Implicați-vă cu campaniile OpenMedia pentru a face internetul un loc mai bun

Salvați-the-link

ExpressVPN este mândru să fie alături de OpenMedia în numeroasele sale proiecte care vizează protejarea internetului.

Fondată în 2008, OpenMedia este o campanie neobosită pentru toate libertățile online de pretutindeni.

Dacă doriți să vă pregătiți pentru un internet gratuit, OpenMedia este un loc minunat pentru a începe.

Campaniile OpenMedia includ:

  • Cere o strategie națională în bandă largă pentru Canada: Internetul este acum clasat ca un serviciu de bază în Canada
  • Apărați internetul: o campanie pentru neutralitatea rețelei
  • Inițiativa în bandă largă a comunității: internet mai bun și accesibil pentru toți
  • Salvați-ne securitatea: ca protest al legii C-51
  • Confidențialitate la frontieră: opriți polițiștii de frontieră din SUA care vă privesc telefonul fără un mandat!

Victorie! Internetul este un serviciu de bază pentru toți canadienii!

Canadienii doreau acces universal la internet, sprijin pentru comunitățile rurale, viteze de talie mondială, opțiuni de date nelimitate și garanții minime pentru calitatea internetului lor. Și cu ajutorul OpenMedia, au obținut totul!

OpenMedia a condus o puternică mișcare de aproape 50.000 în sprijinul internetului ca serviciu de bază. De fapt, un uimitor 95% din comentariile adresate Comisiei canadiene de radio-televiziune și telecomunicații (CTRC) au provenit de la susținătorii OpenMedia!

Este prima dată de la telefonul că CRTC a numit un serviciu de bază. Acum, toți canadienii, indiferent unde locuiesc, trebuie să aibă acces la servicii de internet mobile și rezidențiale de încredere de talie mondială.

Apărați internetul

Internetul deschis este în atac intens chiar acum. Comisia federală de comunicații (FCC) – organismul care ar trebui să protejeze accesul americanilor pe web, asigurându-se că este gratuit și corect – se află sub o nouă conducere.

Noul șef FCC, Ajit Pai, are interesele Big Telecom la început. Protecțiile cheie care asigură neutralitatea web-ului au fost deja returnate. Cu toate acestea, companiile Big Telecom vor mai mult, inclusiv puterea de a forța unele dintre site-urile dvs. favorite într-o „internet slow lane”.

Spuneți nu viziunii pe internet.

Inițiativa comunității în bandă largă

Accesul la internet al Canadei se compară nefavorabil cu celelalte națiuni. Dar OpenMedia vrea să lucreze cu oamenii pentru a construi comunitate în bandă largă.
Scopul este un internet mai accesibil pentru toți.

Salvați securitatea noastră: C-51 (legea de spionaj nechibzuită a guvernului)

Canada

OpenMedia a avut un impact asupra consultărilor de securitate națională ale guvernului și a reprezentat interesele de confidențialitate ale canadienilor. Anul trecut au putut:

  • Participa și depune mărturie la ședințele Comitetului permanent al guvernului privind securitatea națională
  • Participare personală la consultări guvernamentale pentru experți, academicieni și lideri de afaceri;
  • Construiți instrumentul online Salvați securitatea noastră, care a permis mii de canadieni să participe la procesul de consultare online a guvernului
  • Lansați un instrument prim-clic pentru a apela. Un nou instrument puternic care permite abilităților canadiene să-și cheme parlamentarii cu privire la C-51 cu un clic de mouse.

Împreună cu mii de canadieni, OpenMedia a făcut presiuni guvernului să elibereze public 59.000 de rezultate ale consultării de securitate națională și să publice un „raport sumar”.

Guvernul s-a aplecat în fața presiunii și a lansat public prima jumătate a răspunsurilor.

Pentru a se baza pe succes, OpenMedia a construit un instrument de crowdsourcing pentru a permite publicului să analizeze în mod independent toate cele 59.000 de rezultate din consultările noastre de securitate națională. Această cantitate masivă de date va fi disponibilă și ușor de digerat pentru prima dată.

Campania va arăta o imagine clară a ceea ce canadienii se pot aștepta de la guvern în ceea ce privește C-51 și supravegherea masivă opresivă.

Regatul Unit

Documentele scurse dezvăluie planul secret al Biroului de origine al Regatului Unit de a obține acces în timp real la mesaje text și comunicații online. Au existat chiar încercări controversate de a forța companii precum WhatsApp să spargă securitatea propriului software.

Acest plan neînsuflețit de supraveghere va face pe toți mai vulnerabili la atacuri precum atacul recent al ransomware-ului împotriva NHS.

Implicați-vă în campania OpenMedia „Salvați securitatea noastră” din Marea Britanie.

Confidențialitate la frontiere în S.U.A..

În momentul de față, politicienii au în vedere dacă sprijină sau nu Datele de protecție la Legea de frontieră, ceea ce ar împiedica polițiștii de frontieră din SUA să privească prin telefon sau laptop fără un mandat.

Lobbyiștii încearcă să convingă politicienii că oamenii nu se gândesc la această practică.

Implicați-vă aici în dezbatere!

OpenMedia a publicat un raport TPP definitiv

TPP a fost un dezastru pentru Canada. După cinci ani de negocieri și milioane de cheltuieli nespuse, acordul s-a destrămat în fața indignării publice răspândite din partea cetățenilor din fiecare țară TPP.

Mii de oameni și-au împărtășit opiniile cu guvernul în timpul consultărilor TPP – este timpul să acționeze pe baza feedback-ului oamenilor.

În 2017, Canada va începe să renegocieze Acordul de liber schimb american (NAFTA), va încheia discuții pentru un acord de liber schimb cu China și va explora deschiderea unei relații comerciale directe cu Marea Britanie.

Aceste conversații critice urmează aceeași cale defectuoasă ca TPP.
Accesați OpenMedia.org

OpenMedia speră să se îndrepte către un nou cadru pentru negocierea comerțului: unul care reconstruiește încrederea publicului în procesele guvernamentale și îi invită pe canadieni să fie parteneri la consultare.

Acum este timpul să ne asigurăm că abordarea noastră produce comerț deschis și progresiv.

ExpressVPN este un mândru sponsor al OpenMedia

OpenMedia lucrează pentru a menține internetul deschis, accesibil și fără supraveghere. ExpressVPN va continua să sprijine marile lor inițiative și campanii pentru un internet mai bun pentru toată lumea.

Dacă doriți să vă implicați în aceste campanii, vizitați OpenMedia.org

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me