Cum să schimbați locația App Store pentru iOS pentru a descărca ExpressVPN

Dacă ExpressVPN nu este disponibil în App Store-ul țării dvs., puteți totuși să îl utilizați cu ușurință obțineți-l schimbând locația App Store. Acest lucru necesită să înregistrați un nou ID Apple.

Schimbați țara App Store cu un nou ID Apple

 1. Pentru a descărca ExpressVPN, accesați secțiunea Magazin de aplicații pe dispozitiv. Dacă utilizați versiunea iOS 12 sau mai jos, atingeți Astăzi în partea de jos a ecranului.
 2. Atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta sus. Apoi, în partea de sus a ecranului, atingeți pictograma profilului sau ID-ul Apple. Când vi se solicită, introduceți adresa dvs. Parolă ID Apple. Atingeți Conectare. Apoi atingeți din nou ID-ul Apple în partea de sus.
 3. Veți ajunge la o pagină care vă permite să Alegeți Țara sau Regiunea dvs.. Derulați în jos și atingeți S.U.A. (aveți voie să o schimbați mai târziu.) Va apărea o casetă și vă va întreba dacă doriți să vă conectați cu ID-ul dvs. Apple curent. Atingeți Utilizați ID-ul Apple diferit.
 4. Derulați în jos și atingeți Creați ID-ul dvs. Apple.
  Atingeți
 5. Introdu numele tau. Pentru câmpul Țară / Regiune, setați-l pe Statele Unite sau o altă locație în care ExpressVPN este disponibil. Apoi, introduceți ziua de naștere și o adresă de e-mail validă (nu poate fi aceeași asociată cu contul dvs. original de ID Apple) pentru a primi un cod de verificare pentru a finaliza procesul de înscriere.
 6. Introduceți parolele și selectați întrebările de securitate. Apoi, introduceți caracterele afișate în imaginea de verificare și atingeți Continua.
 7. Verificați adresa dvs. de e-mail pentru un cod de verificare de la Apple. Introduceți codul și atingeți Următor →. Acum, ați creat cu succes un nou ID Apple.
 8. Acum vă puteți deconecta de pe ID-ul dvs. Apple curent și vă puteți conecta la noul dvs. Pe dispozitiv, accesați secțiunea Magazin de aplicații. Atingeți pictograma profilului din colțul din dreapta sus. Parcurgeți partea de jos și atingeți Sign out.
 9. Derulați înapoi și conectați-vă cu noul dvs. ID Apple. Atingeți Conectare.
  Atingeți
 10. Veți vedea un mesaj care spune Acest ID Apple nu a fost încă utilizat în iTunes Store. Atingeți Revizuire.
  Atingeți
 11. Citiți serviciile și condițiile Apple Media și glisați comutatorul de lângă Sunt de acord cu Termenii și condițiile. Atingeți Următor →.
 12. Atingeți Nici unul pentru metoda dvs. de plată. Pentru Adresa de facturare, introduceți orice S.U.A. valabil. adresa și codul său postal (de exemplu, codul poștal pentru Alaska este 99501) și un număr de telefon. Apoi, atingeți Următor →.
  Atingeți
 13. Un ID Apple completat apare mesajul. Acum puteți descărca ExpressVPN pe dispozitivul dvs. iOS.

Întrebări frecvente

Pot reveni la contul meu de identificare Apple original?

Da. După ce ați descărcat ExpressVPN pe dispozitiv, ExpressVPN funcționează indiferent de țara cu care este asociat ID-ul Apple. De asemenea, nu este nevoie să comutați înainte și înapoi pentru a menține ExpressVPN actualizat.

Cum pot actualiza ExpressVPN?

Cu iOS 13, ExpressVPN se actualizează automat în mod implicit, indiferent de locația App Store. Pentru cea mai bună experiență cu aplicația ExpressVPN, puteți actualiza iOS-ul dvs. la cea mai recentă versiune dacă nu ați făcut-o deja.

Pentru a actualiza ExpressVPN dacă utilizați iOS 12 sau mai jos, urmați acești pași:

 1. Pe dispozitiv, accesați secțiunea Magazin de aplicații.
 2. Atingeți Astăzi în partea de jos a ecranului.
 3. În partea de sus a ecranului, atingeți pictograma profilului sau ID-ul Apple.
 4. Derulați în jos pentru a vedea actualizările în așteptare de la ExpressVPN. Pentru a actualiza aplicația ExpressVPN, atingeți Actualizați lângă ea.

Dacă încă nu puteți actualiza ExpressVPN, contactați acum echipa de suport ExpressVPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me