Waarom er geen ExpressVPN levenslang abonnement komt

expressvpn-Cyber-m

U krijgt de VPN-service waarvoor u betaalt

Bij ExpressVPN staat service excellentie voorop. We hebben ons gecommitteerd: geen marketinggames en geen beknibbelen op de kwaliteit van de dienstverlening. Ooit.

Een kortingstarief betekent een kortingsservice. ExpressVPN zal blijven investeren in uw privacy en veiligheid met een groot aantal initiatieven waarmee kleinere providers eenvoudigweg niet kunnen concurreren. Privé browsen, self-run DNS aan elk server, de beste app en certificaatcodering en live chatondersteuning, om er maar een paar te noemen.

Een levenslang abonnement betekent een gebrek aan duurzame inkomsten; het is een onbetwistbaar feit. Providers die dit model gebruiken moet ergens bezuinigen – verwacht inferieure beveiligingsfuncties en onprofessionele (of niet-bestaande) klantenservice.

Talloze personen zijn gedupeerd in levenslange abonnementen en komen ontevreden weg of voelen zich opgelicht.

Voorbeelden uit de praktijk van de inherente problemen met levenslange VPN-abonnementen:

let-lifetime-abonnementen
bad-VPN-dienst
Opmerking: dit zijn allemaal 100% echte berichten van echte VPN-gebruikers. Identiteiten zijn vervaagd om individuele identiteiten te beschermen.

Fly-by-Night VPN-operators nemen je geld en rennen

Als een bedrijf geen inkomsten genereert van betalende klanten, moeten ze andere, meer sinistere inkomstenstromen vinden. Fly-by-night VPN-exploitanten kunnen extra inkomsten genereren door gebruikerslogboeken en IP-adressen aan derden te verkopen, wat het nut van een VPN volledig verslaat.

Ponzi-regeling?

Lifetime-abonnementen creëren overhead voor het gehele (en waarschijnlijk korte) bestaan ​​van het bedrijf dat het aanbiedt. De enige manier waarop een bestaand account kan worden onderhouden, is door een nieuwe klant aan te melden met een levenslang abonnement. Dit bedrijfsmodel is volledig onhoudbaar, zoals in het verleden al vele malen is aangetoond.

De eerste instroom van contant geld is misschien voldoende om een ​​paar jachten te kopen voordat het bedrijf onvermijdelijk crasht, maar het is bijna nooit een goede langetermijnovereenkomst voor de klant.

Hoe lang is een VPN-levensduurabonnement eigenlijk??

Zou je graag een “levenslang” abonnement hebben dat maar een paar jaar duurde??

Wat gebeurt er als het bedrijf dat het abonnement aanbiedt failliet gaat? Erger nog, wat als het bedrijf is uitgekocht? Niet alleen zullen uw gegevens in handen zijn van een derde partij, maar eigendomsoverdrachten kunnen niet voorzien in de voortzetting van ‘levenslange’ services.

Nog meer ongelukkige Lifetime VPN-abonnees:

vpn-scam

Telkens wanneer u zich aanmeldt bij een levenslang VPN-abonnement, gebruikt u een service waarvoor de provider geen inkomsten meer ontvangt. Je wordt een belasting van middelen, een dood gewicht en, eerlijk gezegd, ze hebben liever dat je ermee stopt.

ExpressVPN waardeert zijn klanten en werkt hard om ze te behouden. Daarom investeren we voortdurend in nieuwe apps, een betere gebruikersinterface en een sterkere beveiliging..

Simpel gezegd; er is geen ExpressVPN levenslang abonnement en dat zal er nooit zijn.

Heeft u opmerkingen of suggesties om de service van ExpressVPN te verbeteren? Laat hieronder een reactie achter of neem vandaag nog contact op met de ondersteuning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me