ExpressVPN și HP oferă protecție VPN utilizatorilor de PC


Suntem încântați să anunțăm că ExpressVPN lucrează cu HP pentru a-i ajuta pe utilizatorii să rămână privați și siguri online. VPN-urile sunt instrumente indispensabile pentru siguranța digitală, iar mulți clienți HP vor fi acum securizați din ziua 1, cu protecție ExpressVPN preinstalată pe anumite PC-uri de consum HP noi. 

Începând de astăzi, ExpressVPN va fi inclus pe noul HP Spectre x360 13. Clienții HP vor primi un proces VPN exclusiv de 30 de zile, care permite accesul la toate aplicațiile ExpressVPN.

„Clienții noștri se conectează zilnic la o varietate de rețele Wi-Fi publice nesigure, de multe ori fără a realiza riscurile de securitate și confidențialitate”, a declarat Mike Nash, tehnolog șef și vicepreședinte al Experienței Clienților, Personal Systems, HP Inc. „Noi sunt încântați să adauge ExpressVPN la setul de oferte de securitate pentru clienții noștri consumatori. ”

VPN: Noul instrument implicit pentru protecția digitală

Cererea de VPN-uri pentru consumatori crește într-un ritm extraordinar: Un studiu recent realizat de GlobalWebIndex a dezvăluit că 30% dintre utilizatorii de internet au folosit VPN-uri doar în ultima lună. Se estimează că piața VPN globală va crește cu aproximativ 50%, de la aproximativ 23,6 miliarde USD în 2019 la aproape 36 miliarde USD în 2022.

Munca noastră cu HP reflectă faptul că VPN-urile sunt acum considerate noul instrument indispensabil pentru protejarea confidențialității și securității consumatorilor. Și HP nu este singura marcă tehnologică majoră care recunoaște nevoia de VPN-uri – suntem încântați să spunem că în lunile următoare vom avea și mai multe anunțuri de parteneriat pentru a partaja.

Ne bucurăm să vedem că consumatorii și producătorii de dispozitive recunosc din ce în ce mai mult esențialele protecții private și de securitate pe care le oferă VPN-urile. De exemplu, fără VPN, ați putea expune datele dvs. private la hackeri atunci când vă conectați la rețele nesecurizate sau neîncredute, cum ar fi hotspoturi publice Wi-Fi la aeroporturi, hoteluri și cafenele. Guvernele, administratorii de rețea și ISP-urile ar putea, de asemenea, să se uite pe activitatea dvs. online, iar un VPN vă ajută să vă protejați împotriva tuturor acestor riscuri și multe altele.

Pentru mai multe informații despre noul HP Spectre x360 13, consultați comunicatul de presă al HP.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map