Cum funcționează Locația inteligentă?

lui ExpressVPN Locație inteligentă funcția alege automat cea mai bună locație VPN pentru tine. Algoritmul Locație inteligentă clasează locațiile VPN folosind valori anonime, cum ar fi viteza de descărcare, latența și distanța.


Notă: Nu este posibil să „dezactivați” Locația inteligentă. Pentru a vă conecta la o altă locație, pur și simplu urmați acești pași.

Cine ar trebui să folosească Locația inteligentă?

Dacă conectarea rapidă și navigarea cu cele mai bune viteze sunt prioritățile dvs., Locația inteligentă vă va recomanda o locație.

Dacă nu aveți o preferință pentru care să vă conectați serverul, atunci luați în considerare în mod implicit utilizarea Smart Location.

Cum să vă conectați la Smart Location

Pentru a vă conecta utilizând Smart Location în aplicațiile Windows, Mac, Android sau iOS, trebuie doar să faceți clic sau să apăsați pe Buton VPN ON.

Faceți clic pentru a conecta ExpressVPN pe Mac.

Pentru a vă conecta utilizând Smart Location în aplicația Linux, introduceți expresvpn connect smart

smart-Connect

În aplicația ExpressVPN pentru routere, veți fi conectat în mod implicit la Smart Location.

Aplicația de router ExpressVPN este conectată.

Conectați-vă la o altă locație a serverului

Dacă doriți să vă conectați la alte locații, puteți deschide și o listă de locații recomandate.

 • Pe aplicațiile Windows, Mac, Android sau iOS: selectați Alegeți LOCAȚIA > Recomandat fila > faceți dublu clic pe locația dorită. De asemenea, puteți răsfoi toate locațiile sau puteți căuta o anumită locație la care să vă conectați.
 • În aplicația Linux: introduceți lista expresvpn și alegeți una dintre locațiile marcate „Y” pentru recomandări. În continuare, introduceți expresvpn connect [nume locație] pentru a vă conecta la o locație recomandată. Puteți utiliza, de asemenea, această comandă pentru a vă conecta la o locație la alegere.
 • Pentru aplicația ExpressVPN pentru routere: accesați panoul de administrare al aplicației de router, selectați o locație listată pe pagina principală VPN fila pentru a vă conecta la aceasta. Puteți selecta, de asemenea Toate locațiile sau căutați o anumită locație la care să vă conectați.

Dacă v-ați conectat anterior la o altă locație a serverului, puteți reveni la Locația inteligentă selectând locația marcată Locație inteligentă.

Faceți clic pe Locația inteligentă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map