De ce ExpressVPN este speriat de chatbots (și cu siguranță nu le folosește)

no-chatbots


ExpressVPN nu utilizează chatbots și din motive întemeiate.

În timp ce AI se îmbunătățește, nu este încă umană și va lipsi unele dintre cele mai fine (și mai flagrante) conversații umane. Nu este nimic mai frustrant decât să puneți o întrebare și să primiți stoc, tăiați și lipiți răspunsul dintr-o întrebare frecventă pe care ați examinat-o deja.

Oamenii sunt destul de buni la comunicare, acesta este unul dintre motivele pentru care am evoluat atât de magnific, iar ExpressVPN nu vede niciodată nevoie să ne înlocuiască cu mașini.

Într-o zi, AI va trece testul Turing, dar până atunci, bine, uneori este bine să fii blocat în drumurile tale. Puterea oamenilor. peți.

Tipuri de Chatbot și modul în care funcționează

Există două tipuri de chatbot și ambele sunt capabile să interacționeze cu oamenii.

chatbot

Un chatterbot (cunoscut și sub numele de talkbot, chatbot, bot sau chatterbox) este un program de calculator capabil să converseze cu un om, fie prin vorbire, fie prin text.

Chatterbot-urile sunt mult mai probabil să fie utilizate în serviciul pentru clienți, iar unele dintre ele utilizează o programare AI extrem de impresionantă și sofisticată. Totuși, majoritatea sunt sisteme mai simple care scanează doar cuvinte cheie și trag o replică dintr-o bază de date.

Bots de relansare pentru chat-uri prin internet (IRC)

Un bot IRC se conectează la Internet Relay Chat ca client și, prin urmare, apare utilizatorilor IRC ca un alt utilizator. În general, un bot IRC îndeplinește funcții automatizate, mai degrabă decât să se ocupe de interacțiunea umană.

Cel mai probabil, robotii IRC efectuează servicii de chat fără contact uman, cum ar fi filtrarea spamului și menținerea listelor de blocuri.

Când chatbots merg greșit. Foarte, foarte greșit

De-a lungul anilor au existat câteva scandaluri de chatbot, probabil cel mai remarcabil a fost Ashley Madison, unde „fembotele” au fost dislocate pentru a atrage utilizatorii de sex masculin. Însă experimentul de inteligență artificială Microsoft, numit Tay, a ridicat din punct de vedere astronomic bară pentru o eroare dramatică a chatbot-ului.

Tay a fost conceput pentru a imita o fată americană de 19 ani și s-a dezlănțuit pe Twitter aproape imediat după creare. Speranța era ca Tay să interacționeze și să învețe de la oameni.

Însă Microsoft a uitat Regula Unu: Acesta este Internetul.

Prin urmare, Microsoft nu a programat niciun concept de inadecvare sau ofensivă în Tay. Dându-și seama de supraveghere, utilizatorii Twitter au început să „învețe” Tay antisemit, sexist, rasist și aproape orice altă blândă ofensivă pe care ți-o poți imagina.

Mai puțin de o zi mai târziu, Tay a fost avortată după ce a postat o serie oribilă de Tweeturi rasiste și sexiste.

Săracul Tay. Nu făcea decât ceea ce era programat să facă, iar eșecul ei se rezumă foarte mult la picioarele omenirii. Este o rechizitorie destul de amețitoare a umanității pentru a vedea cum noi, ca specie, am transformat un nou-născut într-un super nazist în 24 de ore..

Tay-twitterUn Tay Tweet cu toate cuvintele jignitoare redate.

ExpressVPN este angajat de oameni reali

Suportul pentru chat-ul live al ExpressVPN este 24/7 și 100% uman (ce moment trebuie să fie în viață!) Deci, dacă aveți probleme, contactați-vă, iar echipa vă va ajuta, pronto.

Aveți povești de chatbot? Lasă-le în comentariile de mai jos!

Imagine prezentată: poze de maris / depozit
Imagine prezentată: Fotografii yayayoyo / Depunere

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map