ExpressVPN vă protejează împotriva programelor de adulmecare a parolelor

După cum vă puteți aminti unii, la sfârșitul anului 2010, a fost lansată o nouă extensie Firefox care a permis unei persoane să deturne numeroase conturi de utilizatori conectați la puncte de acces WiFi publice – tot de la Facebook, la Amazon, la e-mail și multe altele. Deturnarea acestor date se realizează prin extensia care adulmecă datele necriptate care călătoresc pe un punct de acces WiFi public, apoi permițând deturnatorului să se prezinte temporar pe măsură ce utilizatorii s-au conectat la orice număr de servicii dat. De acolo, deturnatorul ar putea face orice, de la a posta ceea ce și-au dorit pe peretele tău sau pe feedul Twitter, până la schimbarea parolei tale, preluând astfel controlul complet al contului și te blochează afară..

Această extensie, Firesheep, este încă extrem de populară printre cei care doresc să adulmeze punctele de acces WiFi publice; Cu toate acestea, există acum variante sub formă de aplicații de telefonie mobilă care oferă funcționalități similare, permițând astfel deturnatorilor să își îndeplinească sarcinile nefaste cu factorul de formă facil al unui telefon mobil. Faceniff este una dintre aceste aplicații mobile, lansată pe platforma mobilă Android Google. Deși numele său implică o conexiune primară cu deturnarea conturilor Facebook, Faceniff este de fapt capabil să intercepteze datele utilizatorilor dintr-o multitudine de rețele sociale, platforme de blog și multe altele. Și în timp ce Facebook forțează acum toți utilizatorii să se autentifice prin HTTPS (protejându-i astfel de aplicații precum Faceniff), există prea multe site-uri care nu.

Având în vedere acest aspect, gravitatea situației cer o soluție care să vă protejeze de asemenea încercări de înfiorare. Acolo intră în joc beneficiile tehnologiei VPN. Este singura soluție pe care trebuie să o utilizați pentru a vă proteja de astfel de deturnatori. Aceasta înseamnă că ești deja acoperit dacă folosești ExpressVPN, asigurând astfel că datele, conturile și parolele tale sunt complet sigure pentru orice tip de conexiune – fie că este vorba de puncte de acces WiFi private sau publice, sau altfel. Da, chiar și conexiunile din rețelele WiFi criptate pot fi deturnate de astfel de plug-in-uri și aplicații precum cele menționate mai sus, deci asigurați-vă că profitați la maxim de serviciile noastre!

Nu în ultimul rând, deoarece majoritatea dintre noi folosim diferite dispozitive (laptopuri, tablete, telefoane mobile etc.) pentru a vă conecta la Internet în aceste zile, asigurați-vă că profitați de ExpressVPN pentru a vă păstra datele în siguranță. Indiferent dacă vă aflați pe Windows, Mac, Linux, iOS, Android sau routere, v-am acoperit. Nu există niciun motiv pentru care să nu vă protejați de ochii indurerați și de deturnatori pe fiecare dispozitiv pe care îl puteți.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me