Cum să răsfățați geolocalizarea HTML5 folosind extensia browser ExpressVPN

blocat are nevoie de ajutor

Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

Vorbeste cu un om

Acest ghid va explica ce este geolocalizarea HTML5 și cum vă puteți răspunde geolocalizarea cu extensia browser-ului ExpressVPN.

Ce este geolocalizarea HTML5?

Geolocalizarea HTML5 permite browserelor să vă „dezvăluie” locația fizică. Calculele nu se bazează pe adresa dvs. IP. În schimb, utilizează în mod obișnuit informații precum rețelele Wi-Fi din apropiere, setările de locație ale sistemului sau GPS-ul dispozitivului.

Prin urmare, chiar dacă utilizați un VPN pentru a vă ascunde adresa IP, geolocalizarea HTML5 poate determina în continuare locul unde vă aflați.

Cum să vă ascundeți geolocalizarea de site-uri web

Pentru a împiedica site-urile să învețe locația dvs. reală, puteți refuza solicitările care vă solicită locația.

site-ul web vrea să știe locația

Cu toate acestea, refuzul acestor solicitări înseamnă că anumite site-uri web și furnizori de conținut vă vor rămâne blocate.

Serviciul nu este disponibil în locația dvs.

Spune-ți geolocalizarea cu extensia browser-ului ExpressVPN

În loc să refuzați să împărtășiți locația dvs., o puteți difuza folosind extensia browser ExpressVPN. Acest lucru împiedică site-urile să învețe despre locația dvs. adevărată.

Extensia browser-ului ExpressVPN este disponibilă pe Chrome, Firefox și Safari. Pentru mai multe detalii, consultați cum puteți descărca și utiliza extensia browser-ului ExpressVPN.

Pentru utilizatorii de telefonie mobilă

Dacă sunteți un utilizator iOS, nu există nicio modalitate de a vă distruge locația. Puteți refuza doar să distribuiți locația dvs. cu site-uri web.

Dacă sunteți un utilizator Android, puteți descărca și utiliza o aplicație de distrugere a locației. Rețineți că ExpressVPN nu este afiliat cu aceste aplicații terțe.

Pagina web nu se va încărca corect fără geolocalizarea HTML5

Ocazional, unele site-uri web nu se pot încărca complet datorită dependenței de geolocalizarea HTML5. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți dezactiva răspândirea locației în extensia browser-ului ExpressVPN urmând acești pași:

  1. Deschide meniul principal (≡) în extensia browserului
  2. Selectați intimitate & Securitate
  3. Opriți Spune-ți locația

Important: Când dezactivarea locației este dezactivată, site-urile web care utilizează geolocalizarea HTML5 vor putea determina locația dvs. chiar și atunci când sunteți conectat la VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me