Peranti ini boleh melindungi seluruh rangkaian rumah anda

Penghala Wifi dengan simbol semak dalam isyarat wifi.

Jika anda sudah menggunakan VPN, anda tahu ia mempunyai banyak faedah, daripada mengekalkan aktiviti dalam talian anda secara peribadi untuk membantu anda menstrimkan semua kandungan kegemaran anda dan mendapatkan akses tanpa had ke internet.

Tetapi aplikasi VPN mempunyai batasan. Mereka boleh dipasang pada pelbagai peranti, seperti desktop dan telefon bimbit, tetapi bukan pada peralatan dan alat pintar tertentu, seperti peti sejuk pintar, kamera keselamatan, dan beberapa TV pintar. Perkara-perkara ini sering dibiarkan terdedah kepada penggodam dan snoop.

Perkhidmatan VPN juga akan membatasi bilangan sambungan serentak yang anda boleh buat dengan satu akaun. Langganan ExpressVPN membolehkan anda menyambung ke pelayan VPN sehingga lima peranti sekali gus, yang banyak untuk kebanyakan orang, tetapi mungkin bukan untuk semua orang.

Sekarang untuk berita gembira: Anda boleh mengalih keluar kedua-dua batasan ini dalam satu langkah-dengan menyediakan VPN pada penghala anda.

Mengapa anda perlu mendapatkan ExpressVPN pada penghala anda

Memasang aplikasi ExpressVPN terkini pada penghala anda adalah cara yang paling mudah dan paling berkesan untuk melindungi segala-galanya dalam rangkaian anda dengan sambungan VPN.

1. Ia melindungi semua peranti anda

Ini termasuk orang yang tidak dapat menjalankan aplikasi VPN secara langsung, seperti konsol permainan, TV pintar tertentu, dan peralatan rumah. Jika anda mempunyai lebih daripada lima peranti dalam rangkaian rumah anda, penghala anda boleh melindungi mereka semua semasa hanya mengira sebagai satu sambungan VPN. Bonus: Mana-mana tetamu atau teknophob yang menyambung ke penghala anda akan dilindungi secara automatik tanpa memerlukan aplikasi pada peranti mereka.

2. Ia mudah digunakan

Tidak perlu membuka terminal anda atau memecah peluh ke atas pilihan dan tetapan yang berbeza. Antara muka apl penghantar ExpressVPN adalah intuitif, tidak sengaja, dan semudah menyertai rangkaian Wi-Fi.

Antara muka pengguna apl penghantar ExpressVPN.

3. Ia disesuaikan dengan keperluan anda

Tidak mahu menyambung semua peranti anda ke VPN penghala? Aplikasi router kami membolehkan anda memilih dan memilih peranti yang ingin anda tutupi dengan VPN, meninggalkan yang tidak anda terima, terima kasih kepada perpindahan terowong. Ini menghalang situasi semua atau tidak dan membolehkan anda menyesuaikan sepenuhnya bagaimana peranti anda menyambung ke penghala.

Mahu penghantar ExpressVPN? Kami memberikan lima!

Sekiranya anda ingin mendapatkan perlindungan sepenuhnya dari semua peranti anda di rumah, inilah peluang anda untuk mendapatkan router Linksys WRT3200ACM yang bersesuaian dengan ExpressVPN secara percuma, dengan langganan ExpressVPN 12 bulan untuk boot.

Masukkan peraduan kami di Gleam tapak sebelum 20 Januari 2023, 11:59 pagi. Waktu Timur (A.S.). Ia adalah cabutan rawak, tetapi anda boleh meningkatkan jumlah penyertaan anda dengan mengambil tindakan yang dinyatakan pada halaman persaingan. Semoga berjaya!

Pemberi Laluan ExpressVPN