Vecht tegen de TPP met een VPN


Het Trans-Pacific Partnership (TPP) is een internationale handelsovereenkomst die vijf jaar in de maak is. Hoewel de details rond de overeenkomst geheim zijn, zijn bepaalde hoofdstukken, namelijk die over intellectuele eigendomsrechten, vrijgegeven via WikiLeaks.

De nieuwe details onthullen strikte regels voor internetregulering. Volgens deze overeenkomst zouden internetproviders (ISP’s) gedwongen worden om logboeken bij te houden van alles wat u online doet. Dit betekent dat elke website die u bezoekt, elke actie die u maakt, wordt vastgelegd.

Laat de TPP uw privacy niet binnendringen. Download een VPN en neem uw internetvrijheid terug!

De TPP omzeilen

Laat niemand elke beweging in de gaten houden.

ExpressVPN beveiligt uw internetverbinding met 256-bit encryptie. ISP’s kunnen het niet decoderen, dus u hebt volledige controle over uw online privacy.

We verbergen ook uw locatie. Wanneer u verbinding maakt met een van onze servers, zijn zowel uw IP-adres als uw locatie verborgen, waardoor het voor ISP’s en overheidsinstanties onmogelijk is om uw online activiteiten te volgen.

Het beste van alles, ExpressVPN registreert nooit uw internetverkeersgegevens, dus er is geen manier voor ISP’s om iets naar u terug te traceren.

De TPP doet er alles aan om uw privacy te vernietigen. Vecht terug met een VPN.

Terugvechten

Sta op en vecht tegen de TPP

Laat de TPP uw internet niet beheren. Neem uw privacy terug met ExpressVPN.

Doe mee met de beweging om op te staan ​​en terug te vechten tegen de TPP. Neem de Flush de TPP-belofte.

Wat is de TPP eigenlijk en waarom is het zo belangrijk??

De TPP is gemaakt om handelsbetrekkingen te helpen verbeteren, tarieven te verlagen en meer banen voor deelnemende landen te creëren. Dit zijn nobele inspanningen, zeker. Maar het gaat ook een heleboel andere dingen doen, zoals striktere privacywetten en een sterkere bescherming van het auteursrecht, en nog meer juridische demping voor de farmaceutische industrie mogelijk maken. Yikes!

De 12 landen die momenteel in de TPP zijn opgenomen, zijn de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Singapore, Maleisië, Mexico, Japan, Peru, Chili en Brunei.

Volgens de deal zal elk land worden verplicht om hun wetten te wijzigen om het voor Amerikaanse filmstudio’s gemakkelijker te maken om schadevergoeding te eisen voor inbreuken op het auteursrecht. Indien goedgekeurd, zal de TPP de grootste handelsdeal in de geschiedenis zijn. Het zal 40 procent van de economie van de wereld uitmaken en meer dan 792 miljoen mensen dekken.

Waarom zo geheim??

Als de TPP zo belangrijk is, waarom is alles dan zo stil?

De TPP is meer dan alleen een internationale handelsovereenkomst. Het zal de wereldeconomie vormen. En terwijl het Congres de deal aanprijst als een manier om “een evenwicht te bewaren tussen de rechten van houders van intellectueel eigendom en de legitieme belangen van gebruikers en de gemeenschap”, is de waarheid dat het een van de grootste, engste en meest corrupte deals ooit is om het congres te bereiken.

In feite heeft het Congres onlangs de Obama-administratie fast-track autoriteit verleend, dus als de overeenkomst wordt ondertekend, zal deze zowel de publieke review als elke kans op wijziging omzeilen.

Dat betekent dat de grootste handelsdeal van onze tijd in het geheim wordt ondertekend, waarbij alleen belangenorganisaties toegang hebben tot de informatie, het proces en de wijzigingen.

Dat is een enge #&@ ^.

Hoe slecht is de TPP?

De TPP is baaaaaaaaaad. De TPP-lekken bieden een kijkje in een toekomst van Orwell, waar alles wat je doet wordt vastgelegd, vastgelegd en opgeborgen, zodat het toegankelijk is in een opwelling van overheidsinstanties.

Onder de nieuwe overeenkomst zouden de auteursrechtvoorwaarden tot het leven van de auteur worden verlengd plus 70 jaar. Het betekent ook zwaardere strafrechtelijke sancties voor mensen die inbreuk maken op auteursrechten of bestanden blijken te delen, met extra zware gevangenisstraffen en / of verpletterende wettelijke boetes.

ExpressVPN downloaden

Uitgelichte afbeelding: Sergey Nivens / Dollar Photo Club

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map