Rămâi în siguranță și conectat cu un VPN la Cupa Mondială din Rusia

Motive pentru care ai nevoie de un VPN în Rusia


Cea mai mare competiție a globului este pe punctul de a începe și, timp de o lună întreagă, fanii care se opresc și deopotrivă vor arunca ochii asupra Rusiei pentru extravaganța de fotbal cunoscută sub numele de Cupa Mondială 2018.

Mulți dintre noi vom viziona meciurile acasă, dar se estimează că un milion de fani vor coborî pe Rusia pentru a urmări acțiunea în direct și în carne.

Dacă sunteți unul dintre cei mai norocoși câștigați pentru a vedea care ar putea fi piesa de lebede a lui Messi și Ronaldo pe scena internațională, sunt incredibil de gelos! Sunteți sigur că veți avea un moment fantastic.

Dar, în timp ce securitatea este extrem de importantă în jurul Cupei Mondiale, iar Putin este probabil să fie cel mai bun comportament al său cu vizionarea mondială, tot merită să faci câteva pregătiri de călătorie pentru a te asigura că rămâi în siguranță în Rusia..

ExpressVPN a creat o listă de sfaturi care vă vor păstra în siguranță și conectați în Rusia în timpul Cupei Mondiale.

1. Rămâneți în legătură cu casa cu un VPN

Surprinde! Compania VPN recomandă o VPN.

Dar, cu seriozitate, Rusia este cunoscută pentru politica sa strictă de internet, iar un VPN vă va ajuta să rămâneți în contact acasă.

Un VPN este esențial pentru a vă asigura că vă păstrați accesul la e-mail, Facebook, Twitter etc., astfel încât să puteți menține persoanele la domiciliu actualizate în călătoriile dvs..

ExpressVPN este VPN-ul perfect pentru vizitatorii Cupei Mondiale. Puteți instala și utiliza pe oricare dintre dispozitivele dvs. și cu servere în mai mult de 90 de țări și 99.9% uptime, vă puteți face griji pentru lucruri mai importante – cum a făcut dracu Messi asta?

2. Obțineți un VPN pentru a vă securiza datele în Rusia

Dar nu doar accesul la internet face din VPN o necesitate în Rusia. Mai important, o revizuire Kaspersky Labs a hotspoturilor publice Wi-Fi din cele 11 orașe gazdă pentru Cupa Mondială (Saransk, Samara, Nizhny Novgorod, Kazan, Volgograd, Moscova, Ekaterinburg, Sochi, Rostov, Kaliningrad și Sankt Petersburg) s-a transformat sus câteva surprize urâte.

Kaspersky Labs s-a conectat la 32.000 de conexiuni Wi-Fi publice în Rusia și au descoperit că cel puțin 22,4% – și posibil până la 35,9% – din Wi-Fi rus nu ofereau niciun fel de protecție..

Aceste date nesecurizate care zboară în jurul valorii sunt gâscă de aur a unui atacator. Desigur, ExpressVPN vă poate ajuta să vă păstrați delicioasele ouă de date în siguranță.

3. Țineți-vă la curent cu toate meciurile din Cupa Mondială din Rusia

Deși este un vis devenit realitate pentru a vizita Cupa Mondială în direct, nu veți avea acces la toate cele mai recente jocuri, statistici și scoruri disponibile fanilor fotoliului înapoi acasă.

Adică, dacă nu aveți un VPN!

De la primul meci de joi, 14 iunie, unde Rusia va prelua Arabia Saudită, până la finala din 15 iulie pe stadionul Luzhniki din Moscova, o VPN vă va asigura că nu pierdeți o bătaie.

Nimeni nu știe sigur cât de limitat va fi accesul la internet local rusesc, dar ghidul de streaming al Cupei Mondiale ExpressVPN vă va ajuta să rămâneți în topul celor mai recente meciuri ale Cupei Mondiale, de oriunde v-ați afla!

4. Căutați anonim în timp ce în Rusia

Este bine cunoscut faptul că furnizorii de servicii Internet și guvernele vor spiona navigarea dvs. pe internet.

Poate că credeți că nu aveți nimic de ascuns în propria țară, dar merită să faceți pași suplimentari pentru a rămâne privat în străinătate. Ceea ce poate fi perfect acasă ar putea fi încruntat peste mări.

Are sens să vă acoperiți piesele și să navigați în mod anonim.

Beneficiile bonusului unei VPN la Cupa Mondială din Rusia

ExpressVPN nu are nevoie de hardware, în afară de dispozitivul pe care deja navigați pe internet. Ceea ce înseamnă că nu este nevoie de un router de călătorie, lăsându-ți mai mult spațiu de bagaje pentru a transporta un deget gigant și bere.

De asemenea, atunci când sunteți afară și aproape în lumea mare și sălbatică a fotbalului, asistența live a ExpressVPN 24/7 înseamnă că nu vă veți bloca niciodată fără o conexiune sigură.

Luați în considerare un VPN o experiență personală a Cupei Mondiale în buzunar. Puteți să vă accesați oricând pentru a vă asigura de o conexiune la internet completă și sigură și să vă țineți la curent cu cele mai recente scoruri și evidențe.

Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă păstra datele în siguranță și departe de orice ochi indurerați.

Sfatul nr. 1 pentru Cupa Mondială, însă, este să te distrezi de minune!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map