Sertai aplikasi untuk revolusi penghala untuk perlindungan rumah yang lengkap

Aplikasi ExpressVPN yang popular untuk penghala

Beribu-ribu kini menikmati aplikasi ExpressVPN yang sangat baik untuk perisian router, dan mudah untuk melihat mengapa!

Aplikasi ExpressVPN untuk penghubung menyambung dan melindungi semua peranti di rangkaian rumah anda, menjadikan pelayaran peribadi mudah. Yang perlu anda lakukan ialah log masuk ke Wi-Fi rumah anda seperti biasa dan … itu sahaja!

Lebih baik lagi, jika penghala anda VPN dilindungi, itu bermakna anda boleh menghantar rancangan anda dengan selamat ke Google Chromecast atau Apple TV. Tidak lagi menonton TV dan filem di komputer riba kecil di ruang ganti, dapatkannya di TV besar dan sistem bunyi!

Selain itu, ExpressVPN untuk penghala melindungi semua peranti anda dengan penyulitan gred tentera! Yang perlu anda lakukan ialah menyambung ke Wi-Fi anda seperti biasa.

Krismas manis.

Aplikasi ExpressVPN untuk penghala

6 alasan yang menarik untuk mendapatkan aplikasi ExpressVPN untuk penghala

  1. Keselamatan yang lebih baik
  2. Hantar rancangan TV dan filem
  3. Menjimatkan masa
  4. Lindungi segala-galanya
  5. Gunakan lebih banyak peranti
  6. Kongsi cinta itu

1. Selamat seluruh Rangkaian anda

VPN berfungsi paling baik apabila ia sentiasa aktif. Dengan VPN pada penghala anda, anda tidak perlu bimbang tentang lupa untuk menyambung ke pelayan VPN kerana anda sentiasa dilindungi terus dari sumber.

2. Hantar rancangan anda

Setiap peranti muncul pada rangkaian yang sama supaya anda boleh menghantar kandungan yang dilindungi VPN anda kepada Google Chromecast, Apple TV, Plex, dan lain-lain.

3. Simpan masa berhati-kucing internet yang berharga

Jangan ganggu memasang aplikasi yang berbeza pada semua peranti rumah anda. VPN pada penghala anda melindungi setiap peranti baru dengan serta-merta. Ia semudah menyertai rangkaian Wi-Fi anda-tiada langkah tambahan.

4. Gunakan VPN pada konsol anda

Gunakan VPN untuk menyembunyikan alamat IP anda pada mana-mana peranti yang dibolehkan Wi-Fi, bahkan yang tidak boleh menjalankan perisian VPN seperti biasa, seperti PlayStation, Xbox, dan konsol permainan lain.

5. Satu langganan untuk semua peranti

Jangan bimbang tentang langganan VPN yang berlainan untuk peranti yang berbeza. Gunakan satu langganan ExpressVPN pada nombor peranti yang tidak terhad pada masa yang sama.

6. Menjadi pahlawan kepada rakan dan keluarga

Berikan hadiah privasi dan keselamatan. Biarkan tetamu anda menikmati faedah VPN yang sama seperti anda, hanya dengan menyambung ke Wi-Fi rumah anda.

VPN untuk router adalah pilihan pintar

Ia cukup jelas mengapa begitu ramai yang menggunakan perisian router ExpressVPN yang luar biasa; terdapat banyak manfaat tambahan. Kenapa tidak cuba untuk diri sendiri?

Mendapatkan persediaan adalah mudah.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me