Cum să vă ștergeți definitiv contul Gmail

Vă întrebați cum să vă ștergeți definitiv contul Gmail? Dacă da, ați ajuns la locul potrivit. Acest articol vă va spune cum să vă eliminați contul Gmail de pe internet pentru totdeauna.


Sari la…

Ce se întâmplă când ștergeți contul dvs. Gmail?
6 lucruri de luat în considerare înainte de a șterge contul Gmail
Cum să vă ștergeți contul Gmail

Ce se întâmplă când ștergeți contul dvs. Gmail?

Ștergerea contului dvs. Gmail va șterge toate e-mailurile și vă va închide inbox.

Notă: E-mailurile vor mai exista în conturile de e-mail ale persoanelor cu care ați corespondat, cu excepția cazului în care și ei au șters conturile de e-mail.

Dacă cineva încearcă să vă trimită un e-mail la această adresă după ce ați șters contul, e-mailul va reveni.

Gmail afișând un e-mail sosit.

6 lucruri de luat în considerare înainte de a șterge contul Gmail

1. Vei pierde accesul la contul tău.

Când vă ștergeți contul Gmail, nu veți mai putea să trimiteți sau să primiți e-mailuri cu acea adresă de e-mail. Asigurați-vă că informați toate părțile relevante înainte de a închide contul dvs. Gmail.

2. Este posibil să pierdeți accesul la servicii terțe asociate contului dvs. Gmail.

Dacă contul dvs. Gmail este asociat cu alte conturi, este posibil să aveți un moment neplăcut. Asigurați-vă că actualizați adresa dvs. de e-mail cu aceste conturi, astfel încât să nu întâlniți următoarele:

Scenariu prost 1: Contul dvs. Gmail este asociat cu conturile dvs. de socializare și nu vă puteți reseta parolele și nici nu vă puteți recupera conturile.

Scenariul și mai rău: Contul dvs. Gmail este conectat la contul dvs. bancar. Trei forme de identificare și 14 ore de apeluri pentru serviciul clienți mai târziu, ajungeți cu o migrenă divizată. Hopa!

3. Este posibil să doriți să descărcați o copie de rezervă pentru toate e-mailurile dvs..

Înainte de a apăsa pe butonul roșu mare și de a-ți șterge contul Gmail, este posibil să vrei să descarci toate datele tale. Google are un articol excelent care vă arată cum puteți face acest lucru în Centrul de ajutor pentru conturile Google: Cum să vă descărcați datele.

Cu excepția cazului în care, desigur, obiectivul tău este să distrugi orice urmă de ea. Apoi, prin toate mijloacele, ia foc!

4. Ștergerea contului dvs. Gmail nu va elibera numele de utilizator.

Nimeni (inclusiv dvs.) nu va putea folosi numele dvs. de utilizator Gmail (nume [email protected]) în viitor. Aceasta vă asigură că nimeni nu vă poate răspunde la vechiul dvs. cont de e-mail.

5. Ștergerea contului dvs. Gmail nu vă va șterge contul Google.

Contul dvs. Google va rămâne asociat cu lucruri precum istoricul căutării și contul YouTube.

6. Este posibil să vă recuperați contul Gmail șters, dar acționați rapid!

Doriți să vă preluați e-mailurile șterse? Aveți o fereastră de câteva săptămâni pentru a încerca să recuperați un cont Gmail șters. Aflați cum puteți recupera un cont Gmail șters recent.

Pfiu! O.K. Încă doriți să vă ștergeți contul Gmail? Apoi citiți mai departe!

Cum să vă ștergeți contul Gmail

Conectați-vă la contul Google accesând myaccount.google.com și dând clic conectare.

Pagina de cont cu butonul de conectare a fost evidențiat.

Introduceți datele de acreditare Gmail și faceți clic pe conectare.

Ecranul de conectare cu câmpul de adresă și butonul Conectare evidențiat.

În pagina Contul meu, sub Preferințe cont, faceți clic pe Ștergeți contul sau serviciile.

Meniul preferințelor contului cu Ștergeți contul sau serviciile evidențiate.

Clic Ștergeți produsele.

Ecranul preferințelor contului cu produse Ștergere evidențiate.

Reintroduceți parola, apoi faceți clic pe conectare.

Ecran de conectare cu butonul de conectare evidențiat.

Lângă contul dvs. Gmail, faceți clic pe butonul cos de gunoi.

Ștergeți un ecran de servicii Google cu butonul evidențiat.

Introduceți o nouă adresă de e-mail principală și parola curentă și faceți clic pe ELIMINAȚI CUMPĂRÂNTELE.

Ștergeți ecranul Gmail cu butonul Eliminare Gmail evidențiat.

Veți vedea acest mesaj cu instrucțiuni care vă spun să vă deschideți e-mailul. Clic OK am inteles.

Ștergeți ecranul de confirmare Gmail cu OK, butonul a fost evidențiat.

Deschideți e-mailul de confirmare a eliminării Gmail din e-mailul dvs.. Faceți clic pe linkul de confirmare.

E-mail de confirmare a eliminării Gmail cu linkul evidențiat.

Vi se va solicita să confirmați dacă doriți să eliminați contul dvs. Gmail, introducând parola. Introduceți parola și faceți clic pe A confirma.

Confirmați ștergerea ecranului cu butonul Confirmare și câmpul parolă evidențiat.

Veți vedea un mesaj de confirmare de acest fel:

Mesajul conturilor Google care confirmă că Gmail a fost șters.

Felicitări! Ați șters cu succes Gmail din contul Google.

Acum ești liber să îți începi noua viață sub o nouă identitate secretă.

Doriți mai mult ajutor pentru a vă dezlipi viața online? Consultați ghidurile ExpressVN pentru:

> Ștergerea extensiilor Chrome

> Ștergerea Dropbox

> Ștergerea contului dvs. de Facebook

> Ștergerea Facebook Messenger

> Ștergerea Găsiți iPhone-ul meu, Găsiți iPad-ul meu și Găsiți Mac-ul meu

> Ștergerea istoricului Google

> Ștergerea fotografiilor dvs. Google

> Ștergerea istoricului de navigare pe hard disk

> Ștergerea contului dvs. de Instagram

> Ștergerea istoricului Internet Explorer

> Ștergerea contului Pokémon Go

> Ștergerea Safari

> Ștergerea contului Snapchat

> Ștergerea contului Tinder

> Ștergerea contului dvs. Twitter

> Ștergerea WhatsApp Messenger

> Ștergerea contului dvs. Yahoo Mail

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map