Како трајно избрисати свој Тиндер налог

Од свих доступних апликација за повезивање, Тиндер је можда најпознатији. Са преко 9 милијарди одиграних мечева, то је променило начин на који многи људи проналазе љубав.


Али за све превлачење и повезивање, постоји основна брига да коришћење Тиндер-а угрожава вашу интернет приватност. Овај водич ће вам показати како да избришете свој Тиндер налог.

Скочи на…

Тиндер и ваша приватност
Како да избришете свој Тиндер налог
Неколико питања о брисању вашег Тиндер налога
Учините више да заштитите своју приватност на интернету

Тиндер и ваша приватност

Тиндер је бесплатна апликација за упознавање која се базира на локацији. Омогућује корисницима да прегледају профиле других корисника и „прелазе прстом десно“ по профилима који их занимају. Ако и друга страна пређе десно, њих двоје могу даље да разговарају и повезују се.

Док апликација нуди узбудљиво искуство попут игрица и потенцијал да се упознате са значајним другим, Тиндер такође прикупља више информација о вама него што бисте могли да очекујете. Ово укључује:

  • Ваше име, адреса е-поште, физичка адреса и телефонски број
  • Подаци о вашем Фацебоок налогу (ваљани Фацебоок налог је потребан за сваки Тиндер профил)
  • Ваша физичка локација кад год користите апликацију
  • Слике и видео снимци које снимате и преносите на Тиндер

Као што можда очекујете, Тиндер користи те информације за послужују вам циљане огласе и има право на користите ваше податке на било који начин који желите.

На крају, питања која морате узети у обзир су:

  • Колико верујете Тиндеру са својим личним подацима?
  • Да ли сте добро да Тиндер користи своје личне податке као извор прихода?
  • Да ли сте спремни да се одрекнете неке интернет приватности да бисте упознали нове људе на мрежи?
  • Јесте ли у реду с ризицима који могу настати када физички испуните свој Тиндер меч?

Како да избришете свој Тиндер налог

Из безбедносних разлога свој налог можете да избришете само из апликације Тиндер.

Корак 1: Тапните на Икона апликације Тиндер да бисте отворили апликацију.

Екран мобилног уређаја са означеном иконом апликације Тиндер.

Корак 2: У апликацији тапните на Икона профила у горњем левом делу да бисте приступили свом профилу.

Екран апликације Тиндер са наглашеном иконом профила.

Корак 3: На свом профилу тапните на ПОСТАВКЕ.

Заслон профила тиндер-а са подешеним подешавањима.

4. корак: Дођите до дна подешавања и тапните на Обришите налог.

Екран с поставкама Тиндер-а са означеним дугметом Избриши рачун.

Корак 5: Од вас ће се тражити да потврдите да ли желите да обришете свој рачун или не. Да наставите, тапните на ДЕЛЕТЕ.

Избришите екран за потврду рачуна Тиндер са означеним дугметом Делете.

Неколико питања о брисању Тиндер-а

Брисање апликације Тиндер брише мој налог?

Не. Брисање апликације Тиндер НЕ избришите свој налог. Ако желите да избришете свој налог, мораћете да следите горе наведене кораке.

Шта се дешава након што избришем свој Тиндер налог?

Трајно ћете изгубити све своје мечеве, поруке и друге детаље налога.

Ја сам на Тиндер Плусу. Хоће ли брисање рачуна такође отказати моју претплату?

Не. Брисање апликације и / или рачуна не отказује претплату на Тиндер Плус.

Да бисте отказали претплату, мораћете да одете у Апп Сторе или Гоогле Плаи Сторе и одјавите претплату.

Да би добили повраћај новца, корисници иОС-а ће морати да поднесу захтев на хттпс://гетсуппорт.аппле.цом, док ће Андроид корисници морати да пошаљу адресу е-поште хелп@готиндер.цом.

За више информација погледајте одељак „Тиндер Плус“ на страници Честа питања о Тиндеру.

Хоће ли Тиндер задржати моје податке након што избришем свој рачун?

Да. Све информације које сте поднели приликом пријаве на Тиндер и коришћење услуге остаће у компанији. Тиндер ће и даље моћи да користи ваше податке у рекламне сврхе или ће их делити са другим корисницима и трећим лицима.

Шта се дешава ако се поново пријавим након брисања рачуна?

Ако покушате да се пријавите на Тиндер након брисања налога, Тиндер ће креирати нови профил за вас.

Учините више да заштитите своју приватност на интернету

Питате се шта још можете учинити да побољшате своју приватност на интернету? Ево неколико корака које можете предузети.

  1. Користите ЕкпрессВПН. Док “паузирате” Гоогле Веб & Историја апликација спречава Гоогле да прикупља податке о вама, то не спречава вашег даватеља интернетских услуга да прати оно што радите на мрежи и потенцијално га дели са корпорацијама и владама. Да бисте сакрили своје мрежне активности од свог даватеља интернетских услуга, користите ВПН као што је ЕкпрессВПН.
  2. Користите Тор претраживач. Тор сакрива вашу локацију и мрежне активности од било кога ко ради мрежни надзор или анализу саобраћаја, тако да вам је интернет активност тешко пратити. То је једна од најбољих опклада за одржавање анонимности на мрежи. Да бисте максимализирали ефикасност Тор-а, прочитајте ове савете: Желите да Тор заиста делује?

Сигурно прегледавање, сви!

Желите више помоћи у уклањању нереда у вашем интернет животу? Погледајте водиче ЕкпрессВПН-а о:

> Брисање Цхроме додатака

> Брисање Дропбок-а

> Брисање Фацебоок налога

> Брисање Фацебоок Мессенгера

> Брисање Финд Ми иПхоне, Финд Ми иПад и Финд мој Мац

> Брисање Гмаил налога

> Брисање Гоогле историје

> Брисање Гоогле слика

> Брисање историје прегледавања тврдог диска

> Брисање Инстаграм налога

> Брисање историје Интернет Екплорер-а

> Брисање Покемон Го налога

> Брисање Сафарија

> Брисање вашег Снапцхат налога

> Брисање вашег Твиттер налога

> Брисање ВхатсАпп Мессенгера

> Брисање Иахоо Маил налога

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map