ExpressVPN rolt apps en browserextensies uit in meer dan een dozijn talen

Online privacy en beveiliging zijn grondrechten, ongeacht welke taal u spreekt.

Daarom is ExpressVPN trots om te zeggen dat we ons nu aanbieden apps en browserextensies in meer dan een dozijn talen.

Onze apps voor Windows, Android en iOS zijn allemaal onlangs geüpgraded om meerdere talen te ondersteunen, evenals de browserextensies voor Chrome en Firefox. Afhankelijk van het platform kunnen dit Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds, Thais en Turks zijn.

Dit komt na een ambitieus initiatief om onze website te vertalen. Tegenwoordig zijn bijna alle populaire delen van onze website beschikbaar gesteld in sommige of al deze talen.

Meer talen op meer apparaten

We hebben een lange weg afgelegd, maar dit is een work in progress: niet elk platform heeft toegang tot alle bovengenoemde talen en er wordt nog steeds meertalige ondersteuning ontwikkeld voor onze Mac-app. Maar we streven ernaar onze taalopties uit te breiden om onze service toegankelijker te maken voor internationale gebruikers.

Als u onlangs een van de ondersteunde apps downloadt, wordt de taal standaard ingesteld op de huidige taal van uw apparaat. Gebruikers kunnen gemakkelijk van taal veranderen binnen de instellingen van de app.

Raadpleeg onze ondersteuningspagina’s voor Windows-, Android-, iOS- en browserextensies voor meer informatie over het schakelen tussen talen. Mogelijk moet u uw app of browserextensie bijwerken naar de nieuwste versie om toegang te krijgen tot alle ondersteunde talen.

ExpressVPN is altijd op zoek naar manieren om de ervaring van het gebruik van een VPN te verbeteren. De uitbreiding van de taalkeuze is een belangrijk onderdeel van dit streven geworden.

Laat ons uw mening weten in de reacties. En als het u uitkomt, probeer dan een andere taal op uw ExpressVPN-app of browserextensie. We hopen dat het je ervaring nog beter maakt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me