Urmăriți emisiunile TV online când călătoriți

Călătoria într-un zbor lung sau o călătorie rutieră a fost rareori plăcută, dar gândiți-vă la doar un deceniu în urmă, când filmele aeriene unice au fost suma dintre divertismentul în zbor la care puteți accesa peste ore – sau, dacă erau într-o plimbare fără mașină, nici măcar asta. Astăzi, călătorii sunt răsfățați datorită Wi-Fi în avion și accesul oriunde la planurile de date 3G / 4G. Acest lucru deschide o lume de divertisment în timpul călătoriei. Deci, după ce te-ai ridicat în aer sau pe drum, ce ar trebui să curgi? Există o gamă largă de opțiuni: gratuită, gratuită cu avertismente, bazată pe abonamente și achiziționată individual. Hai să aruncăm o privire.


Aplicații de rețea: Multe rețele de difuzare oferă acum o aplicație cu episoade la cerere din programe populare. De exemplu, aplicația FXNow are episoade din emisiuni precum Sons of Anarchy și The Simpsons. Aceste aplicații au adesea o selecție de filme pe care rețeaua a autorizat să le difuzeze. În timp ce aceste aplicații tind să fie descărcate gratuit, unele necesită o autentificare a autentificării contului de la un furnizor partener de cablu / satelit. Acestea sunt, de asemenea, bazate pe regiune, astfel încât utilizatorii americani nu vor putea accesa BBC iPlayer, iar utilizatorii din Marea Britanie nu vor putea accesa aplicația NBC.

Aplicații prin cablu / satelit: De la DirecTV la Xfinity, furnizorii de cablu și satelit știu că clienții lor doresc conținut din mers. Pe baza configurației hardware-ului de acasă și a setării contului, aceasta ar putea însemna orice, de la transmiterea de bază a conținutului la cerere curatat la accesul complet la streaming provenit direct de la DVR-ul de acasă. Dar nu vă temeți, dacă nu aveți acces la un abonament, există o mulțime de opțiuni pentru streaming online fără cablu.

Aplicații premium de cablu: HBO și Showtime au creat unele dintre cele mai bune emisiuni TV din istoria mediului, pe lângă bibliotecile mari de filme. Aplicațiile respective (HBO Go și Showtime Anytime) oferă acces la arhiva completă a emisiunilor TV de-a lungul istoriei lor, ceea ce înseamnă că în timpul zborului dvs. direct de 11 ore de la San Francisco la Londra, puteți transmite un sezon întreg al Game of Thrones prin HBO Merge. Singura cerință pentru aplicațiile de cablu premium este că trebuie să fiți adesea abonat curent al canalului prin intermediul furnizorului de cablu / satelit (deși HBO a fost disponibil în ultimii ani ca serviciu autonom, HBO Now).

Furnizorii de streaming: Netflix, Amazon Prime, Hulu și alți furnizori de conținut de streaming sunt printre cele mai populare moduri de a viziona TV și filme în aceste zile. Nu trebuie decât un abonament, care este adesea mai mic de 10 USD pe lună. Deși există o anumită suprapunere a conținutului, fiecare furnizor are propria sa bibliotecă unică de emisiuni TV și filme. Dacă există ceva despre care ești curios, cel mai bine să-l cauți înainte să te ridici în aer – de fapt, ar putea fi cel mai bun lucru de făcut în așteptarea îmbarcării.

Media achiziționată: Amazon și iTunes oferă, de asemenea, achiziții și streaming pe fiecare articol, de obicei pentru mai puțin de o ceașcă de cafea. Avantajul conținutului achiziționat este că acestea sunt de cele mai multe ori cele mai noi versiuni disponibile înainte de a ajunge pe streamingul abonamentului – în cazul episoadelor TV, de obicei în 24 de ore de la difuzarea inițială, deci dacă ați ratat ultimul episod din The Walking Dead, o rapiditate. achiziția vă va umple dispozitivul cu zombi.

Deși streaming-ul este modalitatea ideală de a trece timpul într-un zbor lung sau cu o mașină, nu uitați să respectați liniile directoare ale companiei aeriene cu privire la tehnologie și dispozitive și, dacă sunteți șoferul, vă rugăm să vă uitați pe drum.!

De asemenea, rețineți că, deși poate fi disponibil Wi-Fi, zborul dvs. poate percepe accesul pe dispozitiv, viteza poate fi limitată, iar video-ul în streaming poate fi accelerat dacă nu este deghizat cu un VPN. (Dacă vă îngrijorează acest lucru, multe servicii vă vor permite să descărcați programarea pe dispozitivul dvs. în prealabil.) Totuși, opțiunile dvs. sunt departe de vechile zile de a plăti pentru o cască pentru a viziona un film în zbor sau a viziona un singur single DVD în mașină. De fapt, dacă sunteți în urmă într-un anumit sezon al unei emisiuni TV, s-ar putea să fie cel mai bun mod pentru dvs. să vă acordați în sfârșit timpul necesar pentru a vă așeza, a vă relaxa și a vă ocupa de anumite episoade..

Faceți clic aici pentru a vă întoarce la ghidurile de confidențialitate pe internet ale ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map