BestVPN.com Awards geeft ExpressVPN de hoogste eer

ExpressVPN won de algehele beste VPN in de BestVPN.com awards

De afgelopen weken hebben mensen op BestVPN.com gestemd voor hun favoriete VPN-service – in een groot aantal verschillende categorieën.

Nou, we zijn erg trots om aan te kondigen dat (drumroll) …

ExpressVPN won de beste algemene VPN en snelste VPN-awards!

ExpressVPN is de BestVPN.com Awards Overall Winnaar

Er zijn veel VPN-services die er zijn, dus ExpressVPN is verheugd dat u heeft ons uitgeroepen tot de beste VPN-provider.

Zoals BestVPN.com het uitdrukte:

“… de beste providers bieden uitstekende privacy, geweldige klantenondersteuning, een naadloos registratieproces, eenvoudig te gebruiken technologie en de mogelijkheid om websites van over de hele wereld te ontgrendelen.”

ExpressVPN won krediet voor baanbrekende functies die industrienormen zijn geworden, zoals een 30-dagen niet-geld-terug-garantie en 24/7 live chat-ondersteuning.

Kiezers scoorden ExpressVPN hoog in alle categorieën, waarbij vooral het Support Team en de privacystandaarden veel lof kregen. Zei BestVPN.com:

“ExpressVPN scoorde consistent goed in alle statistieken die we gebruikten om de algemene prestaties van elke VPN te beoordelen.”

Een grote dank aan iedereen die heeft gestemd!

BestVPN.com Awards: beste algemene VPN en snelste VPN

ExpressVPN verkozen tot de snelste VPN in de BestVPN.com Awards

In een vorige, onafhankelijke beoordeling testte BestVPN.com 15 VPN-services in een reeks gecontroleerde snelheidstests. De test bevestigde ExpressVPN als de snelste VPN.

Wetenschappelijk onderzoek is één ding, maar misschien is het belangrijker om rechtstreeks van veeleisende gebruikers te horen dat hun praktijkervaring de gegevens weerspiegelt. Daarom zijn we ongelooflijk blij dat VPN-gebruikers het eens zijn met de test van BestVPN.com en ExpressVPN beoordelen als de nuchtere VPN.

In de eigen woorden van BestVPN.com:

“… ExpressVPN is de duidelijke algemene winnaar.”

Wat zijn de BestVPN.com Awards?

De BestVPN.com Awards zijn bedoeld om de vele uitstekende VPN-services op de markt te erkennen en de transparantie en normen in de hele branche te vergroten.

Robuuste criteria, gemeten op een objectieve en wetenschappelijke manier, werden toegepast op verschillende belangrijke factoren die een uitstekende VPN-service maken. Geachte leden van de beveiligingsindustrie namen deel aan het testproces om objectiviteit en transparantie te waarborgen.

Hartelijk dank aan iedereen die op ExpressVPN heeft gestemd!

Niet om allemaal raar te worden als een Oscarwinnaar, maar het is heel mooi om te weten dat jullie en meisjes leuk vinden wat we doen.

Dus heel hartelijk bedankt voor je waardering ExpressVPN als de beste en snelste VPN-service.

Snuiven. Ik denk dat ik iets in mijn oog heb.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me