Cum plătiți pentru aplicația dvs. gratuită de fitness?

free-fitness app

Cu toții dorim ca toată lumea să se uite la fizicul nostru cizelat, înfricoșându-se. Acesta este motivul pentru care Cristiano Ronaldo petrece mult timp doar în chiloții săi. Dar atingerea corpului perfect nu este ușor.

Nu numai că va trebui să renunțați la gustările preferate (cu excepția cazului în care gustarea preferată este stafidele, caz în care sunteți mincinoși), va trebui, de asemenea, să vă bateți cu greu la sală și să vă pregătiți cardio. Nici să ieșiți la cină nu va fi ușor, deoarece va trebui să urmăriți în permanență ce mâncați. Și nu are niciun rost să te prăbușești. Dietele nu funcționează, deoarece durează doar o perioadă de timp predeterminată, moment în care se reia consumul normal. Trebuie să schimbi totul. Pe viata.

Oh, și poate fi necesar să renunțați la orice noțiune de confidențialitate.

sănătate aplicațieO pisică Hulk Hogan. Pentru că acesta este internetul.

Așteptați… Aplicațiile de fitness îmi iau confidențialitatea?

Dacă veți folosi aplicații și gadgeturi în căutarea corpului perfect, așa cum fac mulți dintre noi, datele dvs. vor fi recoltate mai repede decât puteți spune „gata pentru bikini”.

OpenEffect a lansat recent un raport intitulat O analiză comparativă a confidențialității și securității Fitness Tracker. Este un adevărat transformator de pagini.

Rezultatul cercetării OpenEffect este că aplicația dvs. de fitness este o recoltoare combinată și sunteți un minunat câmp auriu de grâu care abia așteaptă să fie ales și curățat.

Parafrazăm, cu siguranță, dar ideea este că vor pune la dispoziție toate datele dvs. delicioase. Studiul indică chiar și unele aplicații care colectează informațiile despre mișcare atunci când este setarea locației telefonului inchis.

Fiecare aplicație gratuită de fitness vă recoltează datele. Da. Toti.

În Silicon Valley există o afirmație: dacă nu plătiți, sunteți produsul.

Primele șapte aplicații de fitness cele mai utilizate au peste 100 de milioane de descărcări combinate, dar ce doresc în schimb pentru a crea un grafic destul de bine al traseului tău de jogging și a număra toate caloriile pe care le ai în față? Nu doar că nu oferă un produs degeaba; aceste aplicații costă bani și necesită o mulțime de resurse pentru întreținere.

Dacă este gratuit sau ceva prea bun pentru a fi adevărat, producătorii primesc venituri prin alte mijloace. Aplicațiile de sănătate și fitness sunt deosebit de predispuse la extragerea datelor, deoarece colectează informații care prezintă un interes ridicat pentru companiile de asigurări.

Cum ați dori să vi se refuze asistența medicală, deoarece o companie de asigurări știe că nu faceți suficient efort? Acest lucru s-ar putea întâmpla cu ușurință, după cum raportul Financial Times a menționat că marile firme de asigurare precum Humana și Aetna semnează parteneriate cu dezvoltatorii de aplicații medicale.

Deci, în timp ce nu cheltuiți bani pentru un produs, îl plătiți cu cea mai prețioasă marfă – confidențialitatea.

app-date-partsGotta Prinde-i pe toți! Toți leagă aplicații de fitness! Hei! Tu în spate … De asemenea.

Partajarea datelor nu este întotdeauna rea

Partajarea datelor poate fi de fapt un lucru bun pentru consumatori, deoarece permite diferitelor aplicații să lucreze împreună. Vă puteți urmări exercițiile fizice în RunKeeper, utilizați Fitbit pentru a vă monitoriza pașii zilnici și chiar puteți conta consumul de calorii cu MyFitnessPal. O aplicație precum Google Fitness poate stoca apoi toate aceste informații într-un loc convenabil.

Pentru a lucra împreună, aplicațiile trebuie să vă partajeze datele. Există însă o mare diferență între partajarea datelor de la o aplicație la alta și distribuirea lor, astfel încât o parte terță să vă poată exploata.

Studiul OpenEffect ar trebui să ne încurajeze să acordăm mai multă atenție și să punem întrebări cu privire la diferitele moduri în care se distribuie informațiile noastre personale.

Puteți utiliza toate aplicațiile și rămâneți în siguranță

Să fii sănătos nu este niciodată un lucru rău, iar aplicațiile de fitness te pot ajuta cu siguranță să-ți atingi obiectivele. Doar fiți atenți la prețul pe care îl plătiți pentru asta.

Luați în considerare conectarea la aplicații de fitness cu un profil fals care nu conține informații personale sensibile și nu uitați că un VPN mobil poate adăuga securitate suplimentară ascunzând adresa dvs. IP și locația adevărată. Aveți grijă înainte de a vă exercita corpul, astfel vă puteți bucura de antrenament și de a vă păstra datele în siguranță.

Ce aplicații utilizați pentru a rămâne sănătos? Spuneți-ne în comentarii!

Imagine prezentată: Julia Tim / Adobe Stock
Meeeeooooww !: Rasulov / Adobe Stock
Punem îngrozitor Pokemon (scuze): venimo / Adobe Stock

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me