De absoluut beste plaatsen om een ​​VPN te gebruiken

Sommige mensen houden van regendruppels op rozen en snorharen op kittens. Dat is leuk, maar ExpressVPN houdt van internetprivacy, internetbeveiliging en digitale vrijheid.

Dus hier zijn enkele uitstekende plaatsen om een ​​VPN te gebruiken die alle drie de favoriete dingen van ExpressVPN dekken.

Thuis VPN-toegang houdt u en uw internet veilig

De beste plek om een ​​VPN te gebruiken, is binnen de muren van je eigen koninkrijk. Uw huis is waar uw meest gevoelige documenten zullen zijn, en het is ook waarschijnlijk waar u het grootste deel van uw online tijd zult doorbrengen.

Een VPN zal je verdediging versterken, en voorkomen dat nieuwsgierige blikken je zien doen wat je verdomd goed wilt in je eigen huis.

Maar dit is geen kwestie van thuis-VPN versus bedrijfs-VPN. Thuis een VPN hebben betekent niet dat u geen VPN voor uw werk zou moeten krijgen … daarover later meer.

Het gebruik van een VPN voor wifi-hotspots zou de wet moeten zijn

Met het risico een dood paard te verslaan, zijn gratis openbare wifi-hotspots niet zo gratis als de term gratis impliceert. Vaker wel dan niet betaalt ‘gratis’ wifi zichzelf terug door uw gegevens te verzamelen en aan de hoogste bieder te verkopen.

Een openbare wifi-hotspot gebruikt waarschijnlijk een proxy die een internetverbinding blokkeert totdat u een soort onthullende informatie over uzelf invoert. Soms is het gewoon een e-mail, maar je moet waarschijnlijk je volledige naam, adres en geboortedatum invoeren. Wat elk wifi-bedrijf met uw sappige informatie doet, is aan hen, u ondertekent de rechten zodra u op Akkoord klikt.

De meeste bedrijven hebben niet de gewoonte om diensten weg te geven, dus het is verstandig om voorzichtig te zijn met wat u moet accepteren voordat u op connect drukt.

Onbeveiligde Wi-Fi-netwerken zijn ook precies zoals ze klinken (dat wil zeggen, onbeveiligd). Met de juiste kennis heeft iedereen die is verbonden met hetzelfde open netwerk gemakkelijk toegang tot uw gegevens. Maar een goede VPN-service zal uw echte locatie en IP-adres verhullen, waardoor u een veel veiligere internetverbinding krijgt.

Gebruik een Coffee Shop VPN en beveilig de roman die u sinds 1997 schrijft

Coffeeshops zijn beroemde go-to spots voor een beetje Wi-Fi leeching. Ja, ik ben klant! Ik heb deze kop water drie uur geleden gekocht!

Maar hoe leuk het ook is om iemands internetsap op te slurpen, je moet je hardware nog steeds beschermen. Koop een Starbucks VPN voordat iemand je Mac hackt en die roman steelt waaraan je hebt gewerkt, of erger nog, iets belangrijks.

best-hotel-vpnHoe een bord op een hotel eruit zou kunnen zien.

Gebruik een goede VPN altijd en overal in een hotel

Hotel Wi-Fi is vrijwel hetzelfde als openbare Wi-Fi, en het komt met dezelfde beveiligingsproblemen. Het kost een hacker niet veel om misbruik te maken van een open, onbeveiligd netwerk.

Maar in ieder geval worden mensen beperkt door de normale regels van de samenleving wanneer ze zich op een openbare plek bevinden, en mensen tot niet goed zijn zeker om uiteindelijk ongewenste aandacht naar zichzelf te trekken.

Een onbeveiligd Wi-Fi-netwerk in een hotel betekent dat een aanvaller zichzelf kan opsluiten in een kamer, ongezien door iedereen, en kan doen wat hij wil met de internetverbinding. Ze kunnen al uw gegevens verzamelen en, ironisch genoeg, in volledige privacy blijven.

Office VPN-toegang omzeilt de filters van de firewall-inhoud (en verbergt uw browsegeschiedenis)

Veel werkplekken bieden beperkte internettoegang omdat de grootste informatiebibliotheek die er ooit is geweest blijkbaar niet iets is dat sommige werkgevers willen dat hun medewerkers binnen handbereik hebben.

Maar hey, het is hun bedrijf, ze kunnen doen wat ze willen. Zelfs als wat ze doen schandalig is en de geest gevoelloos dom is.

Vermoedelijk gaat het denkproces ongeveer hetzelfde als:

“Laat ze geen toegang krijgen tot Wikipedia. Ze kunnen dingen verzinnen die ze niet weten. Medewerkers kunnen op hun eigen tijd leren. Hier is geen ruimte voor intellectuele groei. “

Was er maar een manier om dergelijke gekke tewerkstellingspraktijken te omzeilen.

Psssst. Jij daar … een VPN. Shhhh.

Zelfs als uw werkplek onbeperkte toegang tot internet toestaat, is een zakelijke VPN nog steeds een verstandige keuze. Voor het geval ze naar je kijken terwijl ze al die kattenvideo’s bekijken.

Een school-VPN omzeilt de filters van de firewall-inhoud (en verbergt uw browsegeschiedenis)

Zie hierboven, maar vervang werkgever door “almachtige kennisoverheer.” Of een docent, als je wilt.

Pro-tip: Je kunt ook je school-VPN gebruiken als bibliotheek-VPN. Weet je, voor onderzoek. Dan, als je hard genoeg studeert, zal je school VPN misschien afstuderen naar een College VPN of zelfs een University VPN.

best-vpn-reizenIk heb sommige dingen gezien en ik wil dat jij ze ook ziet.

Met een VPN tijdens het reizen kunt u uw vrienden overal bespotten

Veel landen censureren het internet omdat ze worden gerund door mensen die zich bezighouden met het in stand houden van hun eigen macht en het in toom houden van reguliere mensen (zie opnieuw werk).

Wanneer je de wereld ziet en geniet van de bezienswaardigheden waarvan de meesten alleen maar kunnen dromen, is het logisch dat je schitterende foto’s wilt sturen om je vrienden en familie te bespotten. We doen het allemaal.

Het probleem is echter dat je jouw favoriete social media-outlet misschien geblokkeerd vindt waar je bent. Erger nog, uw e-mailprovider is mogelijk ook beperkt.

Als u geen toegang heeft tot uw e-mailaccount, kan dit een probleem zijn als u hulp of hulp nodig hebt, of als u om welke reden dan ook dringend contact moet opnemen met uw dierbaren (hoewel we eerlijk zijn, de kans is groot dat het alleen maar zo is).

Een reis-VPN is de geruststelling dat je die strandfoto met blauwe lucht naar je familieleden kunt sturen zodra je hoort dat het thuis regent. En omdat reizen vereist vliegen, heb je ook een luchthaven-VPN nodig (zie opnieuw toegang tot openbare plaatsen).

Gebruik een VPN wanneer u aan volwassen hobby’s deelneemt

ISP’s kunnen uw internetgeschiedenis opslaan. Maar een VPN verbergt uw internetgeschiedenis en geeft u privé-internettoegang. Knipoog, knipoog.

Gebruik in feite gewoon overal een goede VPN

Natuurlijk zijn er veel meer plaatsen om een ​​VPN te gebruiken en nog meer redenen om dit te doen. In dit tijdperk van rondsnuffelen en federale rechtszaken die toegang tot gegevens van mensen vereisen, is het waarschijnlijk verstandig om een ​​VPN te gebruiken voor al uw internetverbindingen.

Een goede VPN geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het volledige internet, waar u ook bent, om welke reden dan ook.

Waar gebruik je je VPN? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Uitgelichte afbeelding: masha_tace / Deposit Photos
Hotelteken: BrianAJackson / Deposit Photos
Tekenpost: LAMeeks / Deposit Photos

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map