Cum știu dacă funcționează ExpressVPN?

Acest articol vă va arăta cum să verificați dacă ExpressVPN funcționează pe dispozitiv.

  1. Conectați-vă la ExpressVPN. Puteți face acest lucru cu aplicația ExpressVPN sau prin configurare manuală. Aflați mai multe despre diferențele dintre aplicație și configurarea manuală.
  2. După ce parcurgeți pașii de conectare, verificați adresa dvs. IP. Ar trebui sa vezi Adresa dvs. IP este securizată.Utilizați pagina IP checker pentru a verifica adresa dvs. IP.
  3. De asemenea, poate doriți să rulați un test de scurgere DNS. Ar trebui să apară starea de scurgere DNS Nu au fost detectate scurgeri DNS, cu un singur IP de server ExpressVPN listat.Pagina de testare scurgeri DNS ExpressVPN.

Sfat bonus: configurați ExpressVPN pe router

În loc să configurați individual un VPN pe fiecare dispozitiv, puteți asigura conexiunile toate a dispozitivelor dvs. prin conectarea lor la un router care rulează Aplicația ExpressVPN pentru routere.

Pentru a conecta toate dispozitivele dvs. la un router:

  1. Configurați aplicația ExpressVPN pentru routere pe un router acceptat
  2. Conectați dispozitivele la alegere la router
  3. Verificați adresa dvs. IP de pe dispozitivul conectat
  4. Opțional: Rulați testul de scurgere DNS pe dispozitivul conectat

Dacă etapele 3 sau 4 nu reușesc, mergeți la tabloul de bord al routerului ExpressVPN și selectați Dispozitive tab. Verificați dacă dispozitivele dvs. sunt conectate la router și sunt setate să le utilizeze Router VPN.

Configurați dispozitivele selectate pentru a utiliza VPN.