Aplikasi EverVault yang boleh didapati di semua peranti utama

Aplikasi ExpressVPN baru, ditunjukkan bersambung.

Kami telah memberikan aplikasi ExpressVPN pembaikan lengkap! Versi terkini mempunyai antara muka baru dan dilengkapi dengan pelbagai ciri pembunuh yang akan memastikan anda selamat di internet.

Tidak kira jika anda menggunakan Android, iOS, Windows, atau Mac, anda boleh memuat turun ExpressVPN baru hari ini!

1. Reka bentuk aplikasi jenama baru

Antara muka baru yang elegan telah direka semula dari bawah ke bawah untuk menjadikannya lebih mudah untuk dilayari. Sama ada anda seorang pemula VPN atau pro protokol yang berpengalaman, aplikasinya baru apa yang anda perlukan, dalam klik yang lebih sedikit.

2. Tukar satu suapan lokasi

Aplikasi terbaru ini mempunyai akses terus ke lokasi paling terkini, menjadikannya mudah untuk menukar lokasi VPN dengan satu ketuk. Anda juga boleh menukar lokasi jika anda sudah disambungkan!

Jika anda menggunakan satu lokasi VPN untuk video penstriman di rumah dan yang lain untuk privasi di tempat kerja, kini anda boleh dengan mudah menukar antara mereka tanpa meninggalkan skrin utama aplikasi.

3. Lebih cepat daripada sebelumnya

Menyambung ke lokasi VPN yang anda pilih kini kilat cepat, jadi anda dilindungi dan bersedia untuk melayari web, atau menyiarkan video, dalam hampir tidak ada masa sama sekali. Aplikasi ini juga dilancarkan dalam masa rekod.

4. Kebolehpercayaan sambungan yang dipertingkatkan

Sambungan ExpressVPN kini lebih mantap berbanding sebelum ini. Aplikasi ini bekerja keras di latar belakang untuk memastikan anda kekal bersambung dengan VPN, apa sahaja yang anda lakukan, dan di mana sahaja anda berada.

Muat turun aplikasi ExpressVPN yang terkini hari ini!

Anda boleh memuat turun atau menaik taraf salinan anda hanya dalam tiga langkah mudah:

  1. Kepala ke Akaun Saya
  2. Masuk
  3. Klik pautan “Set Up ExpressVPN” hijau yang besar

Jangan lupa untuk mengikuti ExpressVPN di Facebook, Twitter, YouTube atau Instagram untuk lebih banyak berita mengenai apl, kemas kini, dan acara semasa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me