Kā neatgriezeniski izdzēst savu Tinder kontu

No visām pieejamajām draudzības lietotnēm Tinder var būt pazīstamākais. Ar līdz šim veiktajiem vairāk nekā 9 miljardiem maču tas ir mainījis veidu, kā daudzi cilvēki atrod mīlestību.


Bet, veicot visu pārvilkšanu un savienošanu, pastāv pamata bažas, ka Tinder lietošana apdraud jūsu interneta privātumu. Šī rokasgrāmata jums parādīs kā izdzēst savu Tinder kontu.

Pāriet uz…

Tinder un jūsu privātums
Kā izdzēst savu Tinder kontu
Daži FAQ par sava Tinder konta dzēšanu
Dariet vairāk, lai aizsargātu interneta privātumu

Tinder un jūsu privātums

Tinder ir a bezmaksas, uz atrašanās vietu balstīta mobilās iepazīšanās lietotne. Tas lietotājiem ļauj pārlūkot citu lietotāju profilus un “velciet pa labi” profilos, kas viņus interesē. Ja otra puse arī slīd pa labi, abas puses var tērzēt un izveidot savienojumu tālāk.

Kaut arī lietotne piedāvā aizraujošu spēlēm līdzīgu pieredzi un iespēju satikt nozīmīgu citu, Tinder arī savāc vairāk informācijas par jums, nekā jūs varētu gaidīt. Tas iekļauj:

  • Jūsu vārds, e-pasta adrese, fiziskā adrese un tālruņa numurs
  • Jūsu Facebook konta informācija (katram Tinder profilam ir nepieciešams derīgs Facebook konts)
  • Jūsu fiziskā atrašanās vieta, kad lietojat lietotni
  • Attēli un videoklipi, kurus uzņemat un augšupielādējat Tinder

Kā jūs varētu gaidīt, Tinder izmanto šo informāciju rādīt jums atlasītas reklāmas un tam ir tiesības uz izmantojiet savu informāciju sev vēlamā veidā.

Visbeidzot, jautājumi, kas jums jāņem vērā, ir:

  • Cik daudz jūs uzticaties Tinder ar saviem personīgajiem datiem?
  • Vai jums viss kārtībā ar Tinder, izmantojot savus personiskos datus kā ieņēmumu avotu?
  • Vai jūs vēlaties atteikties no interneta privātuma, lai tiešsaistē satiktu jaunus cilvēkus?
  • Vai jums ir labi ar riskiem, kas varētu rasties, fiziski tiekoties ar Tinder maču?

Kā izdzēst savu Tinder kontu

Drošības apsvērumu dēļ kontu var izdzēst tikai no lietotnes Tinder.

1. darbība: Pieskarieties Lietotnes Tinder ikona lai atvērtu lietotni.

Mobilās ierīces ekrāns ar iezīmētu lietotnes Tinder ikonu.

2. darbība: Lietotnē pieskarieties savam Profila ikona augšējā kreisajā stūrī, lai piekļūtu savam profilam.

Lietotnes Tinder ekrāns ar iezīmētu profila ikonu.

3. darbība: Savā profilā pieskarieties IESTATĪJUMI.

Parastā profila ekrāns ar iezīmēto Iestatījumi.

4. darbība: Ritiniet līdz iestatījumu apakšdaļai un piesitiet Dzēst kontu.

Ekrāna Tinder iestatījumi ar iezīmēto pogu Dzēst kontu.

5. darbība: Jums tiks lūgts apstiprināt, vai vēlaties dzēst savu kontu. Lai turpinātu, pieskarieties DZĒST.

Dzēst Tinder konta apstiprināšanas ekrānu ar iezīmēto pogu Dzēst.

Daži FAQ par Tinder dzēšanu

Vai, izdzēšot lietotni Tinder, tiek dzēsts mans konts?

Nē. Dzēšot lietotni Tinder, tas notiek NAV izdzēsiet savu kontu. Ja vēlaties izdzēst savu kontu, jums būs jāveic iepriekš norādītās darbības.

Kas notiek pēc Tinder konta izdzēšanas?

Jūs neatgriezeniski zaudēsit visas spēles, ziņojumus un citu konta informāciju.

Es darbojos Tinder Plus. Dzēšot manu kontu, tiks anulēts arī mans abonements?

Nē. Lietotnes un / vai konta dzēšana neatceļ jūsu Tinder Plus abonementu.

Lai atceltu abonementu, jums jāapmeklē App Store vai Google Play Store un jāatsakās no tiem.

Lai saņemtu atmaksu, iOS lietotājiem būs jāiesniedz pieprasījums vietnē https://getsupport.apple.com, savukārt Android lietotājiem būs jāsūta e-pasts uz [email protected]

Papildinformāciju skatiet Tinder FAQ sadaļas “Tinder Plus” sadaļā.

Vai Tinder saglabās manu informāciju pēc konta dzēšanas?

Jā. Visa informācija, kuru iesniedzāt, reģistrējoties Tinder un izmantojot pakalpojumu, paliks uzņēmumā. Tinder joprojām varēs izmantot jūsu informāciju reklāmas nolūkos vai dalīties tajā ar citiem lietotājiem un trešajām personām.

Kas notiek, ja pēc konta dzēšanas atkal piesakos?

Ja pēc konta izdzēšanas mēģināt pieteikties Tinder, Tinder jums izveidos jaunu profilu.

Dariet vairāk, lai aizsargātu interneta privātumu

Vai domājat, ko vēl jūs varat darīt, lai uzlabotu savu interneta privātumu? Šeit ir norādītas dažas darbības, kuras varat veikt.

  1. Izmantojiet ExpressVPN. Kamēr tiek apturēta Google Web darbība & Lietotņu vēsture neļauj Google vākt datus par jums, tas neliedz jūsu interneta pakalpojumu sniedzējam izsekot, ko jūs darāt tiešsaistē, un, iespējams, dalīties tajā ar korporācijām un valdībām. Lai paslēptu tiešsaistes aktivitātes no sava ISP, izmantojiet tādu VPN kā ExpressVPN.
  2. Izmantojiet Tor pārlūku. Tor slēpj jūsu atrašanās vietu un tiešsaistes aktivitātes no visiem, kas veic tīkla uzraudzību vai trafika analīzi, tāpēc jūsu darbības internetā ir grūti izsekot jums. Tā ir viena no jūsu labākajām likmēm par anonimitātes uzturēšanu tiešsaistē. Lai palielinātu Tor efektivitāti, noteikti izlasiet šos padomus: Vēlaties, lai Tor patiešām darbotos?

Droša pārlūkošana visiem!

Vai vēlaties vairāk palīdzēt, lai netraucētu jūsu tiešsaistes dzīvei? Iepazīstieties ar ExpressVPN ceļvežiem vietnē:

> Notiek Chrome paplašinājumu dzēšana

> Dropbox dzēšana

> Jūsu Facebook konta dzēšana

> Facebook Messenger dzēšana

> Dzēšot Find My iPhone, Find My iPad un Find my Mac

> Tiek dzēsts jūsu Gmail konts

> Notiek Google vēstures dzēšana

> Notiek Google fotoattēlu dzēšana

> Cietā diska pārlūkošanas vēstures dzēšana

> Jūsu Instagram konta dzēšana

> Internet Explorer vēstures dzēšana

> Pokémon Go konta dzēšana

> Notiek Safari dzēšana

> Snapchat konta dzēšana

> Jūsu Twitter konta dzēšana

> Vietnes WhatsApp Messenger dzēšana

> Yahoo Mail konta dzēšana

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map