Plot filem Blockbuster “tetap” dengan VPN

Banyak filem mempunyai titik plot yang direka dan tidak masuk akal. Sesetengah daripada mereka berjaya mempunyai lubang plot yang besar juga, manakala yang lain hanya mengabaikan teknologi sedia ada yang boleh membungkus perkara dalam beberapa minit.

Filem-filem berikut yang paling pasti masuk ke dalam ketiga-tiga kategori ini, tetapi kami akan memberi tumpuan kepada yang terakhir.

Tanpa apa-apa ado kemudian, di sini …

Tiga Plot Movie Terbesar Dari Semua Masa, Diselesaikan Dalam Segera Dengan Sambungan VPN:

Morpheus Tidak Dapat Cari Neo In The Matrix (1999)

Mari kita mengucapkannya dengan mengakui bahawa jika Neo mempunyai VPN, Morpheus mungkin tidak akan menemuinya di tempat pertama. Bermaksud bahawa manusia tidak akan mempunyai “Satu” untuk menyelamatkan mereka dari ketua robot jahat.

Diakui ini bukan akhir yang paling ingin dikehendaki. Ia bukan satu resolusi yang sangat gembira (melainkan jika anda seorang tuan robot), tetapi masih resolusi.

Tetapi mari kita berpura-pura bahawa manusia mempunyai VPN-ini bermakna para ejen tidak dapat mencari orang-orang liar yang menyebabkan kekacauan di robotopia mereka yang cantik.

Manusia boleh masuk dan keluar dari Matrix, dengan keinginan, dengan hanya klik tetikus dan lokasi mereka akan dikaburkan sepenuhnya. Agent Smith tidak boleh muncul tepat di sebelah Neo kerana Agent Smith tidak tahu di mana Neo adalah.

Akan datang: Dua fakta bernombor dan yang berkaitan:

  1. Pada beberapa titik dalam filem Matrix, manusia perlu membuat dash panik yang gila ke telefon berdering. Telefon deringan menandakan titik keluar Matrix. Dan ia seolah-olah disekat, tersembunyi, atau terlibat.
  2. VPN membuat sambungan internet anda muncul dari tempat lain.

Sambungan VPN bermakna manusia tidak perlu membuat sengkang panik gila ke telefon deringan. Apa yang mereka perlu lakukan ialah memilih lokasi VPN berhampiran telefon gelanggang. Mudah.

Malah, jika manusia di Matrix mempunyai VPN, ia akan menjadi penyembelihan. Neo boleh di mana sahaja dia mahu, bila-bila masa dia mahu-dan robot-robot tidak akan tahu. Dia mungkin akan kelihatan seperti peminjam jahat yang besar pada ketua-ketua robot miskin dan tidak berdaya.

pengubah vpnTransformer sebenar. Sudah tentu bukan lesen percuma kelihatan-a-seperti. Jujur.

Sam Tidak Boleh Memusnahkan Dunia Dalam Transformers (2007)

Sam Witwicky adalah orang yang gembira, walaupun digambarkan oleh Shia LeBeouf. Dan dia bertanggungjawab sepenuhnya untuk peperangan manusia dengan penguasa robot wannabe. Ya. Lebih banyak penguasa robot.

Sam perlu membuat sedikit wang, jadi memutuskan untuk melelong pusaka keluarganya, salah satunya ialah sepasang kacamata tua, retak.

Ternyata gelas-gelas ini adalah tepatnya perkara yang Decepticons (yang jahat penguasa robot) telah diam-diam mencari. Cermin mata entah bagaimana mengandungi imej peta rahsia, yang mendedahkan lokasi All Spark. All Spark adalah macguffin yang pergi ke Transformers movieverseerse, dan ia cukup banyak melakukan apa-apa plot memerlukannya untuk.

Penyenaraian eBay untuk cermin mata segera disedari, dan semua orang mulai mencari peluang untuk Witwicky.

Ini adalah titik permulaan untuk keseluruhan francais. Segala-galanya yang berlaku selepas berlaku kerana kaca mata itu ditemui. Sebelum penyenaraian eBay, Decepticons hanya diam-diam memerhatikan, menunggu cermin muncul. Sebaik sahaja mereka muncul di eBay, Decepticons mengesan kedudukan penyenaraian itu dan mendedahkan diri mereka kepada dunia, sehingga memulakan perang.

Mari bayangkan sejenak bahawa Sam menggunakan VPN sebelum dia menyenaraikan cermin mata di eBay. Bagaimana sekarang? Tiada apa-apa, itu sahaja.

Tidak ada sesiapa pun yang dapat mengesan lelongan itu kepada Sam sehingga tiada siapa yang dapat menemui Sam. Dan tiada penguasa robot yang jahat akan muncul untuk menuntut gelas.

VPN menang besar di sini. Bukan sahaja penggunaannya telah menghalang peperangan dengan robot gergasi, tetapi ia juga akan menghentikan filem itu awal. Bermakna kita tidak perlu bertahan dua setengah jam daripadanya. Dan kemudian tiga lagi filem. Dan kemudian empat lagi, akan datang …

Semua Filem Terminator diselesaikan-Seketika

Pada tahun 2029, ketua robot jahat kita mempunyai masalah. Manusia mengejutkan, dan mereka mula menang.

Pemimpin ketahanan manusia adalah John Connor, dan Skynet (panglima robot jahat) telah memutuskan untuk menyingkirkannya. Cara tradisional membunuh seseorang, dengan menghantar gerombolan robot jahat, telah berkali-kali gagal. Jadi mereka memutuskan satu-satunya pilihan adalah menghantar satu robot jahat ke belakang, jadi ia dapat menjejaki dan membunuh ibu John yang tidak curiga. Pemikiran Skynet adalah bahawa John Connor tidak mungkin wujud jika ibunya tidak wujud.

Idea itu tidak sempurna, tapi pelaksanaannya tidak. Skynet menghantar kembali killbot muktamad, T-800, untuk membunuh ibu John Connor. Tetapi ia gagal – Ibu John Connor kekal sangat hidup.

Tidak terkejut, ketua-ketua robot jahat itu fikir mereka akan pergi lagi. Hanya kali ini mereka memutuskan untuk menghantar satu robot jahat dalam masa untuk membunuh John Connor sendiri. Penyebab Skynet adalah bahawa John Connor tidak mungkin wujud jika John Connor tidak wujud.

Sekali lagi, logik yang sempurna.

Kali ini Skynet menaik taraf killbot muktamad kepada T-1000, yang dua ratus lebih baik daripada T-800. T-1000 akan dihantar kembali dengan misi yang jelas: Cari John Connor. Bunuh John Connor

Dan langkah super killbot terakhir ke dalam mesin masa. Kontrapsi meletup ke dalam hidup, kilat menyala, dan T-1000 diangkut kembali ke 1991.

T-1000 tiba dengan kemalangan, dalam bola api besar! Perlahan-lahan, ia berdiri – sepenuhnya telanjang – di kawah yang dihasilkan oleh pintu masuknya sendiri yang mencolok. Ia kelihatan sekitar …

Bagaimana sekarang?

Cari John Connor.

Tetapi ia tidak dapat mencari John Connor. Kerana John Connor menyembunyikan lokasinya dengan VPN.

Tamat.

jahat-robot-overlordKami mengalu-alukan ketua robot jahat baru kami.

Kenapa Anda Perlu Dapatkan VPN, Sekarang!

Kesimpulannya agak jelas, dan melampaui bantahan yang munasabah:

Sekiranya anda mendapati diri anda diburu oleh tuan robot jahat, anda benar-benar memerlukan VPN.

Atau anda hanya boleh menggunakan VPN anda untuk mendapatkan sambungan anda dan melindungi diri anda dari pengawasan, seperti yang lain dari kami.

Adakah anda tahu mana-mana filem lain yang mungkin disimpan oleh VPN? Seperti biasa, biarkan mereka dalam komen di bawah!