Cele mai bune 4 aplicații pentru securizarea corectă a iPhone-ului dvs. în 2018

Cele mai bune aplicații de securitate pentru iOS

Cazul judiciar Apple din martie 2016, Apple vs. FBI, a lămurit că nu este ușor să pătrundeți într-un iPhone.

Alături de poziția corporativă a Apple asupra confidențialității, dispozitivul în sine are o serie de caracteristici de protecție, de la codul de acces și de la Touch și Face ID până la iMessages criptate. Cu toate acestea, având în vedere cantitatea de informații sensibile pe care oamenii le stochează pe iPhone-urile lor, nu este niciodată redundant să adăugați un strat suplimentar de securitate.

Există multe aplicații diferite pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți securitatea telefonului, dar ExpressVPN le-a redus la patru categorii. Iar cea mai bună parte a tuturor aplicațiilor analizate aici este toate sunt gratuite!

Cea mai bună aplicație de securitate mobilă multitasking

Cea mai mare amenințare pentru iPhone este furtul sau pierderea. În astfel de cazuri, veți dori o aplicație cu acoperire la 360 de grade care să vă poată recupera datele, să vă localizeze telefonul și să protejeze informațiile sensibile stocate pe dispozitivul dvs..

Alegerea # 1 a ExpressVPN: Keeply

aplicație de securitate pentru iPhone

Cu o interfață îngrijită și intuitivă, Keeply oferă ceva mai mult decât un simplu seif securizat pentru datele dvs., cum ar fi fotografii, parole sau note.

Politica de siguranță a Keeply vă asigură că datele dvs. sunt stocate doar pe telefonul dvs. și nu pe cloud, deși există posibilitatea să le faceți o copie de rezervă pe un computer ales.

ExpressVPN apreciază că aplicația poate fi utilizată în modul offline și nu necesită să funcționeze niciuna dintre datele dvs. personale – cum ar fi locația sau lista de contacte.

Keeply oferă, de asemenea, câteva funcții suplimentare frumoase, cum ar fi Fotografia intrusă care face o fotografie oricărei persoane care încearcă să acceseze aplicația fără succes; Pinul fals care, atunci când este utilizat, arată aplicația goală; și blocarea cu fața în jos, care este exact cum sună.

Runner-up: Lookout

aplicație de securitate pentru iPhone

Lookout este o aplicație de securitate completă care vă poate localiza iPhone-ul în cazul în care îl înlocuiți greșit, activați o alarmă în caz de activități suspecte și dezactivați dispozitivul de la distanță. Există, de asemenea, o funcție îngrijită, care va zguduie ceasul Apple dacă iPhone-ul tău se află în afara domeniului Bluetooth.

Din păcate, majoritatea funcțiilor cool funcționează numai dacă deții un Apple Watch, motiv pentru care Lookout termină pe locul doi.

Cel mai bun manager de parole pentru iPhone

Un bun manager de parole vă permite să generați parole puternice pentru aplicațiile dvs. care sunt stocate într-o bază de date criptată, protejate de o parolă principală.

Odată conectat, managerul de parole va introduce automat detaliile dvs. pe site-urile web salvate, făcând logarea la fel de convenabilă pe cât este sigură.

Alegerea # 1 a ExpressVPN: LastPass

aplicație de securitate pasaj pentru iPhone

LastPass este unul dintre cei mai cunoscuți manageri de parole, iar interfața sa folosește o bibliotecă de logo-uri ale aplicațiilor pentru a face ca găsirea site-urilor dvs. favorite să fie un doddle.

Ca majoritatea concurenților lor, LastPass securizează date cu criptare de 256 biți, precum și cu amprentă și autentificare cu doi factori. Funcțiile de bază sunt gratuite, dar veți avea nevoie de versiunea plătită pentru a vă sincroniza datele pe mai multe dispozitive (deși abonamentul este cel mai ieftin de pe piață – doar 12 USD pe an).

Funcțiile suplimentare interesante includ auditul de securitate LastPass și posibilitatea de a-l utiliza în modul offline. O aplicație fiabilă, sigură și intuitivă, LastPass este managerul preferat al parolei ExpressVPN.

Runner-up: 1Password

Aplicație de securitate 1password

1Password este un alt dintre cei mai buni manageri de parole disponibile și este livrat cu o aplicație gratuită pentru dispozitivele iOS de boot. Principalele diferențe față de LastPass sunt că 1Password este conceput în principal pentru utilizare offline și oferă atât o taxă unică cât și un model de abonament..

Cel mai bun blocant de anunțuri pentru dispozitive mobile Apple

Începând cu iOS 9, a fost posibil să blocați conținutul oficial folosind blocante de anunțuri, care sunt listate în secțiunea Setări a telefonului. Similar cu blocanții de anunțuri în browser, un bun blocant de anunțuri mobile nu vă exploatează datele și vă permite să personalizați ce site-uri și aplicații doriți să blocați.

Alegerea # 1 a ExpressVPN: 1Blocker

1blocker aplicație de securitate

1Blocker include 7.000 de blocante preinstalate, care acoperă anunțuri, scripturi de urmărire și alte elemente care rulează în fundal pe paginile web – lucruri precum rețelele publicitare și furnizorii de analize.

ExpressVPN a oferit poziția de top 1Blocker datorită numărului mare de opțiuni de personalizare, ceea ce vă permite să alegeți conținutul specific pe care s-ar putea să îl interziceți din vedere.

Runner-up: Rafinare

rafinați aplicația de securitate

De asemenea, gratuit în magazinul de aplicații, Refine funcționează similar cu 1Blocker, dar vine cu o gamă mai mică de personalizare.

Cel mai bun browser de confidențialitate pentru iOS

Alegerea # 1 a ExpressVPN: Ghostery

aplicație de securitate fantomatică

Ghostery este un browser mobil iOS securizat care permite utilizatorilor să controleze și să decidă ce informații doresc să partajeze cu site-urile pe care le vizitează. Una dintre caracteristicile cheie este o imagine de ansamblu a tuturor trackerelor și cookie-urilor care urmează activitatea dvs. pe fiecare site și o funcție cu un singur clic pentru a le deconecta..

Aveți sfaturi pentru securitatea mobilă?

ExpressVPN speră că acest lucru vă va ajuta iPhone-ul să fie și mai sigur!

Dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre software-urile menționate sau orice povești de groază despre pierderea datelor, lăsați-le în secțiunea de comentarii de mai jos!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me