4 orang yang ditumpaskan untuk media sosial epik gagal

Mengakuinya: anda telah melakukan sesuatu yang bodoh di media sosial anda. Semua orang telah melakukan sesuatu yang bodoh di media sosial mereka. Kebanyakan masa tidak berbahaya. Anda hanya memadam jawatan, komen, atau gambar yang menyerang anda bermain Twister di mankini keesokan harinya.

Sangat mudah untuk dilupakan bahawa seluruh dunia berpotensi melihat akaun media sosial anda, walaupun anda menetapkan profil itu secara peribadi (salah satu penyertaan dalam senarai kami mendapati ini – cara yang sukar). Ia bukan sembang peribadi antara anda dan rakan anda. Berbual melalui Internet tidak pernah menjadi peribadi.

Kebanyakan masa dunia tidak menonton anda, ia menonton Netflix. Tetapi beberapa orang yang malang berjaya merebut perhatian dunia dengan kemas kini status yang kurang dipilih. Dan kemudian semua orang menunjuk kepada mereka dan ketawa. Atau menangis. Atau berlari pergi menjerit.

Kami telah menyusun senarai empat orang yang gagal menyimpan akaun sosial mereka secara peribadi, kemudian mendapat busted. Kecuali anda mahu berakhir pada senarai kami yang seterusnya, sudah tiba masanya untuk mengetatkan tali pinggang privasi Internet anda.

Suka JuriBersalah, bersalah, bersalah … Oh lihat video kucing!

# 1 Facebook Poll Justice

Ia adalah kewajipan sivik setiap orang untuk menjadi juri, jika diperlukan. Demokrasi menuntut penjenayah dibicarakan oleh juri rakan sebaya mereka. Adalah satu kehormatan untuk berkhidmat dalam negara demokrasi. Dan seseorang mesti bertanggungjawab dengan serius. Ia juga penting untuk memahami semua fakta kes itu, kemudian membincangkannya dengan teliti dan adil. Anda tidak mahu menghantar orang yang tidak bersalah ke penjara, atau membiarkan pihak yang bersalah berjalan bebas.

Atau, anda tahu, anda hanya boleh memulakan tinjauan Facebook. Inilah yang berlaku di Burnley, UK. Seorang ahli juri memutuskan cara terbaik untuk menentukan nasib orang yang sedang dibicarakan itu adalah untuk meletakkan beberapa fakta di Facebook, kemudian mempunyai semua orang mengundi.

Undang-undang UK menuntut bahawa tidak ada jururawat bercakap di depan umum tentang kes yang mereka sedang mempengerusikan. Oleh itu, apabila mahkamah mengetengahkan undi Facebook, juri itu segera ditolak.

Sekiranya anda mempunyai tugas juri, dan anda memilih untuk meletakkan keputusan bersalah di tangan pengundian Facebook, sila pastikan anda tidak mempunyai tugas juri.

hari sakitPetua Pro: Menghantar teks dengan sakit bermakna anda tidak perlu menggunakan “suara yang tidak baik”.

# 2 Status Facebook Menegaskan Kesihatan Guy

Kami telah mendengar ada orang-orang yang dahsyat di Internet yang kadang-kadang berpura-pura sakit, hanya untuk mendapatkan pekerjaan sehari. Kami mendapati kelakuan ini mengejutkan dan mengerikan. Betul, bagaimana boleh awak?

* Batuk. Batuk. *

Bagaimanapun, ternyata majikan juga melihat Facebook. Jadi jika anda adalah jenis orang yang suka menikmati hari sakit yang sesekali (tanpa sakit), anda mungkin perlu mengubah tetapan Facebook anda secara peribadi. Dan lihatlah diri anda dengan baik.

Kyle Doyle tidak mengubah tetapan Facebooknya secara peribadi. Kyle Doyle mengambil hari yang sakit. Kyle Doyle terjebak.

Inilah yang berlaku, melalui transkrip e-mel yang berguna:

Dari: Niresh Regmi
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:35 a.m.
Kepada: Kyle Doyle
Subjek: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
Hi Kyle,
Sila berikan sijil perubatan yang menyatakan sebab yang sah untuk cuti sakit pada 21hb Khamis 2008.
Terima kasih
NIRESH REGMI
Pengurus Masa Nyata, Operasi Tenaga Kerja

Dari: Kyle Doyle
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:38 a.m.
Kepada: Niresh Regmi
Subjek: RE: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
Niresh,
Kehadiran cuti 1 hari tidak memerlukan sijil perubatan seperti yang dinyatakan dalam kontrak saya, dengan syarat saya telah menyatakan bahawa saya bercuti atas alasan perubatan.
Terima kasih
Salam,
Kyle Doyle
Pakar Resolusi – Teknikal

Dari: Niresh Regmi
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:39 a.m.
Kepada: Kyle Doyle
Subjek: RE: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
Hi Kyle,
Biasanya itu berlaku, seperti kontrak anda. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa cuti semasa ini hanya diberikan untuk alasan perubatan yang tulen. Anda pengurus baris menentukan bahawa cuti anda tidak disebabkan oleh sebab-sebab perubatan dan oleh itu kami tidak boleh memberikan cuti pada kesempatan ini.
NIRESH REGMI

Dari: Kyle Doyle
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:43 a.m.
Kepada: Niresh Regmi
Subjek: RE: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
Hi Niresh,
Cuti saya adalah disebabkan oleh sebab-sebab perubatan, jadi anda tidak boleh menafikan kebenaran berdasarkan budi bicara pengurus line, tanpa bukti, sila memproses cuti seperti yang diminta.
Terima kasih
Salam,
Kyle Doyle

Dari: Niresh Regmi
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:50 a.m.
Kepada: Kyle Doyle
Subjek: RE: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
Hi Kyle,
Saya percaya bukti yang anda ada di bawah adalah di bawah

kyle doyle facebook failWhoops – profil Facebook Kyle Doyle.

Dari: Kyle Doyle
Dihantar: Rabu, 27 Ogos 2008 9:55 a.m.
Kepada: Niresh Regmi
Subjek: RE: Ketidakhadiran pada Khamis 21hb. 2008
HAHAHA LMAO epik gagal
Jangan risau
Salam,
Kyle Doyle

# 3 Guru Dipecat Untuk Percutian Percutian

Anda tahu apa yang orang dewasa dewasa berhak untuk minum? Alkohol. Dan kadang-kadang, apabila orang dewasa dewasa bercuti, mereka suka mempunyai segelas wain atau sebotol bir. Mungkin kerana mereka ADULTS GROWN. SEMASA PERCUTIAN!

Tetapi memakan minuman yang sangat sah untuk orang dewasa untuk minum tidak berhenti Apalachee High School di Georgia daripada menembak seorang guru yang minum bir sejuk.

Guru Dipecat Untuk Facebook (1)Saya berasa lemah. Seram itu!

Itulah Ashley Payne, dan dia menyiarkan gambar ini ke halaman Facebooknya. Di sini dia, menikmati beberapa minuman semasa bercuti.

Ini adalah gambar yang membuatnya dipecat.

Sekiranya prinsipal melihat dia mempunyai segelas wain di sebuah restoran tempatan dengan suaminya, adakah dia masih dipecat? Pasti tidak. Tetapi meletakkannya di Facebook nampaknya bermakna anda mempromosikan penyalahgunaan alkohol. Ya, mereka menuduh Miss Payne mempromosikan penyalahgunaan alkohol. Kerana gambar itu di sana.

Masa untuk meningkatkan tetapan Facebook anda, pronto. Atau hentikan minum. Jadi, masa untuk meningkatkan tetapan Facebook anda, pronto.

Menetapkan butiran Facebook anda kepada pihak swasta adalah suatu keharusan. Jadi itulah yang dilakukan Miss Payne. Kecuali itu tidak berfungsi. Foto Miss Payne yang meminum bir telah ditetapkan ke persendirian di Facebook. Namun, anda boleh menemuinya secara mutlak di setiap sudut Internet. Apa yang bertentangan dengan peribadi? Gambar itu.

Oleh itu, anda mungkin tidak semestinya bergantung pada tetapan privasi Facebook untuk menyimpan jawatan dan gambar anda secara peribadi. Anda fikir Facebook mempunyai banyak kakitangan dan pelatih yang menghabiskan masa mereka mencari kelemahan dalam tetapan privasi. Dan apabila terdapat kelemahan, mereka tetap tergesa-gesa. Tidak syak lagi orang yang mendapati cacat itu mendapat bonus besar juga.

cari di facebookSaya dapat melihat orang mati! Tidak, tunggu, mereka hanya tidur. Aplikasi ini membolehkan saya menonton orang semasa tidur.

# 4 Kebakaran Facebook Facebook yang Menemui Kesilapan Dalam Tetapan Privasi

Apabila Aran Khanna mengambil alih magang di Facebook, dia pastinya mempunyai harapan tinggi untuk menarik Mark Zuckerburg cukup untuk mendapatkan pekerjaan sepenuh masa. Khanna, seorang pelajar Harvard, mengambilnya untuk menunjukkan sedikit inisiatif dan memulakan projek untuk menyerlahkan beberapa kekurangan privasi Facebook.

Khanna mencipta aplikasi yang melumpuhkan kelemahan dalam Mobile Messenger Facebook. Aplikasi ini dipanggil Peta Marauder dan, seperti halnya nama Harry Potter, membenarkan orang untuk menentukan lokasi pengguna Facebook yang tepat. Tidak sukar untuk membayangkan banyak cara aplikasi ini boleh digunakan untuk kejahatan. Tetapi Khanna mendakwa dia menyediakan perkhidmatan awam dan tidak mempunyai niat jahat.

Facebook tidak bersetuju, dan dia segera dipecat.

Bagaimana Tidak Menjadi Privasi Dalam Talian Loser

Orang-orang ini berakhir di sebelah yang salah di Internet. Sisi buruk yang membuat orang menjadi masalah. Mereka semua terlupa memerintah salah satu daripada Internet:

Semua yang anda letakkan di internet kekal dalam internet.

Kami telah merangkumi tip privasi sebelum ini. Beberapa kali. Sebenarnya, ini semacam perkara kita. Tetapi orang-orang dalam senarai kami pasti mendapat manfaat daripada beberapa tip lagi.

  1. Jangan hantar data sensitif di Internet. (nombor kad kredit, sijil kelahiran, butiran kes mahkamah orang lain)
  2. Hati-hati apa maklumat peribadi yang anda letakkan di Internet. (DOB, alamat, status ketenangan)
  3. Mengendalikan privasi anda sendiri. (jangan hantar apa yang anda tidak mahu seluruh dunia melihat – seperti gambar percutian)
  4. Gunakan Ekspres Chrome privasi-tastic ExpressVPN
  5. Jangan marah Mark Zuckerburg. (pernah)

Ikuti empat langkah mudah ini, dan semoga anda tidak akan terjebak oleh Internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me