Win 12 maanden ExpressVPN door gewoon een GIF te tweeten!

Een hashtag, een gif-bestandspictogram en een gelijkteken boven het ExpressVPN-logo.

Dit jaar vieren we National Cyber ​​Security Awareness Month (NCSAM) en European Cyber ​​Security Month door weg te geven drie abonnementen van 12 maanden op ExpressVPN!

Met bugs, lekken en inbreuken die elke week lijken te gebeuren, zou dit een goed moment zijn om uw online privacy en veiligheid te herzien. Van browsers tot e-mails tot berichten-apps, zorg ervoor dat u de beste tools gebruikt om uzelf online te beschermen.

Neem voor een extra privacy- en beveiligingsboost deel aan onze wedstrijd en je kunt een jaar lang gratis ExpressVPN kopen!

Hoe deel te nemen aan de wedstrijd

Om deel te nemen aan de wedstrijd, tweet u eenvoudig een GIF waarvan u denkt dat deze het beste cybersecurity vertegenwoordigt met de hashtag #cybersecurityinonegif en @ExpressVPN dus we zien je inzending! Dat is het! Het kan een GIF zijn van een site zoals GIPHY of zelfs een GIF van je eigen creatie …

Ontvang uw tweets eerder 17 oktober, 23.00 uur UTC en we belonen de top 3 tweets met het hoogste aantal likes en RT’s met 12 maanden ExpressVPN. Het maakt niet uit hoe je die likes en RT’s krijgt, hoewel we je misschien beoordelen als je bots gebruikt … zeg maar!

De regels:

  1. Twitter-berichten moeten de hashtag #cybersecurityinonegif bevatten en @ExpressVPN vermelden.
  2. Uw account moet @ExpressVPN volgen.
  3. Meerdere vermeldingen zijn toegestaan.
  4. De wedstrijd staat open voor iedereen en iedereen (onder voorbehoud van toepasselijke nationale of lokale wet- en regelgeving).
  5. ExpressVPN stelt de winnaars op de hoogte nadat de wedstrijd is beëindigd via rechtstreekse Twitter-berichten. Als de winnaar niet binnen zeven dagen na de melding reageert, geeft ExpressVPN de prijs aan de volgende nummer twee.
  6. ExpressVPN behoudt zich het recht voor om een ​​definitieve beslissing te nemen in geval van geschillen.

We zijn verheugd om te zien wat je bedenkt – veel geluk! ��

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me