare indică faptul că toate aplicațiile VPN majore pentru iOS au fost eliminate.

Utilizatorii din China care accesează App Store din alt teritoriu (adică au indicat adresa de facturare a acestora în afara Chinei) nu sunt afectați; ei pot descărca aplicația iOS și vor primi în continuare actualizări ca înainte.

Deși decizia Apple este surprinzătoare și nefericită, aceasta nu schimbă angajamentul ExpressVPN de a vă menține conectat în siguranță și de încredere. Echipa noastră de asistență este pregătită 24/7, inclusiv prin chat live, pentru a ajuta utilizatorii afectați.

Am fost dezamăgiți de această evoluție, deoarece reprezintă cea mai drastică măsură pe care guvernul chinez a luat-o pentru a bloca utilizarea VPN-urilor până în prezent și suntem îngrijorați să vedem Apple care ajută eforturile de cenzură din China. ExpressVPN condamnă cu fermitate aceste măsuri, care amenință libera exprimare și libertățile civile.

Utilizatorii din China pot continua să rămână conectați la internet deschis cu aplicațiile ExpressVPN pentru Windows, Mac, Android și alte platforme.

Angajamentul nostru pentru un internet deschis și gratuit rămâne mai puternic ca niciodată și vom continua lupta pentru a ajuta utilizatorii să rămână conectați, indiferent unde se află.

Captura de ecran a notificării ExpressVPN primită de la Apple despre eliminarea aplicației iOS ExpressVPN din Magazinul de aplicații din China.Captura de ecran a notificării ExpressVPN primită de la Apple despre eliminarea aplicației iOS ExpressVPN din Magazinul de aplicații din China.

Pentru ajutor cu privire la utilizarea ExpressVPN în China, contactați asistența sau încercați linkurile de depanare de mai jos:

  • Cum să schimbați țara App Store pentru a descărca și actualiza ExpressVPN pentru iOS
  • Nu se poate conecta la o locație a serverului VPN
  • Nu se poate conecta la Internet în timp ce VPN este conectat
  • Probleme de deconectare VPN: 4 posibile cauze și soluții