Veel Gestelde Vragen

Heb je een vraag? Krijg hier antwoorden!

 • Hulp nodig ExpressVPN instellen op uw apparaat? Zie het gedeelte over installatie-tutorials.
 • Hebben problemen met het gebruik van ExpressVPN op uw apparaat? Raadpleeg het gedeelte over probleemoplossing.

Ondersteuning via live chat nodig? U kunt ook contact opnemen met het ExpressVPN-ondersteuningsteam voor verdere vragen.

Wat is een VPN?

VPN staat voor virtueel prive netwerk, een beveiligde tunnel tussen twee of meer apparaten.

Verbinding maken met een VPN geeft u een gecodeerde verbinding met internet. Hierdoor kunt u privé blijven, veilig blijven en toegang krijgen tot de online inhoud die u wilt – waar u ook bent.

Meer informatie over wat een VPN is.

Download nu ExpressVPN

Wat kan ik doen met een VPN?

Een VPN is een multifunctioneel digitaal overlevingsinstrument. U kunt uw VPN gebruiken om:

 • Verberg uw echte IP-adres en surf op internet met extra privacy
 • Bescherm uw vertrouwelijke informatie (zoals inloggegevens voor internetbankieren of wachtwoorden voor sociale media) via VPN-codering
 • Deblokkeer en krijg toegang tot uw favoriete websites en sociale mediaplatforms
 • Stream en download alles veilig, anoniem en zonder beperkingen
 • Krijg kortingen wanneer u online winkelt

Meer informatie over wat een VPN kan doen.

Download nu ExpressVPN

Tot welke services heb ik toegang met een VPN?

Een VPN helpt u veilig en veilig toegang te krijgen tot een reeks online streamingdiensten, sociale mediasites en nieuwsaanbieders.

Bekijk hier een lijst met services waartoe u toegang hebt via ExpressVPN.

Zal een VPN mijn internetverbinding vertragen?

Dit is mogelijk met elke VPN, maar het verschil is vaak niet merkbaar. Als uw internetprovider bepaalde soorten verkeer beperkt, kan het gebruik van een VPN uw snelheid zelfs verhogen. ExpressVPN beheert een premium high-speed netwerk met behulp van bandbreedte van Tier-1 providers.

Meer informatie over hoe een VPN ISP-beperking kan verslaan.

Hoeveel kost ExpressVPN?

ExpressVPN biedt drie standaard abonnementen. Abonnementskosten $ 12.95 per maand voor een plan van een maand, $ 9,99 per maand voor een plan van zes maanden, en $ 8,32 per maand voor een plan van 12 maanden.

Abonnement plan Prijs / Maand
Een maand $ 12.95
Zes maanden $ 9.99
12 maanden $ 8.32

Elk abonnement wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u de service zonder risico kunt proberen. U kunt hier de betaalmethoden bekijken en ExpressVPN downloaden.

Heeft u meer vragen over ExpressVPN-abonnementen? Neem contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam.

Download nu ExpressVPN

Is ExpressVPN gratis?

Nee. ExpressVPN is een premium VPN-service, hoewel een gratis proefversie is beschikbaar voor bepaalde mobiele apparaten.

voorts, allemaal abonnementen worden geleverd met een 30-dagen geld terug garantie, wat betekent dat u ons een maand zonder risico kunt proberen als u van gedachten verandert.

Download nu ExpressVPN

Hoe werkt de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie?

ExpressVPN is ervan overtuigd dat u zult genieten van ‘s werelds meest betrouwbare ultrasnelle VPN. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw ervaring, hebt u 30 dagen de tijd om uw ExpressVPN-abonnement te ontvangen. Neem contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam.

Lees hier meer over de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Download nu ExpressVPN

Wat krijg ik met mijn abonnement?

Elk abonnement heeft toegang tot allemaal ExpressVPN-apps en serverlocaties. U kunt ExpressVPN-apps downloaden op zoveel apparaten als u wilt, of de handmatige configuratie-instructies gebruiken.

Meer informatie over de beschikbare functies in elk ExpressVPN-abonnement.

Zie hier de installatie-instructies voor ExpressVPN-apps en handmatige configuraties.

Download nu ExpressVPN

Hoe betaal ik voor mijn abonnement?

ExpressVPN accepteert betaling via:

Kredietkaart: Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Visa Electron, Diners Club International

PayPal

BitPay (Bitcoin)

Andere betalingsmethoden: Alipay, UnionPay, iDEAL, Klarna, WebMoney, Giropay, Yandex Money, Interac Online, Mint, OneCard, Carte Bleue, Maestro, FanaPay en meer.

Download nu ExpressVPN

Hoe annuleer ik mijn abonnement?

Zie hier voor instructies over het annuleren van uw abonnement.

Biedt ExpressVPN een levenslang abonnement?

Nee. Het bieden van een veilige, snelle en betrouwbare VPN-service vereist voortdurende onderhoudskosten.

Levenslange abonnementen betekenen dat providers te maken hebben met een gebrek aan duurzame inkomsten. Ze lossen dit meestal op door goedkopere en minder beveiligde infrastructuur te gebruiken, gebruikerslogboeken en IP-adressen te verkopen voor extra inkomsten, of technologie-upgrades en klantenondersteuning te beperken om kosten te besparen.

ExpressVPN doet er alles aan om uw online privacy te beschermen en investeert voortdurend in middelen om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt. Lees het volledige blogbericht voor meer informatie over waarom er geen levenslang abonnement op ExpressVPN is.

Download nu ExpressVPN

Waarom is ExpressVPN duurder dan andere VPN’s?

Het runnen van een veilig en ultrasnel netwerk op de schaal die ExpressVPN doet, is duur. In tegenstelling tot budget VPN-providers, investeert ExpressVPN in een beter en betrouwbaarder platform om u een superieure en veilige ervaring te bieden. ExpressVPN is nog steeds van grote waarde en biedt 35% korting voor klanten die zich aanmelden voor een eenjarig pakket.

U kunt ook profiteren van het ExpressVPN-verwijzingsprogramma en 30 gratis dagen verdienen voor elke vriend die u doorverwijst die zich aanmeldt.

Meer informatie over de voordelen van een premium, betaalde VPN.

Download nu ExpressVPN

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd op ExpressVPN worden aangesloten?

Een enkel abonnement kan tegelijkertijd worden gebruikt vijf apparaten, ongeacht het platform (inclusief virtuele machines). U kunt ExpressVPN op elk aantal apparaten installeren, maar er kunnen slechts vijf apparaten tegelijkertijd worden aangesloten.

Als u uw abonnement op meer dan vijf apparaten tegelijkertijd wilt gebruiken, kunt u:

 • Koop een extra licentie.
 • Stel een VPN-router in en verbind zoveel apparaten als u wilt.

U kunt maximaal vijf apparaten tegelijkertijd met de VPN verbinden.

Download nu ExpressVPN

Welke apparaten en platforms ondersteunt u??

ExpressVPN heeft apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en Kindle, evenals handmatige configuraties voor Linux, Chromebook, draadloze routers (Sabai, DD-WRT, Asus of Tomato) en streaming media of gameconsoles (Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4 of Xbox One).

Meer informatie over het gebruik van ExpressVPN op uw apparaat.

Download nu ExpressVPN

Biedt u statische of dynamische IP’s aan?

ExpressVPN biedt geen speciale of statische IP’s. Dit komt omdat ExpressVPN IP-adressen regelmatig worden geroteerd. Wanneer u verbinding maakt met een ExpressVPN-server, krijgt u de best mogelijke IP die beschikbaar is. Het kan een IP-adres zijn waarmee u eerder verbonden was, of u kunt een ander krijgen. ExpressVPN roteert de IP-adressen die door alle klanten worden gebruikt om de anonimiteit van de gebruiker te vergroten en uw privacy te beschermen.

Download nu ExpressVPN

Hoeveel IP’s heb je??

ExpressVPN heeft duizenden servers op tientallen locaties over de hele wereld. Elke locatie kan honderden servers bevatten, waarbij elke server duizenden IP-adressen bevat. De beschikbaarheid van de server varieert afhankelijk van het gekozen verbindingsprotocol (UDP, TCP, L2TP / IPSec of PPTP). ExpressVPN specificeert niet het aantal beschikbare IP’s omdat dat kan veranderen afhankelijk van de vraag en andere factoren.

Kijk hier voor een actueel overzicht van al onze locaties.

Notitie: PPTP en L2TP / IPsec bieden zwakke beveiligingsvoordelen en mogen alleen worden gebruikt voor anonimisering of voor het wijzigen van locaties.

Download nu ExpressVPN

Log je mijn gegevens in??

ExpressVPN is een op privacy gericht bedrijf dat geen activiteitenlogboeken of verbindingslogboeken van onze gebruikers opslaat. ExpressVPN verzamelt minimale informatie over het gebruik van onze services om technische problemen te identificeren en aan te pakken, maar deze informatie kan niet worden gebruikt om u te verbinden met een specifieke activiteit of gedrag.

Voor meer informatie kunt u het strikte beleid van ExpressVPN lezen om geen activiteiten- of verbindingslogboeken bij te houden, evenals het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden.

Is ExpressVPN veilig?

Ja! ExpressVPN neemt tal van maatregelen om ervoor te zorgen dat uw VPN-verbinding veilig is:

 • IP-maskering met behulp van serverlocaties over de hele wereld
 • Standaard 256-bit AES-codering
 • Network Lock (kill-schakelaar) voor superieure lekbescherming
 • Geen activiteitenlogboeken en geen verbindingslogboeken
 • Privé, kennisloze DNS op elke server
 • Perfect voorwaartse geheimhouding voor toekomstbestendige privacy

Naast deze standaardfuncties heeft ExpressVPN een toegewijd team van beveiligingsingenieurs die ons netwerk en apps voortdurend upgraden om nieuwe bedreigingen voor uw privacy aan te pakken.

Download nu ExpressVPN

Heeft u een verwijzingsprogramma??

Ja! ExpressVPN kent 30 dagen gratis service toe voor elke geslaagde verwijzing. Er zijn geen limieten aan het aantal verwijzingen dat u kunt maken. Dus meld je aan en begin met verwijzen. ��

Meer informatie over het ExpressVPN-verwijzingsprogramma.

Waarom zou ik ExpressVPN kiezen boven andere VPN-providers?

ExpressVPN heeft een premium VPN-netwerk dat is geoptimaliseerd voor hoge snelheid en betrouwbaarheid. Geniet van onbeperkte bandbreedte en uw keuze aan servers in tientallen landen over de hele wereld. ExpressVPN heeft de beste netwerk- en VPN-apps in de branche gebouwd. Nog steeds niet overtuigd? ExpressVPN wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie op alle abonnementen, dus u kunt de beste VPN-service proberen zonder risico.

Download nu ExpressVPN

Wat zijn de Servicevoorwaarden van ExpressVPN?

Lees hier de ExpressVPN Servicevoorwaarden voor meer informatie over ExpressVPN als bedrijf.

Hoe log ik in op mijn ExpressVPN-account?

U kunt zich hier aanmelden bij uw ExpressVPN-account met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt gebruikt bij het aanmelden voor ExpressVPN.

Als u geen ExpressVPN-account hebt, kunt u een abonnement nemen door hieronder te klikken:

Download nu ExpressVPN

Hoe installeer ik ExpressVPN?

 1. Ontvang een ExpressVPN-abonnement
 2. Ga naar ExpressVPN.com en selecteer MIJN REKENING bovenaan de pagina
 3. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
 4. Onder mijn abonnementen, kiezen ExpressVPN instellen
 5. kiezen DOWNLOAD NU voor de juiste versie van uw apparaat
 6. Volg de instructies om ExpressVPN op uw apparaat in te stellen en geniet van internet met extra privacy en beveiliging!

Download nu ExpressVPN

Waarom wordt mijn ExpressVPN-desktop-app niet automatisch bijgewerkt??

In tegenstelling tot de mobiele versies, worden ExpressVPN desktop-apps niet automatisch bijgewerkt.

Om uw app bij te werken, downloadt en voert u eenvoudig het installatieprogramma van de nieuwste versie van de ExpressVPN-app voor Windows, Mac en Linux uit.

Waarom meldt mijn ExpressVPN-app me niet dat er een nieuwe versie beschikbaar is?

ExpressVPN waarschuwt klanten geleidelijk voor nieuwe releases om een ​​soepel overgangsproces te garanderen. Ga naar www.expressvpn.com/latest om de nieuwste versie van een ExpressVPN-app te downloaden.

Wat is de locatiekiezer?

Met de locatiekiezer kunt u selecteren met welke VPN-serverlocatie u verbinding wilt maken.

Vanuit de locatiekiezer kunt u de serverlocaties bekijken waarmee u recent verbinding hebt gemaakt, degene die u als favorieten hebt gemarkeerd en alle beschikbare serverlocaties. ExpressVPN zal ook de beste serverlocaties aanbevelen op basis van waar u bent.

Zie instructies voor het kiezen van locaties:

 • Op Windows
 • Op Mac
 • Op Linux
 • Op Android
 • Op iOS

Raadpleeg deze handleiding voor meer informatie over het kiezen van serverlocaties of neem contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam voor hulp.

Wat is de snelheidstest / ping-test?

De Express VPN-snelheidstest kunt u zien hoe snel uw VPN-serververbindingen werken. De optimale serverlocatie is er een met:

 • de hoogst snelheidsindex
 • de laagste latency
 • de hoogst download snelheid

De Ping-test op Android dient een soortgelijk doel. Door een schatting te maken van de afstand tussen u en alle ExpressVPN-serverlocaties, krijgt u een meting van de tijd die gegevens nodig hebben om te reizen tussen uw apparaat en de serverlocatie. De lager het aantal, hoe beter.

Om de snelheidstest of ping-test uit te voeren, u moet de verbinding met de VPN hebben verbroken.

Zie instructies voor hardlopen:

 • Snelheidstest voor Windows
 • Snelheidstest voor Mac
 • Ping-test voor Android

Smoordert ExpressVPN mijn verbinding?

Nee. Met ExpressVPN is er geen maandelijkse gegevenslimiet en geen ISP-service throttling.

Ontdek hoe een VPN u helpt bij het verslaan van beperking en downloaden zonder limieten.

Ik heb nog steeds vragen. Hoe kan ik contact opnemen met livechatondersteuning?

Neem voor andere vragen of problemen die u bent tegengekomen contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam.

U kunt ook een supportticket maken of het team rechtstreeks e-mailen op:

expressvpn support email