Noua lege pentru ca beneficiul să nu fie atât de glorios guvernul Kazahstan


Toți cetățenii Kazahstani vor fi în curând proprietari ai unui nou certificat. Cu toate acestea, nu este unul care să-și arate cu mândrie soțiile.

Guvernul kazah a adoptat o nouă lege care impune instalarea unui certificat digital pe telefoanele și pe calculatoarele fiecărui cetățean. Va recolta traficul web, parolele, apelurile către fermierul dvs. de capre și chiar detalii financiare. Într-adevăr, certificatul va surprinde destul de mult orice dorește guvernul.

Aceasta este doar o altă instanță a unui guvern care încearcă să-și forțeze viața în viața ta. Este o informație flagrantă și nici măcar nu au încercat să-l deghizeze. Cel puțin, nu foarte bine. Știrile au apărut când Telecom.kz a postat planul de supraveghere într-un comunicat de presă din noiembrie. A fost retras în grabă, dar când vor afla oamenii că Google salvează totul …

Nu este prima dată când un guvern a încercat să-și croiască viața digitală. Și cu siguranță nu va fi ultima. Dar cel puțin acum știm că o fac și ne putem proteja intimitatea. Este aproape amuzant să-i urmărești cum se zbuciumă, eșuând.

Obțineți ExpressVPN

Cum să opriți guvernele să vă spioneze

Dacă sunteți îngrijorat de vreun guvern care vă spionează, există o modalitate simplă de a-i bate. ExpressVPN funcționează ascunzându-ți locația de ochii înfiorători. Acestea pot insista să instalați toate certificatele în Kazahstan, dar nu pot face nimic atunci când conexiunea dvs. provine dintr-o țară dincolo de jurisdicția lor.

Din fericire, lumea este mare. Iar ExpressVPN este acoperit. Vă puteți conecta la oricare dintre numeroasele noastre locații VPN pentru navigare privată. Chiar și cel din Kazahstan. (Da, avem unul acolo. Pentru că suntem grozavi).

✋ cinci mari. ✋

Obțineți conexiunea la internet privată de la ExpressVPN. Și poate economisiți-vă niște bani, data viitoare când doriți să angajați o mașină. Sau un măgar care trage o mașină. Este Internetul tău. Fă ce iți place!

Obțineți ExpressVPN

Imagine prezentată: siempreverde22 / Dollar Photo Club

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map