Cum am călătorit lumea cu un VPN și m-am uitat la televizor

ceas-cu-vpn

Sunteți un „călător de călătorie” auto-descris? Îți place să întâlnești oameni noi, să vezi obiective noi și să experimentezi culturi noi?

M-am gândit că am fost până am plecat de fapt în călătorie. Și apoi mi-am petrecut tot timpul privind televizorul. Îmi place să mă uit la televizor, iar lumea are atât de multe!

Sigur, este plăcut să vă extindeți orizonturile și să vedeți cum funcționează alte părți ale lumii, dar este atât de multă prostie: să vă îmbrăcați valiza, să așteptați la linia de securitate a aeroportului, să vă plimbați într-un avion minunat unde sunteți forțați să stați alături. la cineva care nu știe să respire cum trebuie, se ocupă de acoperișuri, trece prin imigrație, se verifică într-un hotel și își dă seama că sunt rezervate, găsesc transport, trebuie să se ridice din pat, să vorbească cu oamenii … obții poza.

Uneori (tot timpul) vrei doar să închizi perdelele hotelului, să ignori lumea aceea frumoasă de afară și să pui televizorul.

Preluarea unui VPN în călătoriile mele a însemnat că m-am putut conecta la locații de server din întreaga lume, asigurându-mă că am avut întotdeauna acces la cele mai bune conținuturi și site-uri care nu ar fi fost disponibile altfel. Sclipitor.

how-to-ceas-cwO vedere a Times Square pe care nu o vedeam din camera mea de hotel

Stop 1: SUA – Cum să vizionezi canale precum CBS și CW cu un VPN Proxy

Sunt atât de multe de văzut în SUA și atât de multe de urmărit. Ori de câte ori vizitez, nu pot să nu mă ajut, dar să-mi petrec toată ziua folosind VPN-ul meu pentru a viziona DirectTV și a comanda hamburgeri masivi. Și când mă plictisesc să privesc On Demand și să mănânc hamburgeri masivi (ceea ce nu este niciodată), îmi folosesc uneori VPN-ul pentru a urmări și CBS All Access! (Totuși comand încă hamburgeri masivi).

Uneori, când călătoresc, am un îndemn să mă conectez cu sinele meu mai tânăr, așa că folosesc un proxy VPN pentru a porni CW TV. De fapt, este destul de minunat. Cine trebuie să exploreze când există toate aceste televiziuni grozave și hamburgeri masivi livrați pe ușa hotelului dvs.? Nu acest tip.

Stop 2: Canada – Cea mai bună parte despre Canada este vizionarea televizorului Sling

Masa minunată de pământ de la nord de SUA este cunoscută pentru mai mult decât doar Mounties și sirop de arțar. Îmi place mai ales să vizitez vara, când e puțin mai puțin frig. În timp ce-mi puteam petrece timpul înmuind obiectivele turistice și sunetele, de obicei îmi pierd zilele urmărind televiziunea Sling. Pur și simplu îmi place. Ura! Dacă vă întrebați cum puteți obține Sling TV în Canada, răspunsul este un VPN.

Opriți 3: Elveția – Văzând Europa cu VPN Zattoo

Elveția a fost în știre foarte recent, ce se întâmplă cu scandalurile bancare și Leak Panama. Zurich este un oraș fantastic – exact cum mi-am imaginat că ar arăta Europa.

Mi-a plăcut, dar Elveția vorbește predominant limba germană, pe care sunt prea lene să o învăț. La ce mă pricep este să mă uit la televizor. Și televizorul îmi permite să văd Zurichul cu subtitrări. Boom. Mulțumesc, TV.

Zattoo TV pare să aibă cea mai mare bibliotecă de conținut din Elveția. Există o aplicație live și mult fotbal. Cu excepția pronunțării fußball în germană, iar Sportschau și Sport Ard par să arate 24/7. Poartă!

Stop 4: Marea Britanie – Cum să urmăriți 4OD cu un VPN

Regi si regine. Toată lumea știe că Marea Britanie este plină de ele. Da, vremea este groaznică, dar cel puțin au gheare.

Vizionarea televiziunii britanice este un adevărat tratament, iar limbajul pentru adulți pare să fie perfect acceptabil. Pe fiecare canal live. Chiar înainte, Marea Britanie; voi eroi maiestuosi, cu cuptor.

Cu siguranță, merită un ceas este serviciul online de cerere online 4OD, Channel 4, plin de comedie și dramă de vârf de la E4 și altele. Lucruri superbe.

Stop 5: Australia – Urmăriți televiziunea australiană online

Australia este celebru plină de lucruri care vor să te omoare, fapt clar clar din momentul în care te uiți la televiziunea australiană online. Spectacole precum Crocodile Hunter, Survivor – The Australian Outback și, cel mai rău dintre toate, Australia Talent Got vă fac să vă bucurați că sunteți închis în siguranță într-o cameră de hotel.

ExpressVPN dorește să prezinte caracteristicile de siguranță ale unui VPN și permiteți-mi să vă spun, utilizarea unui VPN (rețea privată virtuală) pentru a viziona televiziunea australiană este cu siguranță mai sigură decât să fii atacat de un koala furios. Uită-te la acele lucruri:

rețea virtuală privatăNu multumesc.

Pe de altă parte, Australia are cricket. Acesta este un sport minunat, aparent inventat doar ca o scuză pentru băutul la soare. Respect, Australia.

Stop 6: India – Just Watch Hotstar

India este la fel de luptă despre cricket ca și Australia și o poți urmări aproape 24/7 cu un VPN Hotstar. Dar nu este vorba despre cricket; Hotstar este plin de filme blockbuster la Hollywood și, mai important, Bollywood! Chestiile astea sunt uimitoare. Aș putea viziona Hotstar Bollywood toată ziua.

Atâta dramă!

Actorul este ceva special și sunt sigur că va fi un joc de băut prin a prezice secvențele aparent cântecare și dans.

Stream Hotstar, viața în flux, spun eu …

Sper că ți-a plăcut călătoria în jurul lumii. Nu am făcut-o.

Totuși, VPN-ul meu a fost foarte util atunci când călătoresc, din tot felul de motive.

Care este televizorul tău preferat din întreaga lume? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Imagine prezentată: fotografii peshkova / depozit
Times Square: Fotografii Hackman / Depozit

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me