Cum spam-ul a devenit spam pe internet, prin spam-ul forumului și prin e-mail. Spam.

Disclaimer: ExpressVPN nu acceptă spam-ul de niciun fel. Sau Spam.

A fost odată, Spam a fost doar o conservă de carne și în cuvintele înțelepte ale lui Monty Python:

„Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, fasole coapte, Spam, Spam, Spam și Spam”

Dar acestea sunt zilele Internetului atotputernic, iar spamul a devenit un flagel.

Scurt istoric de spam, spam și spam

Considerat a fi un portmanteau de condimente și șuncă, produsul Spam a obținut notorietate ca o carne ieftină și ușor disponibilă în anii economici slabi de după al doilea război mondial. Din această cauză, cuvântul spam a devenit un termen sinonim pentru furaje ieftine.

Reputația lui Spam a fost un produs alimentar comun, ieftin, care a inspirat acest gen de la Monty Python:

Pentru cele două persoane care nu l-au văzut niciodată.

Schița Monty Python a depășit toate granițele pentru a deveni un fenomen cultural. Și prin imitarea repetării cuvântului spam în skit, unii utilizatori abuzivi ai jocurilor BBSs și MUDs de la începutul anilor ’80 ar tasta „spam” în mod repetat pentru a derula textul altor utilizatori de pe ecran..

Un internet mai bun înseamnă mai mult spam și spam

Pe măsură ce Internetul s-a îmbunătățit, la fel și metodele de livrare a spamului. În anii 90, primele camere de chat din America online (care ulterior au devenit AOL), ar fi ocazional inundate cu citate din schița Monty Python Spam. Probabil, acest lucru a fost făcut doar pentru lulz.

Conexiunile la Internet erau încă peste liniile de telefon la începutul anilor 90 și, de regulă, se ridicau la 1200 sau chiar 300 biți / s. Imaginile spam, desenate în arta ASCII și postate pe un forum ar putea dura destul de mult să se încarce pe computerul unui spectator.

Ulterior, pe forumurile Usenet, spam-ul a început să însemne postarea excesivă multiplă sau postarea repetată a aceluiași mesaj.

Spamul de astăzi este un termen curat care acoperă orice lucru nedorit sau nesolicitat pe sau de pe Internet.

Îmbrățișarea spamului, îmbrățișarea spamului și îmbrățișarea spamului

Deși Hormel, producătorii Spam, nu au fost prea mulțumiți de asociația Monty Python negativă la acea vreme, în 2007 au decis că schița face parte din identitatea lor corporativă.

Când Monty Python a deschis spectacolul Spamalot în West Endul londonez, Hormel a lansat un produs numit „Stinky French Garlic”, în cadrul promoției show-ului. Apoi, în 2012, în perioada de 75 de ani de la Spam, Hormel l-a prezentat pe Sir Can-A-Lot, un personaj care a imitat cavalerii Monty Python din Sfântul Graal. Sir Can-A-Lot a apărut pe coperta cutii promoționale Spam până în 2012.

internet de spamO cină minunată de salată, roșii, spam, spam, spam și spam.

Filtre Spam Opriți spamul, spamul și spamul

A existat o perioadă în care o zi nu va mai trece fără ca un prinț nigerian să apeleze la ajutor sau o companie care își difuza dorința de a mări penisul în întreaga lume..

Pe măsură ce spamingul a crescut, calitatea filtrelor de spam a crescut și ea. Dar este încă acolo, ascunzându-se în niciodată în regiunile din Inbox. Du-te și verifică folderul de spam chiar acum. Puteți să vă trimiteți în continuare acele medicamente farmaceutice direct la ușă dacă doriți (vă rugăm să nu faceți asta).

Modul în care filtrele de spam oprește spamul, spamul și spamul și opriți spamul

De la crearea sa în 2004, Gmail a fost lider de industrie în blocarea mesajelor nedorite să apară în inboxuri.

Există mai multe lucruri, dar cel mai mare factor în filtrarea spamului sunt utilizatorii care raportează mesaje spam. Când o persoană marchează un mesaj ca spam, sistemul Google învață rapid să înceapă să blocheze mesaje similare. Cu cât utilizatorii Gmail marchează mai mult spam, cu atât sistemul de detectare devine mai inteligent.

Să o auzim de la G mare în sine.

Spam pe site-uri web, spam, spam în comentarii și spam

Unele plugin utile WordPress vor filtra spamul; Akismet este liderul industriei, dar WangGuard și AntiSpam Bee sunt de asemenea excelente.

Dacă nu primiți o mulțime de comentarii, pariul cel mai sigur este să le aprobați înainte să apară pe site-ul dvs. Dar uita-te la orice menționează un alt site web, sau cele care includ un link, deoarece acestea sunt cel mai probabil spam, chiar dacă mesajul este frumos.

Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam și Spam sunt aici pentru a rămâne

Deși este de obicei blocat în întunericul subțire al web-ului, spam-ul este la fel de viguros și de frecvent ca întotdeauna. Din păcate, nu îl putem opri. Dar nu vă faceți, filtrele de spam auto fac o treabă excelentă și există câteva resurse excelente disponibile online.

Fii atent la spam, dar dacă unii trec prin asta nu este sfârșitul lumii. Amintiți-vă doar regulile de aur:

  • Dacă nu ați introdus o loterie în Spania, nu ați câștigat-o
  • Niciun prinț nigerian nu va avea vreodată nevoie de ajutorul tău
  • Nu folosiți Western Union pentru a trimite bani unui străin. VREODATĂ. PENTRU ORICE MOTIV!
  • Dacă doriți o mărire a penisului, consultați un medic
  • Dacă doriți viagra, consultați un medic.
  • Dacă doriți orice medicament, VĂ RUGĂM VĂZĂȚI UN DOCTOR!

Care este cel mai bun / cel mai rău spam pe care l-ai primit vreodată? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Imagine prezentată: rookman48 / Fotografii de depozit
Spam, spam, spam: yasuhiro / Dollar Photo Club