Cum să vă ștergeți definitiv contul Tinder

Dintre toate aplicațiile de potrivire disponibile, Tinder poate fi cel mai cunoscut. Cu peste 9 miliarde de meciuri făcute până în prezent, a schimbat modul în care mulți oameni găsesc dragoste.


Însă, pentru toate alunecările și conexiunile, există o preocupare de bază că utilizarea Tinder vă compromite confidențialitatea pe internet. Acest ghid vă va arăta cum să vă ștergeți contul Tinder.

Sari la…

Tinder și confidențialitatea
Cum să vă ștergeți contul Tinder
Câteva întrebări frecvente despre ștergerea contului Tinder
Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Tinder și confidențialitatea

Tinder este un aplicație gratuită, bazată pe locație pentru întâlniri mobile. Permite utilizatorilor să răsfoiască profilurile altor utilizatori și să „gliseze spre dreapta” pe profilurile care îi interesează. Dacă și cealaltă parte trece de la dreapta, cei doi pot discuta și conecta mai departe.

În timp ce aplicația oferă o experiență interesantă ca jocul și potențialul de a întâlni o alta semnificativă, Tinder colectează de asemenea mai multe informații despre tine decât te-ai putea aștepta. Aceasta include:

  • Numele dvs., adresa de e-mail, adresa fizică și numărul de telefon
  • Informațiile contului dvs. Facebook (este necesar un cont Facebook valabil pentru fiecare profil Tinder)
  • Locația fizică ori de câte ori utilizați aplicația
  • Imagini și videoclipuri pe care le faceți și le încărcați în Tinder

După cum vă așteptați, Tinder folosește aceste informații pentru vă difuzează reclame direcționate și are dreptul să folosește-ți informațiile în orice fel dorește.

În cele din urmă, întrebările pe care trebuie să le luați în considerare sunt:

  • Cât de mult aveți încredere în Tinder în datele dvs. personale?
  • Sunteți bine cu Tinder folosind datele dvs. personale ca sursă de venit?
  • Sunteți dispus să renunțați la confidențialitate pe internet pentru a întâlni oameni noi online?
  • Sunteți bine cu riscurile care pot apărea atunci când vă întâlniți fizic cu meciul Tinder?

Cum să vă ștergeți contul Tinder

Din motive de securitate, vă puteți șterge contul doar din aplicația Tinder.

Pasul 1: Apasă pe Pictograma aplicației Tinder pentru a deschide aplicația.

Ecranul dispozitivului mobil cu pictograma aplicației Tinder evidențiată.

Pasul 2: În aplicație, atingeți-vă Pictograma profilului în partea stângă sus pentru a vă accesa profilul.

Ecranul aplicației Tinder cu pictograma Profil evidențiată.

Pasul 3: În profilul dvs., atingeți SETĂRI.

Ecran de profil Tinder cu Setări evidențiate.

Pasul 4: Parcurgeți partea de jos a setărilor și atingeți Șterge cont.

Ecran Setări Tinder cu butonul Ștergere cont evidențiat.

Pasul 5: Vi se va cere să confirmați dacă doriți sau nu să vă ștergeți contul. Pentru a continua, atingeți ȘTERGE.

Ștergeți ecranul de confirmare a contului Tinder cu butonul Ștergere evidențiat.

Câteva întrebări frecvente despre ștergerea Tinder

Ștergerea aplicației Tinder îmi șterge contul?

Nu. Ștergerea aplicației Tinder face NU sterge-ti contul. Dacă doriți să vă ștergeți contul, va trebui să urmați pașii de mai sus.

Ce se întâmplă după ce îmi șterg contul Tinder?

Vei pierde definitiv toate meciurile, mesajele și alte detalii ale contului.

Sunt pe Tinder Plus. Ștergerea contului îmi va anula abonamentul?

Nu. Ștergerea aplicației și / sau a contului dvs. nu anulează abonamentul Tinder Plus.

Pentru a vă anula abonamentul, va trebui să accesați App Store sau Google Play Store și să vă dezabonați de acolo.

Pentru a obține o rambursare, utilizatorii iOS vor trebui să trimită o solicitare la https://getsupport.apple.com, în timp ce utilizatorii Android vor trebui să trimită un e-mail la [email protected]

Pentru mai multe informații, consultați secțiunea „Tinder Plus” din pagina Întrebări frecvente Tinder.

Will Tinder îmi va păstra informațiile după ce îmi voi șterge contul?

Da. Toate informațiile pe care le-ați trimis în timpul înscrierii la Tinder și utilizarea serviciului vor rămâne în compania companiei. Tinder va putea în continuare să folosească informațiile dvs. în scopuri publicitare sau să le poată partaja cu alți utilizatori și terți.

Ce se întâmplă dacă mă autentific din nou după ștergerea contului?

Dacă încercați să vă conectați la Tinder după ștergerea contului, Tinder vă va crea un profil nou.

Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Vă întrebați ce altceva puteți face pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea pe internet? Iată câțiva pași pe care îi puteți face.

  1. Folosiți ExpressVPN. În timp ce „întrerupe” Google Web & Istoricul aplicațiilor împiedică Google să colecteze date despre dvs., nu împiedică ISP-ul dvs. să urmărească ceea ce faceți online și să le poată împărtăși cu corporații și guverne. Pentru a ascunde activitatea online de ISP-ul dvs., utilizați un VPN precum ExpressVPN.
  2. Folosiți Tor Browser. Tor îți ascunde locația și activitățile online de orice persoană care efectuează supraveghere în rețea sau analiză de trafic, astfel încât activitatea dvs. pe internet este dificil de urmărit. Este unul dintre cele mai bune pariuri pentru menținerea anonimatului online. Pentru a maximiza eficiența Tor, asigurați-vă că citiți aceste sfaturi: doriți ca Tor să funcționeze cu adevărat?

Navigare sigură, toată lumea!

Doriți mai mult ajutor pentru a vă dezlipi viața online? Consultați ghidurile ExpressVPN cu:

> Ștergerea extensiilor Chrome

> Ștergerea Dropbox

> Ștergerea contului dvs. de Facebook

> Ștergerea Facebook Messenger

> Ștergerea Găsiți iPhone-ul meu, Căutați iPad-ul meu și Găsiți Mac-ul meu

> Ștergerea contului dvs. Gmail

> Ștergerea istoricului Google

> Ștergerea fotografiilor dvs. Google

> Ștergerea istoricului de navigare pe hard disk

> Ștergerea contului dvs. de Instagram

> Ștergerea istoricului Internet Explorer

> Ștergerea contului Pokémon Go

> Ștergerea Safari

> Ștergerea contului Snapchat

> Ștergerea contului dvs. Twitter

> Ștergerea WhatsApp Messenger

> Ștergerea contului dvs. Yahoo Mail

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map