ExpressVPN accepteert directe creditcardbetalingen

expressvpn-accepteert-all-major-cards

ExpressVPN accepteert trots alle belangrijke creditcards, hoewel veel van onze concurrenten u zullen dwingen om online kassaservices zoals BlueSnap, 2Checkout of Payza te gebruiken om hun VPN-services te kopen.

KRIJG NU EXPRESSVPN

ExpressVPN kan directe creditcardbetalingen accepteren wanneer veel van onze concurrenten dat niet kunnen

ExpressVPN bestaat al lang en heeft een uitstekende reputatie als toonaangevende VPN-serviceprovider.

Creditcard-uitgevende merken (VISA, MasterCard, Amex en Discover) weten dit en hebben een directe relatie met ExpressVPN. Deze relatie wordt gedeeltelijk onderhouden dankzij ExpressVPN’s krachtige fraudefiltering en interne verificatiesystemen die voorkomen dat onbevoegde gebruikers zich aanmelden met gestolen creditcards.

Waarom online kassaservices onhandig zijn voor klanten

  1. Mogelijk wordt uw creditcardaankoop geblokkeerd omdat u de bestelling buiten uw eigen land heeft geplaatst. Vervolgens moet u contact opnemen met uw creditcardbedrijf of verificatiedocumenten naar het betaalbedrijf sturen, gewoon om de bestelling door te drukken.
  2. Klanten die een VPN kopen, hechten vaak waarde aan privacy en willen geen externe betalingsprovider inschakelen met compleet andere privacyvoorwaarden.
  3. Checkout-bedrijven kunnen onbetrouwbaar zijn en kunnen de service aan de VPN-provider om een ​​aantal redenen verminderen. Een van onze grootste concurrenten onlangs dat Plimus zijn betalingsverwerkingsrelatie beëindigde. Voor klanten betekent dit dat u een nieuwe betaalmethode moet vinden of het risico loopt uw ​​VPN-service te verliezen.

Betaal voor ExpressVPN met Paypal of Bitcoin

  • Het is gemakkelijk om uw VPN te betalen met Paypal. ExpressVPN accepteert Paypal-betalingen, omdat veel gebruikers deze functie hebben aangevraagd.
  • ExpressVPN accepteert ook bitcoin-betalingen, voor volledige betalingsprivacy en beveiliging.

KRIJG NU EXPRESSVPN

Heeft u een suggestie voor een andere vorm van betaling die ExpressVPN zou moeten accepteren? Laat je mening achter in de reacties hieronder!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me