Cum să-ți ștergi definitiv contul de Instagram

Dacă citiți acest lucru, este probabil unul dintre cei 1 miliard de utilizatori lunari de Instagram. Deși este distractiv să împărtășești poza cu mâncarea ocazională sau o clipă din ultimele vacanțe, postarea online pe internet implică inevitabil compromisuri atunci când vine vorba de confidențialitate pe internet. Dacă reexaminați, urmați acest ghid pentru ștergeți-vă definitiv contul de Instagram.


Notă: Când vă ștergeți contul, vă veți pierde profilul și orice fotografii, videoclipuri, comentarii, like-uri și adepți asociați cu acel cont. Nu vă puteți reactiva contul, deci cei care caută o pauză temporară pot dezactiva temporar contul dvs. de Instagram.

Sari la…

Politica de confidențialitate a Instagram
Cum să vă dezactivați temporar contul de Instagram
Cum să-ți ștergi definitiv contul de Instagram
Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Politica de confidențialitate a Instagram

V-ați întrebat vreodată cât de privat este Instagram? Colectează alte informații despre tine în afară de fotografiile pe care le postează?

Acestea sunt tipurile de informații pe care Instagram le colectează despre tine:

 • Informații de bază ale contului: Numele dvs., numărul de telefon, numele de utilizator, parola și adresa de e-mail.
 • Informații despre conținut: Orice fotografii, comentarii și alt conținut pe care îl postați pe Instagram.
 • Informații despre comunicații: Orice comunicare între dvs. și Instagram, care poate include e-mailuri legate de servicii și notificări de cont.
 • Informatii de contact: Dacă utilizați funcția „Caută prieteni” de Instagram, Instagram va examina lista de contacte și conturile de social media pentru a recomanda altor utilizatori Instagram pe care i-ar putea cunoaște.
 • Informatie despre dispozitiv: Instagram poate folosi „identificatori de dispozitiv” pentru a afla despre tipul de dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa serviciul său.
 • Informații de utilizare: Instagram poate folosi cookie-uri și tehnologii similare pentru a monitoriza modul în care utilizați serviciul său.

Cum folosește Instagram informațiile mele?

După colectarea informațiilor, Instagram îl poate folosi în următoarele moduri:

 • Publicitate: Instagram va folosi informațiile colectate despre tine pentru a-ți arăta comunicările și promoțiile de marcare vizate.
 • Distribuire cu terți: Instagram este deținut de Facebook și lucrează cu o serie de terți, inclusiv parteneri de publicitate, astfel încât unele dintre datele dvs. pot fi partajate cu acestea. De asemenea, Instagram poate fi solicitat de către autoritățile legale pentru a trimite informații pentru a ajuta la o anchetă.
 • Personalizează-ți experiența: Pe baza interacțiunilor dvs. pe Instagram, Instagram vă poate sugera utilizatorilor să vă urmeze sau să vă sugereze ca utilizator pentru al urmați.
 • Testarea produsului: Instagram poate folosi informațiile pe care le colectează de la dvs. pentru a ajuta la dezvoltarea de noi produse și servicii.

Instagram este sigur de utilizat?

Într-un cuvânt, da. Amintiți-vă doar că sunteți cel care decide în cele din urmă ce este distribuit online. Așa că rămâi vigilent, gândește-te la politica de confidențialitate a Instragram și distrează-te!

Cum să vă dezactivați temporar contul de Instagram

Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. de Instagram. Asigurați-vă că faceți acest lucru de pe site-ul web, deoarece dvs. nu poti dezactivați contul din aplicație.

Pagina de logare Instagram cu butonul Logare evidențiat.

Pasul 2: În colțul din dreapta sus al ecranului, faceți clic sau atingeți butonul Profilul meu pictogramă (Instagram este pictograma contului meu).

Pasul 3: În mijlocul profilului dvs., faceți clic pe Editează profilul.

Pasul 4: În partea de jos a ecranului de modificări a profilului, faceți clic pe Dezactivează temporar contul meu.

Pagina de profil Instagram cu Dezactivare temporară butonul contului meu evidențiat.

Cum să-ți ștergi definitiv contul de Instagram

Pasul 1: Accesați pagina de ștergere a contului Instagram aici. Mai întâi va trebui să vă conectați la contul dvs. de Instagram. Vă rugăm să vă asigurați că vă conectați prin web și nu prin aplicație.

Pagina de logare Instagram cu butonul Logare evidențiat.

Pasul 2: Lângă De ce vă ștergeți contul?, selectați motivul pentru ștergerea contului dvs. Instagram din opțiunile din meniul vertical.

Ștergeți ecranul Contului dvs. cu motivele evidențiate.

Pasul 3: Introduceți parola, apoi faceți clic pe sau atingeți Ștergeți-mi definitiv contul.

Ecranul de confirmare cu ștergerea permanentă a butonului contului meu evidențiat.

Faceți mai multe pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet

Acum, dacă doriți într-adevăr să vă intensificați jocul de confidențialitate pe internet, iată mai mulți pași pe care îi puteți face.

 1. Folosiți ExpressVPN. În timp ce „întrerupe” Google Web & Istoricul aplicațiilor împiedică Google să colecteze date despre dvs., nu împiedică ISP-ul dvs. să urmărească ceea ce faceți online și să le poată împărtăși cu corporații și guverne. Pentru a ascunde activitatea online de ISP-ul dvs., utilizați un VPN precum ExpressVPN.
 2. Folosiți Tor Browser. Tor îți ascunde locația și activitățile online de orice persoană care efectuează supraveghere în rețea sau analiză de trafic, astfel încât activitatea dvs. pe internet este dificil de urmărit. Este unul dintre cele mai bune pariuri pentru menținerea anonimatului online. Pentru a maximiza eficiența Tor, asigurați-vă că citiți aceste sfaturi: doriți ca Tor să funcționeze cu adevărat?

Navigare sigură, toată lumea!

Doriți mai mult ajutor pentru a vă dezlipi viața online? Consultați ghidurile ExpressVPN cu:

> Ștergerea extensiilor Chrome

> Ștergerea Dropbox

> Ștergerea contului dvs. de Facebook

> Ștergerea Facebook Messenger

> Ștergerea Găsiți iPhone-ul meu, Găsiți iPad-ul meu și Găsiți Mac-ul meu

> Ștergerea contului dvs. Gmail

> Ștergerea istoricului Google

> Ștergerea fotografiilor dvs. Google

> Ștergerea istoricului de navigare pe hard disk

> Ștergerea istoricului Internet Explorer

> Ștergerea contului Pokémon Go

> Ștergerea Safari

> Ștergerea contului Snapchat

> Ștergerea contului Tinder

> Ștergerea contului dvs. Twitter

> Ștergerea WhatsApp Messenger

> Ștergerea contului dvs. Yahoo Mail

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map