Si të shikojmë Lojërat Pan Amerikane nga Kudo tjetër në 2023

E vetmja ngjarje sportive që është më e madhe se Lojërat Pan Amerikane është Olimpiada. por ju mund të mos jeni në gjendje të shikoni Lojërat Pan Amerikane nëse jeni jashtë vendit. Geoblocks do të përpiqen t’ju pengojnë të shihni ngjarja më e madhe sportive këtë vit.

Mos u shqetëso, ne mund të ndihmojmë. Ne do t’ju tregojmë se si t’i shkelni ato gjeo-kufizime dhe transmetoni Lojërat Pan Amerikane kudo që të jeni. Vetëm ndiqni udhëzuesin tonë të shpejtë dhe ju mund të shihni të gjithë mbulimin që dëshironi.

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Argjentinës në Torneos y Competencias (TyC)

Sportet TyC po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Argjentinë. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, Cablevisión, DirecTV, ose TeleCentro) për të transmetuar TyC Sports. Për të parë TyC Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Argjentinë (ne rekomandojmë NordVPN Për Lojërat Pan Amerikane). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Argjentinë.
 3. Shkoni në www.tycsportsplay.com.
 4. Identifikohuni përmes operatorit tuaj kabllor dhe shijoni Lojërat!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin në Brazil në SporTV

SporTV do të transmetojë Lojërat Pan Amerikane në Brazil. Ju duhet një ofrues TV (për shembull, NET, Sky, ose Vivo) për të transmetuar SporTV. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në SporTV:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Brazil (ne rekomandojmë NordVPN Për Lojërat Pan Amerikane). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Brazil.
 3. Shkoni në sportv.globo.com dhe krijoni një hyrje.
 4. Identifikohuni përmes ofruesit tuaj të TV dhe kënaquni!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Kanadasë në Kanalin Sportiv të Lojërave Pan Amerikane

Kanali Sportiv i Lojërave Pan Amerikane po transmeton Lojërat në Kanada. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Kanalin Sportiv të Lojërave Pan Amerikane:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kanada (ne rekomandojmë NordVPN Për Lojërat Pan Amerikane). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kanada.
 3. Kur Lojërat fillojnë, shkoni në www.panamsportschannel.org/live.html dhe kënaquni!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kolumbisë në Caracol Televisión

Caracol Televisión po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Kolumbi. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Caracol Televisión:

 1.  Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Kolumbi (NordVPNservice është më e mira për Lojërat Pan Amerikan). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kolumbi.
 3. Shkoni në www.caracoltv.com dhe shijoni Lojërat!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Kosta Rika në Claro Sports

Klaro Sport po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Kosta Rika. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Claro Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Kosta Rika (ne rekomandojmë NordVPNfor shikimin e Lojrave Pan Amerikane). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Kosta Rika.
 3. Kur të jeni gati, shkoni te www.clarovideo.com/costarica/tv dhe filloni rrjedhën Claro Sports!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Meksikës në Claro Sports

Klaro Sport po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Meksikë. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Claro Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë dhe serverë në Meksikë (ne rekomandojmë NordVPN Për Lojërat Pan Amerikane). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Meksikë.
 3. Shkoni në www.marca.com/claro-mx/streaming/2023/04/21/5adb4143e2704ee2638b468e.html dhe shijoni lojrat!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni Transmetimin e Panamasë në Cable Onda Sports

Kabllo Onda Sport po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Panama. Keni nevojë për një kartë identiteti ose pasaportë panameziane për t’u regjistruar në Cable Onda. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Cable Onda Sports:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Panama (NordVPNservice është më e mira për Lojërat Pan Amerikan). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Panama.
 3. Shkoni në www.cableondasports.com dhe regjistrohuni.
 4. Shkoni në Cable Onda Sports, regjistrohuni dhe transmetoni Lojërat!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Perusë në Latina Televisión

Latina Televisión po transmeton Lojërat Pan Amerikane në Peru. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Latina Televisión:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Peru (NordVPNservice është më e mira për Lojërat Pan Amerikan). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Filloni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Peru.
 3. Shkoni te panamericana.pe/tvenvivo dhe transmetoni Lojërat!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e Amerikës së Jugut dhe Amerikës Qendrore në Kanalin Sportiv Panam

Kanali Sportiv i Lojërave Pan Amerikane po transmeton Lojërat në Amerikën e Jugut dhe Amerikën Qendrore. Për të parë Lojërat Pan Amerikane në Kanalin Sportiv Panam:

 1. Zgjidhni një VPN me shpejtësi të lartë me serverë në Amerikën e Jugut ose Amerikën Qendrore (ne rekomandojmë NordVPN Për Lojërat Pan Amerikane). Regjistrohu dhe instalo aplikacionin.
 2. Drejtoni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një server në Amerikën e Jugut ose Amerikën Qendrore.
 3. Shkoni në www.panamsportschannel.org/live.html dhe kënaquni!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Udhëzues i shpejtë: Shikoni transmetimin e SH.B.A. në Sling TV Orange

Ju mund të përdorni Sling TV Portokalli paketë për të parë transmetimin amerikan të Lojërave Pan Amerikane në Rrjetet ESPN. Për të parë transmetimin amerikan:

 1. Zgjidhni një ofrues VPN me serverë të SH.B.A. me shpejtësi të lartë për transmetim (NordVPNservice është më e mira për Lojërat Pan Amerikan). Regjistrohu dhe shkarkoni aplikacionin.
 2. Hapni aplikacionin, regjistrohuni dhe zgjidhni një vendndodhje të serverit në SH.B.A..
 3. Shkoni në Sling TV dhe regjistrohuni në Pako portokalli për të marrë ESPN (Nëse nuk keni një metodë pagese të bazuar në SH.B.A., blini një kartë dhuratë të TV Sling në MyGiftCardSupply.com dhe ndiqni udhëzimet për të riblerur kartën dhe të regjistroheni në Sling TV Orange).
 4. Hyni në Sling TV dhe shihni të gjithë veprimet!

Shikoni Lojërat Pan Amerikane TANI!

Pse keni nevojë për një VPN për të parë Lojërat Pan Amerikane

Ju dëshironi shihni disa nga sportistët më të mirë në botë që garojnë në ngjarjen më të madhe sportive të vitit. Dy javë konkurrencë do të përcaktojnë më të mirët nga më të mirat në hemisferën perëndimore. por gjeo-kufizimet mund të ju pengojnë të shihni Lojërat Pan Amerikane.

Transmetuesve shpesh u kërkohet të bllokojnë transmetimet e tyre nga kushdo që është jashtë rajonit ose vendit të tyre. Pra, nëse jeni jashtë vendit dhe doni të shikoni rrjedhën tuaj, keni nevojë për ndihmë. Ajo që ju duhet është një mënyrë për të duket sikur je në të njëjtin vend si transmetuesi.

Një VPN është pikërisht ajo që ju nevojitet për të rrethuar geoblocks. Kur lidheni me një VPN, mundeni zgjidhni vendin për serverin tuaj VPN. I gjithë trafiku juaj i Internetit kalohet përmes atij serveri. Pastaj, kur transmetuesi e sheh atë serverin VPN si vendndodhjen tuaj, që transmetuesi do të zhbllokojë rrjedhën e tyre.

Me një VPN, ju mundeni shikoni përmbajtjen që dëshironi, nga kë doni, kudo ku jeni. Liria e Internetit është e disponueshme për ju me një VPN. Por nuk janë të gjitha ato që bëjnë VPN-të për ju.

VPN gjithashtu mbroni të dhënat tuaja ndërsa jeni online. Komunikimi juaj me serverin VPN është i koduar, duke mos lejuar që dikush të spiunojë ato të dhëna. që ju mbron nga hakerat, ISP-të dhe qeveritë të cilët duan të shohin gjithçka që ju jeni duke bërë.

Sigurohuni që zgjidhni një VPN me cilësi të lartë kur vendosni për një shërbim. Shërbimet me cilësi të ulët shpesh mund të zbulohen nga transmetuesit dhe bllokohen. Shërbimet me cilësi të lartë janë më të vështira për tu njohur, gjë që ju ndihmon të lidheni.

VPN ofrojnë mjaft përfitime sa herë që jeni në internet. Kështu që regjistrohu sot dhe shikoni se çfarë mund të bëjnë për ju.

VPN më të mira për shikimin e lojërave pan amerikane

1. NordVPN

Përfitimet e NordVPN

Me një fokus në sigurinë, privatësinë dhe përmbajtjen e zhbllokimit, NordVPN është një udhëheqës i industrisë në mbrojtjen e të dhënave. Rrjeti i saj i gjerë ofron shumë mundësi për lidhje. Dhe ka të gjithë shpejtësinë që ju nevojitet vazhdoni me rrjedhat tuaja.

NordVPN ofron mjaft karakteristika për të përmirësuar përvojën tuaj në internet. SmartPlay përmirëson lidhjen tuaj të transmetimit, CyberSec bllokon reklamat dhe malware, dhe Double VPN shton siguri të zgjeruar. Dhe të gjitha këto karakteristika janë në dispozicion në a çmim shumë i arsyeshëm.

Ju mund të përdorni llogarinë tuaj NordVPN për t’u lidhur me 6 pajisje njëkohësisht. Politika e rreptë e tyre për mos-logs siguron anonimitetin tuaj pasi të keni hyrë në llogari. Me të gjitha këto karakteristika, nuk është çudi të jetë VPN me vlerësim të përgjithshëm # 1.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se pse NordVPN është një VPN e shkëlqyer për ju, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

NordVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Profili i përkushtuar përrua:
Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Shikoni Lojërat Pan Amerikane në NordVPN TANI!

2. ExpressVPN

Përfitimet e ExpressVPN

Me disa nga shpejtësitë më të mira të lidhjeve në tregun VPN, ExpressVPN është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të parë sportet live. Dhe me aftësinë e saj për të zhbllokuar përmbajtjen, është e shkëlqyeshme për shikimin e sporteve live nga jashtë.

Parashikon ExpressVPN mbulim superior i vendeve të Amerikës së Veriut dhe Jugut, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për Lojërat Pan Amerikane. Nëse dëshironi të lidheni me një vend si Panama, Ekuador ose Peru, është VPN t’i drejtohet.

Mund të përdorni llogarinë tuaj ExpressVPN për t’u lidhur me 5 pajisje njëkohësisht. Ju madje mund të ndani trafikun tuaj midis rrjetit tuaj lokal dhe VPN. Plus, duhet të keni probleme me lidhjen tuaj, të tyre 24/7 mbështetje chat live do të jetë atje për të ndihmuar.

Dëshironi të dini më shumë rreth ExpressVPN? Shikoni vlerësimet e përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 dite

Prove falas: Gjyq 7-ditor për iOS dhe Android

ExpressVPN mund të zhbllokojë:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Profili i përkushtuar përrua:
Jo, por të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Shikoni Lojërat Pan Amerikane në ExpressVPN TANI!

3. CyberGhost

Pajisjet CyberGhost

Për këdo që kërkon një përvojë e thjeshtuar e transmetimit në një VPN, CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Ajo ofron serverat që janë konfiguruar posaçërisht për transmetim, duke ju ndihmuar të merrni dhe të qëndroni të lidhur.

Pishina e serverëve CyberGhost është e gjerë dhe e thellë, duke siguruar shumë mundësi në të gjithë botën. Mund të lidheni deri në 7 pajisje njëkohësisht, duke ju lejuar fleksibilitet në shtëpi dhe në lëvizje.

Në krye të kriptimit të shkallës ushtarake, CyberGhost bllokon gjurmuesit në internet, reklamat dhe përmbajtjen me qëllim të keq. CyberGhost ju mban të sigurt edhe pasi ju mban të lidhur.

Nëse doni të dini pse CyberGhost është një zgjedhje e shkëlqyer për të qenë VPN juaj, lexoni përshtypjet tona të përdoruesve!

Garancia për kthimin e parave: 30 ditë në plane të shkurtra; 45 ditë në plane 6-mujore ose më gjatë

Prove falas: Gjyq 7 ditor për celular; Një provë Windows 1-ditore ose 3-ditore e disponueshme

CyberGhost mund të zhbllokojë:
Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Profili i përkushtuar përrua:
Po; tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Shikoni Lojërat Pan Amerikane në CyberGhost TANI!

përmbledhje

Nëse do të jesh jashtë vendit gjatë Lojërave Pan Amerikane, mund të humbasësh ngjarjen më të madhe sportive të vitit. Regjistrohu për një VPN sot dhe jini të gatshëm për të gjithë eksitimin që mund të sjellë sporti!

Nëse nuk jeni të sigurt se cili VPN është i duhuri për ju, ne rekomandojmë NordVPNpër Lojërat Pan Amerikane. Gjithashtu, sigurohuni që të shikoni faqen e marrëveshjeve dhe kuponave për të parë se si mund të kurseni në pajtimin tuaj!

Leximi më tej

 • VPN-të më të mira (të provuara) pa log
 • Si të përdorni WhatsApp në Kinë
 • Bllokuesit e reklamave më të mirë (dhe më të këqij)