Aplicația de router ExpressVPN: Ultimele actualizări și actualizări software

Ultimele actualizări ale aplicației de router ExpressVPN.

Faceți clic aici pentru cel mai recent software de router ExpressVPN

Pentru versiuni mai vechi de ExpressVPN pentru routere, faceți clic aici

Te-ai săturat să configurezi un VPN pe fiecare dispozitiv și să le conectezi unul câte unul? Nu ar fi plăcut să protejați fiecare dispozitiv din rețeaua de domiciliu cu un singur clic?

Astăzi, suntem încântați să anunțăm cea mai recentă aplicație de router ExpressVPN. Redimensionat de la început, noua aplicație oferă performanțe îmbunătățite, un aspect mai curat și toate funcțiile de lider din industrie, pe care le veți iubi și aveți încredere.

Sunteți gata să îl verificați? Iată o privire uluitoare.

Redesignat interfață de utilizator

Tablou de bord versiunea 2 a aplicației de router ExpressVPN.

Care este ideea de a avea cel mai bun VPN în jurul dacă nu puteți localiza sau utiliza funcțiile sale? Aplicația de router ExpressVPN a trecut printr-o transformare completă, făcând mai ușor să găsești ceea ce ai nevoie.

Iată un scurt tur al interfeței dvs. de router reproiectate:

 • Tablou de bord: Conectați-vă la VPN, schimbați locațiile și controlați dispozitivele care sunt dirijate prin VPN
 • Opțiuni VPN: Configurează setările protocolului și contului ExpressVPN
 • Setari de retea: Schimbați numele Wi-Fi, parola și setările conexiunii la internet
 • Setari avansate: Actualizați, faceți backup și restaurați firmware-ul routerului și configurați-vă setările DDNS și Port Forwarding

Fiabilitate îmbunătățită a conexiunii

Noua aplicație de router nu a fost proiectată doar pentru a arăta mai frumos, dar a fost proiectată pentru a face conectarea unei brize. Un nou algoritm de conexiune spiffy vă permite să atingeți „Conectați” și să securizați toate dispozitivele în câteva secunde.

După ce v-ați conectat, bucurați-vă de viteza de aprindere pe care v-ați baza. Aplicația rulează pe dispozitive hardware care oferă viteze VPN de până la 30 Mbps, astfel că indiferent dacă transmiteți emisiunea preferată sau aruncați noobs online, veți fi garantat în permanență cele mai bune viteze de clasă.

Încercați noua aplicație ExpressVPN pentru routere

Deci ce mai aștepți? Dacă utilizați deja ExpressVPN pentru routere, obțineți cea mai recentă și cea mai mare actualizare în trei pași:

 1. Conectați-vă la contul dvs
 2. Apăsați butonul verde „Configurați ExpressVPN”
 3. Descărcați noul firmware pentru router

Și dacă nu ați descoperit încă comoditatea de a avea fiecare dispozitiv în casă protejat de sursă, consultați lista noastră de modele de routere compatibile. Puteți comanda chiar și un router VPN cu ExpressVPN preinstalat.

Dacă aveți întrebări, echipa de asistență ExpressVPN este disponibilă în permanență pentru a vă ajuta.

Actualizări anterioare ale aplicației de router

ExpressVPN 1.01 pentru routere

Vă întrebați cum să adăugați un impuls suplimentar securității Internetului casei dvs.? ExpressVPN oferă acum o aplicație ușor de utilizat pentru routere. Acest lucru vă permite să protejați fiecare dispozitiv conectat la rețeaua Wi-Fi a locuinței dvs., chiar și cele care nu pot rula software VPN.

Cum este asta pentru o protecție maximă?

De ce să folosiți un VPN pe un router?

Când utilizați aplicațiile ExpressVPN pentru routere, nu puteți protejați toate dispozitivele în casa ta, chiar și cele care nu pot rula un VPN. Asta e corect! Apple TV, Xbox, PlayStation, Chromecast și diverse dispozitive noi „Internet of Things”, cum ar fi încuietori inteligente, becuri inteligente și toalete inteligente sunt protejate..

În plus, veți păstra rețeaua în siguranță împotriva problemelor de securitate și confidențialitate, cum ar fi scurgeri de IP sau DNS.

3 Motive pentru care aplicația de router a ExpressVPN este mai bună decât restul

Există multe modalități de a obține un VPN pe un router, dar noua aplicație ExpressVPN câștigă cu aceste puncte puternice:

1. Ușor de utilizat. Obțineți simplitatea aplicațiilor ExpressVPN pentru alte dispozitive, acum pe router.

get-conectat cu ușurințăInterfață simplă, elegantă

2. Cea mai bună protecție în clasă. Unele routere configurate manual pot avea încă scurgeri DNS sau IP. Aplicația ExpressVPN pentru routere a fost special concepută pentru a preveni aceste tipuri de scurgeri, oferindu-ți o protecție și mai bună, precum și viteze rapide de conectare.

vpn-conectare

3. Vitezele de aprindere rapidă. Aplicația rulează pe dispozitive hardware care furnizează viteze VPN până la 30Mbps, ceea ce este mai rapid decât majoritatea altor routere VPN și excelent chiar și pentru cele mai înalte niveluri de calitate video streaming. Și dacă aveți nevoie de asistență pentru orice, suportul ExpressVPN este la doar un clic distanță!

Sună bine! Unde pot obține asta?

 1. Pentru a utiliza ExpressVPN pe un router, va trebui mai întâi un abonament ExpressVPN.
 2. Obțineți unul dintre următoarele modele de router acceptate (cu mai multe în curând!):
  1. Linksys WRT1200AC
  2. Linksys WRT1900AC
  3. Linksys WRT1900ACS
 3. Puteți obține routerul (cu tot ce este pre-încărcat și gata de drum) prin intermediul FlashRouters. În mod alternativ, puteți cumpăra mai întâi hardware-ul online de pe Amazon sau din magazinul Linksys și apoi adăugați firmware-ul ExpressVPN mai târziu.
 4. Aplicați software-ul ExpressVPN pe dispozitiv (numai dacă ați cumpărat prin Amazon sau Linksys).
  1. Autentificați-vă pe site-ul ExpressVPN
  2. Faceți clic pe „Setare ExpressVPN”
  3. Deschideți secțiunea „Routere”
  4. Selectați modelul dvs. exact de router și descărcați imaginea de firmware
  5. Urmați instrucțiunile de configurare pentru Linksys WRT1200AC sau Linksys WRT1900AC (S).

Ce crezi despre noua aplicație ExpressVPN pentru routere?

Acum că știți unde și cum puteți obține aplicația ExpressVPN pentru routere, cum funcționează pentru dvs.? ExpressVPN se angajează să vă aducă cele mai bune aplicații posibile și să vă întâmpine toate întrebările, comentariile și / sau preocupările. Lasă-le în comentariile de mai jos.

Și, întotdeauna, nu ezitați să apelați la Asistență dacă aveți întrebări!