Hoe uw ExpressVPN-abonnement op te zeggen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe annuleer uw ExpressVPN-abonnement vóór de verlengingsdatum. U kunt ook meer informatie vinden over de ExpressVPN-abonnementsgegevens en de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie van ExpressVPN.

Bijvoorbeeld: Als u zich hebt aangemeld voor een abonnement van zes maanden en de onderstaande stappen uitvoert, wordt uw abonnement beëindigd en wordt het abonnement na zes maanden niet verlengd. (U kunt ExpressVPN nog steeds gebruiken tot de vervaldatum.)

Let op: u kunt uw abonnement niet annuleren in de ExpressVPN-app.

Voor klanten die betalen met creditcard of PayPal

Om uw abonnement te annuleren:

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Onder Abonnement, u ziet de duur van uw abonnement en de verlengingsdatum.
  3. Klik op Beheer instellingen. U wordt doorverwezen naar de Automatische verlengingsinstellingen bladzijde. kiezen Schakel automatische verlenging uit en bevestig uw keuze op de volgende twee pagina’s.
  4. Wanneer u de pagina bereikt met de tekst ‘Automatische verlenging is nu UIT voor abonnement …,’Wordt uw abonnement geannuleerd en ontvangt u geen factuur aan het einde van uw abonnementscyclus. (U kunt ExpressVPN nog steeds gebruiken tot de vervaldatum en als u van gedachten verandert, kunt u automatische verlenging op elk gewenst moment weer inschakelen.)

Belangrijk: Klanten die de IPN-service van PayPal gebruiken, moeten ook IPN annuleren. Dit staat los van het annuleren van automatische verlenging op ExpressVPN.

Voor klanten die betalen met BitPay of Paymentwall

Klanten die betalen met BitPay of Paymentwall zullen het niet zien Beheer instellingen koppeling. Als u voor uw abonnement via BitPay of Paymentwall hebt betaald, eindigt uw abonnement automatisch op de abonnementsdatum.