Cele mai bune 3 portofele Bitcoin pentru Android

Mascota verde Android care deține un Bitcoin.

* Căutați cele mai bune portofele Bitcoin pentru iOS? Click aici.*

Android a fost prima platformă mobilă cu portofele Bitcoin și a oferit aplicații de sine stătătoare, care nu se bazează pe un server central pentru procesarea tranzacțiilor, încă de la începutul vieții Bitcoin. La început, aceste aplicații descentralizate au descărcat Blockchain complet, ceea ce abia acum va fi posibil, deoarece în prezent se ridică la peste 60 GB.

În schimb, la fel ca portofelele iOS favorite ale ExpressVPN, aplicațiile se bazează pe verificarea simplificată a plăților (SPV), unde portofelul se poate conecta direct la rețeaua Bitcoin, dar sincronizează doar datele cele mai relevante și nu întregul blockchain.

Miceliu – Ușor de utilizat

miceliu-Bitcoin-portofel-recenzie

Portofelul Bitcoin Mycelium, numit după un fel de ciupercă despre care se crede că este cel mai mare organism viu din lume, este un portofel ușor de utilizat, care are doar setul potrivit de caracteristici laterale utile..

Este succesorul portofelului BitcoinSpinner și a fost lansat în 2013. Mycelium a devenit standardul pentru portofele mobile și folosește semințe HD (Ierarhice Deterministice), ceea ce înseamnă că pentru a face backup pentru Bitcoin, nu trebuie decât să vă amintiți un set de douăsprezece cuvinte în limba engleză. Aveți grijă atunci când faceți o copie de rezervă, deoarece oricine are aceste cuvinte are acces la toți banii. ExpressVPN vă recomandă să le scrieți pe o bucată de hârtie și să le depozitați într-un loc sigur sau să utilizați managerul de parole pentru a le salva.

Portofelele HD vă ajută să vă păstrați confidențialitatea, deoarece aplicația va folosi o adresă separată pentru fiecare tranzacție. Mycelium va merge însă cu un pas mai departe și vă permite să vă orientați toate datele prin Rețeaua Tor cu aplicația Orbot. Cu acest proces, nimeni nu va ști că utilizați chiar și Bitcoin.

De asemenea, excelent pentru confidențialitatea financiară este posibilitatea de a-ți separa conturile cu Mycelium. Dacă, de exemplu, dețineți unele Bitcoins ca venit și doriți să le separați de economiile dvs., puteți face asta cu ușurință în Mycelium, doar prin adăugarea unui portofel suplimentar. Acest lucru face ca înregistrarea să fie mult mai ușoară, dar nu uitați că atunci când utilizați mai multe portofele, va trebui să le faceți copie de rezervă separat.

Mycelium face, de asemenea, ușor să măturați tot felul de copii de rezervă și portofele de hârtie pe care le-ați putea avea. Cheile private sub forma unui cod QR pot fi scanate direct pe dispozitivul dvs. sau puteți introduce cele douăsprezece cuvinte în aplicație. Mycelium va transfera apoi monedele pe una din propriile sale chei sigure.

Dacă sunteți în special paranoic sau vă preocupă securitatea sau dacă nu aveți încredere în telefonul pe care îl transportați (poate pentru că trebuie să-l împărtășiți cu alții), Mycelium poate fi utilizat în legătură cu portofelele Bitcoin hardware precum Trezor sau Ledger.

Aceste portofele hardware sunt dispozitive hardware externe special create pentru stocarea în siguranță a Bitcoins. Acestea arată cam ca niște stick-uri USB, dar au un mic ecran prin care puteți verifica tranzacțiile. Pentru a efectua o tranzacție, conectați portofelul hardware la telefon, deschideți aplicația Mycelium și inițiați operația. Apoi, veți verifica și confirma tranzacția din portofelul hardware. În acest fel, cheile dvs. private nu părăsesc niciodată dispozitivul dedicat și sunt transmise doar prin telefon. Lucruri destul de geniale.

Cea mai mare caracteristică laterală a aplicației Mycelium este piața. Puteți găsi cu ușurință persoane din apropierea locației dvs., care sunt dispuși să tranzacționeze Bitcoin pentru bani. Este o modalitate excelentă de a cumpăra o monedă sau de a vă lichida deținerea în schimbul banilor inflaționali, dacă doriți.

Puteți alege chiar să deveniți comerciant chiar dacă aveți timp suplimentar.

Rezumat miceliu

 • Ușor de utilizat și de rezervă
 • Aplicație excelentă pentru a mătura Bitcoin de la depozitarea la rece
 • Suport pentru portofele hardware
 • Funcție de comerciant pentru a cumpăra Bitcoin în apropiere

BitPay – Permite mai multe semnături

Coplay-Bitcoin-portofel-recenzie

BitPay nu este doar printre portofelele Android preferate ale ExpressVPN, dar a fost și un dezvăluitor pentru lista iOS.

Cea mai mare forță a BitPay este caracteristica cu mai multe semnătura. Aceasta înseamnă că puteți configura rapid un singur portofel Bitcoin cu mai multe persoane sau dispozitive ca semnatari.

Puteți utiliza această caracteristică pentru a vă crește securitatea prin crearea unui portofel care deține fondurile între mai multe dispozitive. De exemplu, puteți crea o adresă Bitcoin care are trei chei, una pe telefon, una pe computer și una ca copie de rezervă pe o bucată de hârtie. Fiecare tranzacție necesită două semnături, de la telefon și computer, de exemplu. Un hacker ar trebui să atace simultan ambele dispozitive, care sunt considerate mai mari mai greu decât să ataci un singur dispozitiv, pentru a-ți accesa banii. Al treilea portofel este păstrat ca copie de rezervă, în cazul în care telefonul sau computerul dvs. se pierd sau deteriorează.

Puteți utiliza, de asemenea, mai multe adrese BitPay din organizația dvs. De exemplu, fiecare membru al consiliului sau trezorier poate deține un portofel și o cheie bitcoin. Pentru a efectua o plată cu succes, un proces minim de semnături poate fi necesar pentru procesarea fondurilor. Acest sistem este relativ sigur de hackeri și nu trebuie să ai încredere într-o singură persoană din organizație cu toți banii.

Dezavantaj, aplicația BitPay trebuie să se bazeze pe un server central pentru a monitoriza și difuza tranzacțiile. Acest server nu este capabil să vă fure monedele, dar dacă ar fi supus unui atac DDoS sau dacă altfel nu este disponibil, nu veți putea cheltui Bitcoin – o problemă enervantă.

Teoretic, aplicația vă oferă opțiunea de a utiliza un server alternativ și chiar de a rula propriul dvs. În realitate, acest lucru va fi viabil numai pentru organizații mai mari, deoarece necesită eforturi semnificative.

Rezumat BitPay

 • Portofel multi-semnătura de mare putere, ușor de utilizat
 • O mulțime de caracteristici
 • Notificări push pentru fonduri primite
 • Depinde de un server centralizat pentru gestionarea cheilor – riscant pentru întreruperi

Portofel Bitcoin Schildbach – Doar 2,9 MB!

schildbach-Bitcoin-portofel-recenzie

Portofelul Bitcoin Schildbach poartă numele dezvoltatorului său Andreas Schildbach (acum cunoscut în Play Store drept simplu „portofel Bitcoin”) și este cel mai vechi portofel Bitcoin mobil. Portofelul Schildbach folosit pentru a descărca întregul Blockchain înainte ca acest proces să devină o povară prea mare din cauza cantității de tranzacții.

Cu noua tehnologie SPV, nu mai este necesar să descărcați întregul istoric al tuturor tranzacțiilor Bitcoin. Aplicațiile de astăzi se pot conecta direct la rețea, pot afla soldul unui portofel și pot efectua tranzacții semnate, fără a face compromisuri asupra cenzurii sau a uptime-ului.

Aplicația este listată de Google ca având între un milion și cinci milioane de instalări, ceea ce arată portiunea impresionantă a portofelului.

Portofelul vine cu funcționalități simple, dar arată totuși ce este posibil cu un sistem descentralizat fără permisiune precum Bitcoin. Puteți, de exemplu, să împingeți tranzacțiile Bitcoin către un alt dispozitiv, prin Bluetooth sau NFC, atât timp cât dispozitivele îl acceptă.

Rezumat Schildbach

 • Aplicație ușoară de utilizare, subțire
 • Bine întreținut de unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori din ecosistemul Bitcoin
 • Asistență pentru NFC și Bluetooth
 • Doar 2,9 MB

Mycelium este portofelul Bitcoin preferat de ExpressVPNs

Mycelium este ușor de utilizat, arată bine, are suficient de multe caracteristici pentru a fi ceea ce ai nevoie, iar funcția de pe piață este de asemenea excelentă dacă trebuie să stivezi pe ceva Bitcoin.

BitPay a făcut portofelele cu mai multe semnături utilizabile și chiar distractive. Dacă doriți un plus de securitate sau posibilitatea de a răspândi fonduri între mai multe persoane dintr-o organizație, această aplicație va fi alegerea dvs. numărul unu.

La fel ca în cazul iOS, toate portofelele Android ExpressVPN examinate oferă o adresă diferită de fiecare dată când efectuați o tranzacție. Acest lucru este bun pentru confidențialitate, dar nu face ca tranzacțiile dvs. să fie anonime. Dacă aveți nevoie de un nivel ridicat de confidențialitate sau anonimat, consultați Ghidul ExpressVPN pentru anonimatul Bitcoin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me