ExpressVPN heeft zojuist twee nieuwe Australische VPN-locaties toegevoegd!

Brisbane en Perth ExpressVPN-locatiesBrisbane en Perth bieden nu ExpressVPN-serverlocaties!

Spannend nieuws voor al jullie Aussies: ExpressVPN heeft VPN-locaties toegevoegd in Brisbane en Perth. Gecombineerd met bestaande VPN-serverlocaties in Melbourne en Sydney, levert dat vier geweldige opties op voor iedereen die verbinding wil maken met een VPN-locatie in Australië.

Wat zijn de voordelen van nieuwe Australische VPN-locaties?

Weet je niet zeker wat er zo geweldig is aan meer Australische VPN-locaties? Maak je geen zorgen, er is genoeg om enthousiast over te worden.

  • Betere opties voor de lokale bevolking: Als u snelheid en stabiliteit zoekt, raadt ExpressVPN aan verbinding te maken met een VPN-locatie bij u in de buurt. Gebruikers in de buurt van Brisbane en Perth hebben nu meer opties dan voorheen.
  • Meer Australische IP-adressen: Meer VPN-locaties betekenen meer VPN-servers en meer VPN-servers betekenen meer IP-adressen. Nu kunt u een IP-adres gebruiken dat is gekoppeld aan Brisbane of Perth.
  • Meer ondersteuning voor handmatige configuratie: Zowel de ExpressVPN-locaties in Brisbane als Perth ondersteunen OpenVPN-, PPTP- en L2TP-IPSec-protocollen voor handmatige VPN-configuraties. Dat geeft gebruikers meer opties om ExpressVPN op oudere apparaten of bepaalde routermodellen in te stellen.

Hoe maak ik verbinding met een van de nieuwe VPN-locaties?

U kunt binnen enkele seconden verbinding maken met de VPN- of Perth-locaties van Perth. Alles wat je moet doen is:

  1. Open uw ExpressVPN-app
  2. Klik op de Kies locatie knop
  3. Klik op de Allemaal tabblad bovenaan het menu
  4. Vouw het Aziatisch-Pacifisch sectie
  5. Vouw het Australië serverlijst door op het driehoekje links te klikken
  6. kiezen Australië – Brisbane of Australië – Perth
  7. Aansluiten!

Dat is ongeveer alles wat er is!

~

Enthousiast over de nieuwe VPN-serverlocaties? Als je ooit het gevoel hebt dat ExpressVPN andere VPN-serverlocaties zou moeten toevoegen, laat het ons weten – het aantal ExpressVPN-locaties groeit voortdurend!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me