Sekarang di ExpressVPN: Sambungkan 5 peranti pada masa yang sama

expressvpn-cyber-m

Anda meminta lebih banyak, dan kami mendengar anda. ExpressVPN teruja untuk mengumumkan bahawa kami mengubah dasar berbilang peranti kami untuk dibenarkan lima sambungan serentak setiap langganan.

Setiap langganan ExpressVPN sentiasa bertujuan untuk memenuhi keperluan pengguna tunggal, tetapi kami memahami bahawa had tiga sambungan sebelum ini tidak dipenuhi dengan jangkaan moden untuk bilangan peranti bersambung internet.

Dasar baru ini akan membantu memastikan anda dapat terus menikmati privasi dan keselamatan anda telah mengenali dan mengasihi seluruh platform yang anda miliki, sekarang dan ke masa depan.

Lebih banyak sambungan untuk semua peranti anda

Hari ini, ExpressVPN menawarkan aplikasi yang mudah digunakan untuk Windows, Mac, Android, iOS, dan Linux, dan selama ini, kami telah memperluaskan perkhidmatan kami untuk menyertakan pelbagai peranti lain.

Seperti biasa, pengguna digalakkan untuk memasang ExpressVPN pada seberapa banyak peranti yang mereka mahu, pada bila-bila masa. Tidak ada had untuk pemasangan, hanya untuk sambungan serentak.

Mereka yang memerlukan menggunakan ExpressVPN pada lebih daripada lima peranti pada satu masa boleh membeli lesen tambahan, atau lebih baik lagi, hanya memasang aplikasi kami untuk penghala dan melindungi setiap peranti di rumah anda dari sumber-bahkan yang tidak mungkin dapat memasang aplikasi ExpressVPN, seperti peranti IoT, TV pintar tertentu, dan konsol permainan.

ExpressVPN mendengar maklum balas anda, dan kami sentiasa mencari cara untuk memperbaiki. Sila simpan komen-komen tersebut. Dan jika anda memerlukan lebih banyak sambungan, kami telah mendapat perlindungan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me