Како трајно избрисати свој Гмаил налог

Питате се како трајно избрисати свој Гмаил налог? Ако је тако, дошли сте на право место. Овај чланак ће вам рећи како заувек очистити свој Гмаил налог са интернета.


Скочи на…

Шта се дешава када избришете Гмаил налог?
6 ствари које треба узети у обзир пре брисања вашег Гмаил налога
Како да избришете Гмаил налог

Шта се дешава када избришете Гмаил налог?

Ако избришете Гмаил налог, избрисаћете све адресе е-поште и затворити пошту.

Напомена: Е-поруке ће и даље постојати у рачунима е-поште људи са којима сте дописивали, осим ако нису избрисали своје налоге е-поште.

Ако неко покуша да вам пошаље е-пошту на ту адресу након што сте обрисали налог, е-пошта ће одскочити.

Гмаил приказује одбијену е-пошту.

6 ствари које треба узети у обзир пре брисања вашег Гмаил налога

1. Изгубит ћете приступ свом налогу.

Када избришете Гмаил налог, више нећете моћи да шаљете или примате е-пошту са том адресом е-поште. Обавезно обавестите све релевантне стране пре него што угасите Гмаил налог.

2. Можете изгубити приступ услугама трећих страна повезаних са вашим Гмаил налогом.

Ако је ваш Гмаил налог повезан са било којим другим налогом, можда ћете се лоше проводити. Обавезно ажурирајте податке о својој адреси е-поште са овим налозима како не бисте наишли на следеће:

Лош сценариј бр. 1: Ваш Гмаил налог је повезан са вашим налозима на друштвеним мрежама и не можете да ресетујете лозинке нити да опоравите налоге.

Још горе сценариј 2: Ваш Гмаил налог је повезан са вашим банковним рачуном. Три облика ИД-а и 14 сати позива за корисничку службу касније завршите са подељеном мигреном. Јао!

3. Можда желите да преузмете резервну копију свих ваших порука е-поште.

Пре него што притиснете велико црвено дугме и избришете Гмаил налог, можда бисте желели да преузмете све своје податке. Гоогле има сјајан чланак који ће вам показати како то да урадите у центру за помоћ за Гоогле налоге: Како преузети своје податке.

Осим, наравно, ваш циљ је уништити сваки његов траг. Онда, у сваком случају, пуцајте!

4. Брисање вашег Гмаил налога неће ослободити ваше корисничко име.

Нико (укључујући вас) неће убудуће користити ваше Гмаил корисничко име (корисничко име@гмаил.цом). Ово осигурава да вас нико не може лажно представљати на вашем старом рачуну е-поште.

5. Брисањем вашег Гмаил налога нећете избрисати ваш Гоогле налог.

Ваш Гоогле налог ће остати повезан са стварима попут ваше историје претраге и ИоуТубе налога.

6. Избрисан Гмаил налог можете да опоравите – али делује брзо!

Желите да преузмете избрисане поруке е-поште? Имате неколико недеља да покушате да вратите избрисани Гмаил налог. Сазнајте како опоравити недавно избрисани Гмаил налог.

Пхев! ОК. И даље желите да избришете свој Гмаил налог? Затим прочитајте даље!

Како да избришете Гмаил налог

Пријавите се на свој Гоогле налог тако што ћете отићи на миаццоунт.гоогле.цом и кликнути Пријавите се.

Истакнута је страница Мој налог са дугметом за пријаву.

Унесите Гмаил поверилице и кликните Пријавите се.

Екран за пријаву са пољем адреса и дугметом за пријаву је означен.

На страници Мој налог, под Поставке налога, кликните Избришите свој рачун или услуге.

Изборник поставки рачуна са означеним Избриши свој рачун или услуге.

Кликните на Избришите производе.

Заслон с подешавањима рачуна с означеним Делете производима.

Поново унесите лозинку, а затим кликните на Пријавите се.

Екран за пријаву са означеним дугметом за пријаву.

Поред Гмаил налога кликните на канта за смеће.

Избришите екран са Гоогле услугом са означеним дугметом за смеће.

Унесите нову примарну адресу е-поште и тренутну лозинку и кликните УКЛОНИТЕ ГМАИЛ.

Избришите Гмаил екран са означеним гумбом Уклони Гмаил.

Видећете ову поруку са упутствима која вам говоре да отворите е-пошту. Кликните на У реду, схватио сам.

Избришите потврдни екран са Гмаил-ом са ОК, а дугме је означено.

Отворите Гмаил поруку за потврду уклањања у вашој е-пошти. Кликните на везу за потврду.

Гмаил потврда уклањања са означеном везом.

Од вас ће се тражити да унесете лозинку да потврдите да желите да уклоните Гмаил налог. Унесите лозинку и кликните Потврди.

Потврдите екран за брисање са означеним пољем за потврду и пољем за лозинку.

Видећете поруку са потврдом овако:

Избрисана је порука Гоогле налога која потврђује Гмаил.

Честитам! Успешно сте избрисали Гмаил са свог Гоогле налога.

Сада сте слободни започети свој нови живот под новим тајним идентитетом.

Желите више помоћи у уклањању нереда у вашем интернет животу? Погледајте водиче ЕкпрессВН-а о:

> Брисање Цхроме додатака

> Брисање Дропбок-а

> Брисање Фацебоок налога

> Брисање Фацебоок Мессенгера

> Брисање Финд Ми иПхоне, Финд Ми иПад и Финд мој Мац

> Брисање Гоогле историје

> Брисање Гоогле слика

> Брисање историје прегледавања тврдог диска

> Брисање Инстаграм налога

> Брисање историје Интернет Екплорер-а

> Брисање Покемон Го налога

> Брисање Сафарија

> Брисање вашег Снапцхат налога

> Брисање Тиндер налога

> Брисање вашег Твиттер налога

> Брисање ВхатсАпп Мессенгера

> Брисање Иахоо Маил налога

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map