A është koha e sigurt e kokoshkave (akoma) e sigurt në vitin 2023? Jo nëse e bëni këtë

Në vitet e kaluara, Popcorn Time ka qenë një film kryesor për shkak të shuplakës së tij dixhitale të filmave dhe serive televizive që përdoruesit mund të kënaqin falas. Ky shërbim me shumë platformë, me burim të hapur, është softveri i vetëm që shmangej spamming dhe reklama e lirë, dhe kjo ka lejuar që ajo të fitojë besimin e përdoruesve në të gjithë botën.

Sidoqoftë, shumica e aspekteve të softuerit mbeten një mister. Derisa programi në vetvete është plotësisht i ligjshëm, ruajtja ose shkarkimi i përmbajtjes dixhitale në pajisjen tuaj mund të mbetet akoma i interesuar issuesështjet e shkeljes së të drejtës së autorit. Askush nuk dëshiron të përballet me telashe juridike vetëm për të parë episodin e fundit të shfaqjes së tyre të preferuar televizive.

Por mos u shqetëso! Ju mund të shikoni ende filmat dhe shfaqjet tuaja të preferuara në Popcorn Time pa autoritetet që ju përkulin. Gjithçka që ju nevojitet është një VPN e mirë.

Një VPN mund të fshehë identitetin dhe aktivitetin tuaj në internet duke ju lidhur me një server të largët dhe duke ndryshuar adresën tuaj IP në atë të serverit. Në këtë mënyrë, mund të jeni i sigurt se palët e treta nuk mund të bëjnë aktivitete tuaja të shfletimit.

Ndërsa nuk ju inkurajojmë të ndani ose shkarkoni përmbajtje të mbrojtur nga të drejtat e autorit, ne besojmë në lirinë dhe privatësinë dixhitale. Lexoni më tej për të mësuar se si të përdorni kohën e kokoshka në mënyrë të sigurt dhe anonime.

Udhëzues i shpejtë: Si të përdorni një VPN me kohën e kokoshka

Përdorimi i një VPN me kohën e kokoshka është shumë e lehtë – nuk kërkohet njohuri teknike. Për të garantuar një përvojë më të sigurt të shikimit, thjesht ndiqni këto hapa të thjeshtë:

  1. Zgjidhni një VPN të mirë me një plan pajtimi që funksionon për ju. (NordVPN është rekomandimi ynë kryesor.)
  2. Shkarkoni programin VPN ose aplikacionin e instaloni në pajisjen tuaj.
  3. Lidhuni me një server me zgjedhjen tuaj në listën e serverëve të disponueshëm të VPN.
  4. Shikimi i përmbajtjes në Kohën e Popcorn në mënyrë të sigurtë!

Merr 70% OFF NordVPN Tani!

Pse keni nevojë për një VPN për të qëndruar të sigurt në kohën e kokoshka

Ndërsa Koha e Popcorn është tepër e thjeshtë për t’u lundruar, përdorimi i tij pa një VPN është i rrezikshëm. Edhe nëse jetoni në një vend me politika të buta ndaj përrujve, ju ende mund të përballeni me marrje në pyetje për shikimin e përmbajtjes së paautorizuar.

Përdoruesit e Popcorn Time e kanë përjetuar këtë në të kaluarën, veçanërisht tani që qeveritë kanë ndërmarrë masa më të rrepta kundër faqeve të internetit të pasqyrave dhe kanë zbatuar ligje më të forta kundër piraterisë. Për më tepër, prodhuesit e filmave dihet që padisin ndarësit e skedarëve individualë dhe monitorojnë rrjetet e kolegëve.

Në vitin 2015, 11 përdorues të Popcorn Time në Oregon u paditën nga kineastët e filmit komedi-dramë The Cobbler. Procedimi gjyqësor u ngrit kundër këtyre përdoruesve pa emër për thjesht shkarkimin e filmit. Ankesa rendit adresat IP të përdoruesve së bashku me ISP-të e tyre, si dhe datën dhe kohën në të cilën ata kanë hyrë në film, dhe paditësit po kërkojnë 150,000 dollarë në dëme dhe tarifa juridike.

Në mënyrë të ngjashme, 16 abonentë Comcast u paditën nga e njëjta firmë juridike për transmetimin e filmit Survivor 2015. Përdoruesit anonimë u ngarkohet një minimum ligjor prej 750 $, dhe megjithëse nuk është aq shumë sa çështja e mëparshme, shërben si shenjë paralajmëruese për përdoruesit e Kohës Popcorn.

Nuk do të dëshironit të shqetësoheni vetëm për transmetimin e një filmi. Për një përvojë të sigurt të shikimit, ju duhet një VPN e mirë për të maskuar aktivitetin tuaj në internet.

Një VPN drejton lidhjen tuaj përmes një prej serverave të vet, duke zëvendësuar adresën tuaj të vërtetë IP për t’ju mbajtur anonim. E gjithë veprimtaria juaj në internet është e koduar, do të thotë që askush – madje as ISP-ja juaj – nuk mund të ndjekë aktivitetin tuaj në internet.

Kur përdorni një VPN, ju mund të merrni frymë nga një lehtësim dhe të siguroheni se identiteti juaj në internet është i mbrojtur nga mbikëqyrja masive dhe se ju nuk do të keni ndonjë telashe kur shijoni kohën e kokoshkave.

Tofarë duhet të kërkoni në një VPN për kohën e kokoshka

Kur bëni blerje për një VPN për të përdorur me Popcorn Time, ju doni të jeni i sigurt për të marrë një që lejon trafikun P2P. Ju do të keni nevojë gjithashtu shpejtësi të shpejtë për transmetim dhe shkarkim.

Për tu siguruar që të gjitha të dhënat tuaja private të qëndrojnë plotësisht private, është ide e mirë të merrni një VPN me siguri të ngushtë dhe enkriptim të ngurtë, dhe një politikë e rreptë për mos-logs.

Ndërsa VPN falas janë në dispozicion, ne ju këshillojmë që të mos largoheni prej tyre: Jo vetëm që ato zakonisht vijnë me kufizime të brezit dhe kufizime të shpejtësisë që do të prishin përvojën tuaj të shikimit, por disa madje do të kompromentojnë privatësinë tuaj me kriptimin e shkallës së ulët.

Kontrolloni rekomandimet tona kryesore për VPN-të më të mira për t’u përdorur me Kohën e Popcorn, dhe mos harro listën tonë të VPN-ve më të mira për Torrenting.

Siguruesi i Rendit Vlerësimi ynë i Përdoruesit
Zgjedhja e redaktorit 5.0 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
2 4.8 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
3 4.6 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
4 4.5 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin
5 4.3 / 5
Lexoni Shqyrtimin
Zbulo me shume Fillo >> Vizitoni sitin

Elfarë tjetër mund të bëjë një VPN për ju?

Përveç mbrojtjes së intimitetit tuaj në internet, një VPN gjithashtu mund të t’ju japin mundësinë e përmbajtjes së kufizuar. Ju mund të lidheni lehtësisht me një server në një vendndodhje sipas dëshirës tuaj dhe të anashkaloni geoblocks, dhe qasje në shërbimet e transmetimit si Netflix dhe BBC iPlayer nga kudo në botë.

Një VPN gjithashtu mund anashkalojë kufizimet e vendosura nga zyra juaj, kolegji juaj apo edhe qeveria juaj. Thjesht lidheni me një server diku tjetër dhe shfletimi i pavendosur është gjithçka juaji!

VPN gjithashtu siguroheni që jeni të mbrojtur nga hakerat, minatorët e të dhënave dhe kërcënimet e tjera në internet, edhe kur përdorni Wi-Fi publik.

Rrjedhin me siguri në kohën e kokoshkave

Një VPN mund përmirësoni shumë sigurinë tuaj në internet dhe ju armatosni kundër palëve të treta që dëshirojnë të monitorojnë aktivitetin tuaj në internet. Ajo fsheh adresën tuaj IP dhe kodon të dhënat tuaja, duke ju mbajtur të sigurt dhe anonimë në Popcorn Time.

Sidoqoftë, një VPN nuk është vetëm për përdoruesit që duan të transmetojnë filmat e tyre të preferuar pa u përplasur tek autoritetet. Sshtë për secilin që dëshiron të ndjehet i sigurt kur shfleton në internet, ndërsa fiton qasje e pakufizuar në përmbajtjen në internet.

Nëse jeni duke kërkuar më shumë arsye për t’u pajtuar në një shërbim VPN, lexoni më shumë pse është e rëndësishme për çdo përdorues të internetit të ketë një.

Filloni Provimin Tuaj FALAS NordVPN Tani!

Ju gjithashtu mund të dëshironi:

  • Pesë VPN-të më të mira për kohën e kokoshka
  • A është e sigurt Time4Popcorn?
  • VPN-të më të mira për Torrentët