Pentru ce este un VPN?

VPN-urile sau rețelele private virtuale sunt un grup de computere sau rețele la distanță legate între ele pe internet. Sunt utile pentru ocolirea filtrelor web, conectarea la serverele la distanță și navigarea și descărcarea în mod anonim.


Când vă conectați la un VPN, vă autentificați cu datele de acreditare și toate datele pe care le trimiteți și primiți sunt criptate și securizate.

Cine folosește VPN-urile?

Mai jos este o listă compilată a persoanelor care utilizează în mod obișnuit VPN-urile, împreună cu beneficiile specifice pe care le obțin din aceasta. Șansele sunt să vă încadrați cel puțin parțial într-una din categoriile de mai jos.

Studenți și muncitori

Utilizarea unei rețele nesecurizate, ca la o cafenea, poate fi un risc. Alte persoane pot accesa activitatea dvs. și pot fi tentate să vă fure informațiile contului, datele companiei sau misiunea de cercetare, iar slujba sau gradele dvs. ar putea fi în joc.

Adesea, VPN-ul este furnizat de școală sau companie, astfel încât să aveți acces și conectare ușoară, chiar și în timpul călătoriei, la resurse la care este posibil să nu puteți accesa o altă rețea. Dacă utilizați propriul VPN, veți putea ocoli filtrele și cenzura setate de școli și locuri de muncă și puteți naviga anonim în campus sau la locul de muncă. Chiar și în locuri publice, puteți fi sigur că munca dvs. importantă este protejată de ochii induriositori și că datele utilizatorului dvs. sunt în siguranță.

downloaders

Indiferent dacă descărcați legal sau ilegal, nu doriți să ajungeți pe lista de vizionare a unei companii, deoarece ați folosit anumite aplicații pe computer. Și mai rău, ai putea ajunge în instanță sau să plătești o amendă grea. Alte tehnologii și servicii oferă un fals sentiment de securitate, dar nu oferă de fapt protecția necesară. VPN-urile criptează adresa dvs. IP și sunt practic de neatestat și sunt singura cale sigură de descărcare sigură.

Pasionați de securitate

Indiferent de profesia dvs. sau de nevoile dvs. de internet, meritați confidențialitatea și securitatea pe care o poate oferi un VPN. Folosind un VPN, puteți:

 • Căutați în mod anonim, fără amenințarea ca activitatea dvs. să fie urmărită sau urmărită
 • Protejați-vă rețeaua împotriva hackerilor de către hoți de identitate, malware și / sau vecini care nu doresc să plătească pentru propriul Internet
 • Obțineți o conexiune sigură, astfel încât comunicațiile dvs. să rămână private și criptate, indiferent dacă sunteți acasă sau într-un spațiu public
 • Protejați-vă datele personale și financiare de ochii indurerați

Așadar, dacă vecinul tău continuă să-ți păstreze internetul, eventual chiar descărcând viruși sau malware pe serverul tău, sau dacă adolescentul tău a introdus din greșeală informațiile despre cardul tău de credit pe un site suspect sau chiar dacă nu te simți inconfortabil cu ideea că oricine îți vede personalul date sau activitate online, ar trebui să utilizați un VPN.

Călători mondiali

Din cauza diferențelor de timp, barierelor lingvistice și cenzurii guvernamentale, utilizarea internetului în străinătate poate fi lentă și frustrantă. În loc să te bazezi pe o rețea locală necunoscută, nesigură, folosind un VPN în timpul călătoriei elimină acele obstacole (precum și orice probleme de securitate) și îți permite să accesezi orice site web cu viteza dorită în limba dorită..

Afaceri și site-uri web

Indiferent dacă dețineți o întreprindere mică sau faceți parte dintr-o corporație mare, VPN-urile ajută la securizarea datelor de afaceri private. De la programare, salarizare, cataloage de produse, informații despre angajați și clienți, proiecții ale companiei și multe altele, datele dvs. sunt protejate și securizate. Companiile folosesc în mod obișnuit VPN-uri din motive de confidențialitate, dar și pentru partajarea sigură și convenabilă a datelor între birouri și pentru conectarea angajaților de la distanță la serverele centrale de lucru. Site-urile Web le folosesc pentru a preveni malware-ul să-i afecteze utilizatorii și pentru a asigura un timp de încărcare rapidă.

Oamenii de pretutindeni folosesc VPN-uri, iar numerele cresc. Odată cu creșterea cenzurii, criminalității informatice și a cererilor de viteză, VPN-urile salvează ziua pentru studenți, afaceri, călători, descărcători și oameni obișnuiți.

Faceți clic aici pentru a vă întoarce la ghidurile de confidențialitate pe internet ale ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map