Edward Snowden menerima latihan ExpressVPN

april-fool

ExpressVPN gembira untuk mengumumkan ahli terbaru pasukan itu, Encik Edward Snowden.

Ed terbang dari Moscow untuk menyertai ExpressVPN, di mana dia menikmati rehat yang baik selepas kerjayanya, walaupun pendek, kerjaya di NSA datang ke akhir yang tiba-tiba.

Anda boleh mengingatkan Encik Snowden selepas dia muncul di akhbar-akhbar di seluruh dunia sebagai perintis global kebebasan Internet, juara hak digital, dan lelaki dengan ketegangan usus yang cukup untuk mengambil NSA – mendedahkan rejim penindasan mereka yang menindas dalam proses.

Adalah adil untuk mengatakan Encik Snowden adalah wira Internet dan duta besar untuk hak asasi manusia, di mana-mana sahaja. Beliau adalah legenda dalam perjuangan untuk privasi, benteng kekuatan terhadap kuasa yang berusaha untuk mengawal kita, simbol harapan untuk kebebasan digital, genius pengekodan, dan falsafah galak.

Itulah sebabnya ExpressVPN gembira untuk mengalu-alukan Ed di atas kapal sebagai Design Design Graphic.

Kedudukannya tidak dibayar, tetapi Ed akan dibenarkan untuk mengambil suaka di kantor ExpressVPN sebagai bagian dari susunan.

Ed berharap untuk terus mencintai anime Jepun dalam peranannya dan berusaha untuk belajar sebanyak mungkin dari pasukan DesignVPN Graphic Design yang berbakat.

ed-snowden-april-foolEncik Snowden yang digunakan menandatangani kontrak ExpressVPNnya.

NSA Mempunyai Tantrum Sengsara

Tidak semua orang gembira dengan ExpressVPN pada berita latihan magang Snowden. Sebaik sahaja berita akhirnya membuatnya kepada majikan terdahulu Ed, NSA yang lemah hati, yang menggeletar, walaupun pegawai kanan dipetik sebagai berkata:

“Ini tidak adil. Sudahkah kita tidak dapat melihat pengguna ExpressVPN, dan sekarang mereka mempunyai Snowden? Apa peluang yang kita ada? Ia mendiskriminasikan [terhadap] NSA. Saya mahu ibu saya. “

Orang dalam mengatakan bahawa NSA adalah “membuang mainan mereka keluar dari kereta”, dengan beberapa pegawai tinggi yang digambarkan sebagai “mengelilingi dan menggelincirkan seperti gadis remaja itu dalam filem vampire yang berkilau.”

Vandalisme di Fort Meade Diambil Secara Serius

Sejak ExpressVPN mengumumkan latihan magang Edward Snowden, satu kejatuhan vandalisme telah berlaku di Fort Meade, ibu pejabat NSA.

Seorang pelaku yang tidak diketahui bahkan berjaya merampas “NSA sux, Yay Snowden !!!!” di dinding ruang makan Agensi. Bilik Makan Malam NSA digunakan oleh ejen apabila mereka ingin berkongsi perasaan mereka, memeluk masalah mereka, atau, seperti namanya, nikmati makan malam yang baik.

Grafiti yang tidak diingini telah mengesan kakitangan NSA, dan hotline sokongan telah ditubuhkan untuk mereka yang sangat dipengaruhi olehnya.

Hampir sebelum runtuh dan teriak tak terkendali, seorang ejen NSA yang sniveling berkata:

“Ia bukan apa yang saya perlukan sekarang. Snowden adalah kepala bodoh doo-doo yang besar. Saya mahu ibu saya. “

Edward Snowden Tidak Menunjukkan Simpati untuk NSA

Kami bertanya Ed apa yang dia fikirkan kerosakan NSA, tetapi dia terlalu sibuk melukis telur. “Haha! Lihatlah, Telur Snowden! Saya lebih banyak melakukan ini! “, Katanya.

telur-saljiStrip komik baru “lucu” di ExpressVPN.

ExpressVPN akan memaklumkan kepada anda apa-apa kerosakan NSA lagi. Dan telur Ed, nampaknya.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me