Tot ce ai avut nevoie să știi despre securitatea mobilă

Dispozitivele mobile astăzi sunt mult mai mult decât un telefon. Smartphone-ul dvs. este, de asemenea, o cameră foto, un ceas cu alarmă, un GPS, o consolă de jocuri, un player MP3 și un televizor.

Pe măsură ce dispozitivele noastre mobile devin mai capabile să îndeplinească toate sarcinile noastre zilnice, începem să ne bazăm mai puțin pe computerele desktop și laptopurile noastre. Orice putem face acasă, acum putem face din mers, făcându-ne și mai ușor să rămânem conectați la prieteni, familie și colegi. În timp ce acest lucru adaugă un anumit nivel de comoditate, poate fi și periculos.

Deoarece stocăm mai multe informații pe mobil, riscul nostru de atac crește exponențial. La urma urmei, confidențialitatea dvs. este la fel de bună ca dispozitivul care îl stochează.

Ceea ce face ca dispozitivele mobile să fie atât de diferite de alte dispozitive este includerea unei cartele SIM și a unui sistem de operare unic, cum ar fi iOS sau Android.

Totuși, ceea ce constituie un dispozitiv mobil față de un dispozitiv staționar nu este întotdeauna clar. În unele moduri, un dispozitiv mobil precum un simplu router 4G împărtășește aceleași amenințări ca un telefon mobil vechi, în timp ce laptopurile pot fi la fel de vulnerabile în Wi-Fi public ca un smartphone.

Aflați mai multe despre securitatea mobilă

O ilustrație a unui bărbat care ține un bug la ureche, ca și cum ar fi un telefon! Este un bug real, ca de la Indiana Jones din acel tunel. LOLZ! Oh, și bug-ul are NSA ștanțat pe el.

Sfaturi pentru siguranța mobilă pe care trebuie să le știi

Smartphone-ul dvs. este linia de viață, așadar asigurați-vă că protejați tot ce este pe el cu aceste sfaturi de siguranță pentru mobil.

  Începeți rapid cu Tor

O ilustrare a unui smartphone cu o pictogramă Wi-Fi pe ecran.

Ce informații trec prin rețelele de telefonie mobilă

Aflați cum puteți naviga în lumea periculoasă a Wi-Fi-ului public cu acest ghid all-inclusive. Reduceți riscul de atacuri cibernetice și protejați-vă confidențialitatea mobilului.

O ilustrare a unui smartphone, dar iată kicker-ul: Toate pictogramele aplicației sunt lacăte !!

Cum vă securizați aplicațiile mobile

Îmbunătățiți securitatea smartphone-ului dvs. securizând aplicațiile. Aflați cum puteți verifica aplicațiile telefonului dvs. verificând ce informații pot accesa.

O ilustrare a încărcării unui smartphone. CU O MARCA DE EXCLAMARE PE IT !!

Modul de încărcare a telefonului mobil expune riscurilor necunoscute

Este posibil ca prizele USB publice să fie convenabile, dar adesea vin cu captura. Aflați cum să vă încărcați telefonul în public fără a lăsa o urmă în urmă.

O ilustrare a unei cartele SIM care transmite date.

Pericolele de a vă triangula locația, interceptarea apelurilor, SMS-urile

Urmați acest ghid pentru a afla mai multe despre cartela SIM a telefonului dvs. și cum pot fi urmărite cu ușurință. Apoi, urmați pașii pentru a vă ajuta să anonimizați locația.

O ilustrație a unui smartphone cu un cadran sigur pe ecran.

Blocarea dispozitivului

Este nevoie de mai mult decât o simplă parolă pentru a vă păstra confidențialitatea în siguranță. Aflați cum să vă protejați confidențialitatea protejând securitatea smartphone-ului.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me