Wi-Fi gratuit al AT&T vine cu o mare captură

In & T wifi injecție de anunțuri la hotspoturi gratuite


Una dintre avantajele semnării unui contract cu AT&T, cel mai mare operator de telefonie mobilă din Statele Unite de la baza de clienți, este utilizarea celor 30.000 de hotspot-uri Wi-Fi gratuite la nivel național. Acestea sunt situate omniprezent în jurul aeroporturilor, întreprinderilor de vânzare cu amănuntul, stadioane, hoteluri, centre de convenții, restaurante și universități. Dar, după cum a descoperit recent un avocat și un om de informatică Stanford, serviciul gratuit are o avertizare periculoasă.

În blogul său Politica web, Jonathan Mayer acuză AT&T de a injecta reclame în browserele web conectate la hotspot-urile sale. Mayer a postat probele infracționale pe blogul său, care includea capturi de ecran de AT&Este o faptă greșită. Unele capturi de ecran afișează reclame care îi obligă pe utilizatori să aștepte câteva secunde înainte de a continua navigarea pe Internet, în timp ce alții afișează reclame mari, pline de intruzivitate, pe site-uri web care nu fac publicitate deloc sau fac acest lucru ușor. Aceste site-uri web includ site-ul web al Universității Stanford și mai multe site-uri ale guvernului american, care au fost injectate cu anunțuri de bijuterii și produse cosmetice..

Mayer a postat și fragmente de cod sursă care arată cum funcționează injecția. În primul rând, hotspot-ul adaugă o foaie de stil CSS, apoi injectează o reclamă de rezervă pentru browserele care nu acceptă Javascript și, în cele din urmă, adaugă scripturi care controlează încărcarea și afișarea reclamei. Aceste scripturi importă reclame de la furnizori terți care nu sunt afiliați site-ului web original.

Ascunde-ți copiii, ascunde-ți Wi-Fi-ul

Această amabilitate vine prin amabilitatea lui RaGaPa, o pornire care intenționează să „monetizeze rețeaua dvs.” și care pretinde a fi „pionier în tehnologia de inserare a conținutului în browser”. Este utilizată de către locații pentru a injecta conținut promovat și reclame pe toate paginile web HTTP folosind Wi-Fi a unui loc. Tehnologia RaGaPa permite furnizorilor de Wi-Fi să-și monetizeze serviciile „gratuite”.

Problema cu această practică, în afară de afectarea utilizatorilor cu reclame suplimentare, este securitatea. „Expune o mare parte a activității de navigare a utilizatorului la o afacere nedezvăluită și de încredere”, scrie Mayer. „Și introduce riscuri de securitate și rupere, deoarece dezvoltatorii site-urilor web nu planifică în general scripturi suplimentare și elemente de aspect.”

Mai mult, strică experiența de navigare atent creată, intenționată de creatorii site-ului cu un dezordine. Anunțurile nu sunt, de asemenea, clar etichetate ca provenind de la serviciul de hotspot, decât de site-ul web.

Injectoare infernale

Acest tip de injecție publicitară este foarte nepopular. Google a scos aproape o treime din pluginurile sale de browser disponibile din magazinul Web Chrome pentru practica înșelătoare. Courtyard Marriott din Times Square a fost, de asemenea, susținut după o publicitate proastă rezultată din utilizarea unei injecții de anunțuri similare.

Legal vorbind, injecția de reclame se află într-o zonă gri. „[…] Normele de neutralitate netă ale FCC, autoritățile de nedreptate și înșelăciune ale FTC (și paralele de stat), statutele de legătură, statutele de registru de pixuri, interferențe torturate, drepturile de autor și multe altele” par să-l interzică, susține Mayer. Cu toate acestea, înșelăciunea continuă. Pentru a înrăutăți, AT&Condițiile de furnizare a serviciului Wi-Fi nu fac mențiune despre injecția de anunțuri. meschin.

Combateți acum injecția de anunțuri!

Obosit de injecția de anunțuri când vă conectați la AT&Nu sunt hotspoturi Wi-Fi atât de gratuite? Nu esti singur. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca să evitați să fiți încărcate cu reclame.

 • Dacă doriți să vă conectați laptopul la Internet când ați ieșit și aproape, încercați să configurați un hotspot Wi-Fi din rețeaua de date celulare a telefonului și să vă conectați la acesta.
 • Plug-urile care blochează anunțurile precum AdBlock pot fi, de asemenea, o modalitate eficientă de a atenua riscurile asociate cu injecția publicitară.
 • Dezvoltatorii de site-uri web pot preveni injecția de anunțuri prin trecerea la protocolul HTTPS mai sigur, deoarece software precum RaGaPa poate afecta doar paginile HTTP.

Imagine prezentată: ACP prod / Dollar Photo Club

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map