4 motive pentru a obține un VPN expat

O valiză acoperită cu sigle notabile ale companiei de divertisment.

Mutarea în străinătate într-o țară nouă poate fi dificilă, dar și captivantă. Explorarea unor zone noi, încercarea de lucruri noi și obținerea unui gust al diferitelor culturi poate adăuga un pic de condiment în viața ta.

Indiferent dacă v-ați mutat într-o nouă țară pentru a studia în străinătate sau ați făcut o relocare permanentă, veți dori ca o VPN să ține pasul cu cei dragi și bucură-te de sursele tale de știri preferate, de echipele sportive și de emisiile TV.

Iată 4 motive pentru care fiecare expat ar trebui să utilizeze un VPN, plus un sfat indispensabil pentru a obține la maxim profitul!

Contents

1. Aveți nevoie de un VPN expat pentru a viziona televiziunile și sporturile de peste mări

O fată în pălărie își urmărește telefonul într-o cafenea.

Dacă nu ați observat încă, site-urile web pe care le accesați în străinătate pot fi diferite de cele din acasă. În funcție de locul în care locuiți, lucrați sau mergeți la școală, anumite conținuturi pot fi restricționate sau indisponibile. Alte locuri, cum ar fi Singapore, vor afișa conținut puternic cenzurat. Luați YouTube, de exemplu. Uneori videoclipurile disponibile într-o regiune sunt blocate în alta. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de conținut de pe web este restricționat geografic.

Din fericire, un VPN poate ajuta la evitarea acestor obstacole. Când vă conectați la o locație a serverului VPN, adresa dvs. IP este mascată și înlocuită cu locația serverului VPN la alegere. Dacă îți este dor să citești știrile înapoi acasă, trebuie doar să te conectezi la o locație a serverului VPN din acea zonă și să apelezi! Puteți naviga exact ca înainte.

  ExpressVPN înregistrează testul de viteză al Comparitech

Ce este mai mult, dacă nu puteți trăi fără dvs. Sporturile favorite, o VPN – sigur și sigur. Nu ratați niciodată un alt eveniment de fotbal, un joc NFL, un playoff din NBA sau un meci UFC.

2. Aveți nevoie de un VPN expat pentru a vă proteja confidențialitatea

Ești îngrijorat dacă informațiile tale online sunt private? Ar trebui să fii. O conexiune la internet nesigurată lasă informațiile dvs. personale expuse hackerilor, furnizorilor de servicii de internet și agențiilor guvernamentale locale.

Un VPN înseamnă rețea virtuală privată. VPN-urile funcționează criptarea traficului dvs. de internet și ascunderea adresei dvs. IP, deci atunci când vă conectați la o locație a serverului VPN, nimeni nu poate vedea ce faceți. Site-urile web nu vă pot urmări, deoarece tot ce pot vedea este adresa IP a serverului VPN particular pe care îl utilizați.

Un VPN expat este un instrument esențial pentru oricine studiază, locuiește sau călătorește în străinătate, dar este excelent și pentru oricine, chiar de la distanță, este preocupat de securizarea conexiunilor de rețea.

3. Aveți nevoie de un VPN pentru a găsi zboruri mai ieftine și oferte mai bune online

Anumite companii își calculează prețurile online pe baza locației utilizatorului. Cineva din Dubai va vedea diferite bilete de avion de la cineva din Suedia pentru exact același zbor. Utilizarea unui VPN pentru a răsfoi și compara diverse prețuri de la diferite locații VPN poate duce la economisind bani mari când vine vorba de călătorii, ceea ce face mult mai ușor să mergeți acasă pentru a vizita prietenii și familia.

Sceptic? Incearca-l tu insuti. ExpressVPN a găsit o diferență uimitoare în prețuri de 2.000 USD atunci când este conectat la VPN!

  Aplicații de chat criptate: Nu le dați nimic

4. Aveți nevoie de un VPN pentru a păstra legătura cu prietenii și familia

expats video chat cu skype

Rămâneți în legătură cu prietenii și familia acasă prin Skype, Facebook, Twitter și Instagram poate fi dificil atunci când sunteți în străinătate. Din fericire, expatienții pot utiliza un VPN pentru accesați conturile de socializare și aplicațiile de chat de oriunde.

Oferă-le prietenilor tăi virtuale din întreaga lume și rămâi la curent cu ceea ce se întâmplă înapoi acasă. Cu un VPN, este ca și cum nu ai plecat niciodată.

TIP PRO EXPAT VPN! Profitați la maxim VPN-ul dvs. cu un router VPN

Dacă locuiești în străinătate și dorești să profitezi la maximum de abonamentul tău VPN, investește într-un router VPN. Un router VPN este soluția all-in-one care vă ajută:

  1. Asigurați-vă întreaga rețea Wi-Fi în casa ta departe de casă
  2. Urmăriți spectacolele și sporturile preferate pe orice dispozitiv doriți
  3. Utilizați VPN pe televizorul dvs. inteligent, PlayStation, Xbox, Apple TV

Și dacă aveți prieteni peste dvs., veți putea să împărtășiți darul unui Wi-Fi VPN sigur și sigur și cu aceștia!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me