Snijden van het snoer: 7 live tv-streamingdiensten vergelijken

Schaar die door een koord snijdt.

De trend van het weggooien van kabel-tv voor online streamingdiensten neemt snel toe, en niet zonder reden: het is goedkoper, handiger en geeft u meer keuze. En als je dit nu leest, is de kans groot dat je ook op zoek bent naar alternatieven voor dat dure kabelpakket dat je nu hebt. Maar met zoveel opties voor het knippen van kabels om uit te kiezen, hoe weet u welke het beste bij u past?

Snoerbesparende opties voor streamingdiensten

We breken uit wat u krijgt met enkele van de meest populaire diensten.

1. YouTube TV

land: ONS.
Beginprijs: 50 USD / maand
Minimum aantal kanalen: 70
Proefperiode: 30 dagen

Een van de meest premium services is YouTube TV, waarmee je toegang hebt tot meer dan 70 kanalen met live tv-verslaggeving, inclusief 24-uurs nieuwsnetwerken en een beetje sportkanalen. Het is momenteel alleen beschikbaar in de VS en lokale wijzigingen in de TV-dekking zijn afhankelijk van de postcode die u invoert. U kunt ook records van programma’s die u opnieuw wilt bekijken, maximaal negen maanden bijhouden in de cloud DVR..

2. Sling TV

land: ONS.
Beginprijs: 25 USD / maand
Minimum aantal kanalen: 25
Proefperiode: 7 dagen

Sling TV is een in de VS gevestigde streamingservice die een geweldig alternatief is voor diegenen die hun kabelaanbieder willen dumpen en meer keuze willen hebben tegen een goedkopere prijs. Er zijn drie pakketten om uit te kiezen: Sling Orange, Sling Blue en Sling Orange en Blue.

Orange en Blue hebben verschillende selecties van tv-kanalen waar u toegang toe heeft, dus zorg ervoor dat u controleert welke u waarschijnlijker zult gebruiken. Op Orange kunt u bijvoorbeeld slechts op één apparaat kijken, maar met het Blue-abonnement kunt u op drie afzonderlijke schermen kijken. Als u 40 USD betaalt voor het Orange- en Blue-abonnement, kunt u tegelijkertijd streamen op vier verschillende apparaten.

3. AT&T TV nu

land: ONS.
Beginprijs: 65 USD / maand
Minimum aantal kanalen: 45
Proefperiode: 7 dagen

Voorheen bekend als DirecTV Now, AT&T TV Now is het duurste alternatief voor kabel op deze lijst, hoewel het standaardpakket kanalen zoals HBO en ESPN bevat. Andere premium kanalen zoals Showtime kunnen stukje bij beetje worden toegevoegd, net als exclusieve sportpakketten zoals NFL Sunday Ticket. BIJ&T TV lijkt nu niet te worden geïntimideerd door de concurrentie in de streamingarena, die hun prijzen in 2019 heeft verhoogd van $ 50 naar $ 65 per maand op de (laagste) Plus-laag en $ 70 tot $ 80 op de Max-laag.

4. Hulu met live tv

land: ONS.
Beginprijs: 55 USD / maand
Minimum aantal kanalen: 60
Proefperiode: 7 dagen

Hulu is zowel een video-on-demand als live tv-streamingoptie. De VOD-only optie begint bij 6 USD / maand, maar als je daarnaast Live TV wilt, moet je meer dan 55 USD / maand forceren. Zoals bij AT&T TV Nu heeft Hulu onlangs ook zijn prijzen verhoogd, dus u wilt profiteren van eventuele seizoensaanbiedingen. Met het Live TV-pakket kunt u op onbeperkte schermen kijken en biedt verbeterde Cloud DVR voor het opnemen van programma’s die u misschien hebt gemist. U moet 6 USD meer toevoegen om shows zonder advertenties te bekijken.

5. fuboTV

land: ONS.
Beginprijs: 55 USD / maand
Minimum aantal kanalen: 109
Proefperiode: 7 dagen

Als je alleen geïnteresseerd bent in het vangen van de nieuwste sportspellen, is fuboTV alles wat je nodig hebt, met meer dan 30.000 evenementen, waaronder NBA-, NFL-, MLB- en NHL-games. Het standaardpakket heeft uw favoriete kabelkanalen die gericht zijn op sport, nieuws en films. Mogelijke add-ons zijn Showtime-kanalen en nog meer sporten.

6. Zattoo

land: Duitsland, Zwitserland
Beginprijs: Vrij
Minimum aantal kanalen: 249 (30 in HD)
Proefperiode: 30 dagen (voor Premium / Ultimate-abonnementen)

Als je aan de overkant van de Atlantische Oceaan woont en vooral naar Europese tv-kanalen kijkt, is Zattoo alles wat je nodig hebt. Zattoo is een internet-tv-platform dat verschillende live-tv en on-demand inhoud uitzendt. De service is beschikbaar in Zwitserland en Duitsland, maar sommige abonnees hebben ook toegang tot Zattoo in de hele EU en het VK. Met maar liefst 249 kanalen om uit te kiezen, heb je geen tekort aan opties (tenzij je Amerikaanse kanalen wilde bekijken).

7. TVPlayer

land: UK
Beginprijs: Vrij
Minimum aantal kanalen: 45
Proefperiode: 30 dagen (met Premium)

Als je meer anglo-centrische inhoud wilde, heeft TVPlayer misschien de beste selectie kanalen voor jou. We tellen ongeveer 45 kanalen, waaronder BBC- en ITV-kanalen. Er zijn gratis zoals BBC, en sommige die alleen beschikbaar zijn met het Premium-pakket, zoals ITV2, 3 en 4. Als je jezelf een Premium-abonnement oplegt, waarmee je HD-streaming op tientallen kanalen krijgt, kun je de maandelijkse 7 GBP / maand of 70 GBP voor het hele jaar.

De beste livestreamingdiensten in 2020

De beste live streaming-service komt neer op de service die u het meest gebruikt. Of u nu uw favoriete team ziet spelen of het lokale nieuws ontvangt, er zijn tal van goede kabelbesparende opties beschikbaar die de bank niet zullen breken. En er is altijd Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me