ExpressVPN overtreft de snelheidstest van Comparitech

Een illustratie van een snelheidsmeter.


ExpressVPN staat bovenaan Comparitech’s review van 2019 van de snelste VPN’s op de markt. Tijdens de tests, ExpressVPN gemiddeld een downloadsnelheid van 106 Megabits per seconde, verslaan tweede plaats met bijna 30 Mbps!

Comparitech testte alle top VPN-providers op snelheid en hoe goed ze presteerden bij het streamen van HD-video en online games. De resultaten laten zien dat ExpressVPN ver voorloopt op het peloton.

Een grafiek met de snelheidsresultaten van top VPN-providers. ExpressVPN is een land mijl.

10 op 10 voor snelheid en streaming

Comparitech gaf ExpressVPN toppunten voor verbindingssnelheid en het gemak waarmee het 4K video- en videochat afhandelde.

Testers hebben de snelheid overal ter wereld gecontroleerd, waarbij de vele locaties van ExpressVPN indrukwekkende resultaten opleveren.

Dit zijn de gemiddelde snelheidstestresultaten per regio:

 • Noord-Amerika (dichtstbijzijnde): 117 Mbps
 • Azië: 96 Mbps
 • Europa: 107 Mbps

Hoewel er geen officiële score was, luidde Comparitch ook de uitstekende prestaties van ExpressVPN in voor online gamen. De recensent merkte op: “Ik merkte niet veel vertraging of hoge ping-tijden op tijdens het spelen van snelle games zoals Rocket League en Brawlhalla.”

Snel genoeg voor Ultra High Definition

Met een gemiddelde van 106 Mbit / seconde is ExpressVPN meer dan snel genoeg voor zelfs Ultraflix-streams van Netflix. Hier zijn de aanbevelingen voor de downloadsnelheid van Netflix op internet:

 • Vereiste breedbandverbindingssnelheid: 0,5 Mbps
 • Aanbevolen breedbandverbindingssnelheid: 1,5 Mbps
 • Aanbevolen voor SD-kwaliteit: 3,0 Mbps
 • Aanbevolen voor HD-kwaliteit: 5,0 Mbps
 • Aanbevolen voor Ultra HD-kwaliteit: 25 Mbps

ExpressVPN stond bovenaan de lijst in onze laatste ronde van snelheidstests, en dat met een ruime marge. Terwijl ik verbonden was met de meeste servers, had ik voldoende bandbreedte om 4K video of videochat in high definition te streamen.
Paul Bischoff, Comparitech

Wie is Comparitech?

Comparitech is een website die beoordelingen en vergelijkingen van technische services biedt.

Met meer dan een miljoen views per maand en meer dan 1.200 beoordelingen op zijn site, helpt Comparitech zijn lezers om weloverwogen beslissingen te nemen over technische producten. Vanwege de nadruk op de consument en het ethos dat het alleen “degenen aanbeveelt die we zelf graag willen gebruiken”, is ExpressVPN verheugd om de Comparitech-snelheidstests te leiden.

Krijg de snelste VPN op de markt

Dankzij de consistent hoge snelheden van ExpressVPN kunt u altijd en overal internet ervaren. Waar u ook bent, u kunt gewoon doorgaan met uw internetactiviteiten met volledige VPN-bescherming.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map